БИН
Модератор: Плазмодий
Re: БИН
Здравейте и от мен! Има ли хора които ще го учат редовно тоя БИН? 
- _GeRi_
- В началото бе словото
- Специалност: Библиотечно-информационни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Здрасти! Ако си БИН - редовно, честито! Сдоби се с колегаStardust написа:Здравейте и от мен! Има ли хора които ще го учат редовно тоя БИН?
-
sunLounger
- В началото бе словото
Няма да ми е за първи път да си се оправям самичък
Пък и само да реша, веднага се организирам и отивам да проуча нещата, само да не беше на другия край на София
Също така няма да сме само двамата... Предполагам ще има и други шматки като нас да търсят
Това е и идея да се събереме примерно и да ръшнеме блока
П.П. Това са само догатки - НЕ е тероризъм
П.П. Това са само догатки - НЕ е тероризъм
Здрасти! Ако си БИН - редовно, честито! Сдоби се с колега_GeRi_ написа:Stardust написа:Здравейте и от мен! Има ли хора които ще го учат редовно тоя БИН?
А ти се сдоби с колежка
E, хубава работа - искам да се запозная с бъдещите си колеги, пък то няма, тц тц 
-
Ina Plamenova
- В началото бе словото
- Специалност: БИН
Здравейте и от мен!Аз ще съм първи курс БИН-задочно.В програмата,която намерих в сайта на СУ пише,че на 12-ти септември от 8:30 трябва да сме в аудитория 54 ет.5,където се започва направо с лекции по Основи на Културознанието при главен асистент Валентина Георгиева.Ако някой знае къде е 54-та аудитория,моля да пише!
Някъде в СУ трябва да е:lol:
-
sunLounger
- В началото бе словото
Къде точно го прочете това?Ina Plamenova написа:Здравейте и от мен!Аз ще съм първи курс БИН-задочно.В програмата,която намерих в сайта на СУ пише,че на 12-ти септември от 8:30 трябва да сме в аудитория 54 ет.5,където се започва направо с лекции по Основи на Културознанието при главен асистент Валентина Георгиева.Ако някой знае къде е 54-та аудитория,моля да пише!
-
Ina Plamenova
- В началото бе словото
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/f ... obuchenie- виж дали ще ти го отвори-там отиваш на седмична програма и ще ти се свали един файл-аз поне си мисля,че точно това е програмата за първи курс БИН-задочно.
-
sunLounger
- В началото бе словото
Ми не го отваря, но ако гледаш в Начало / Факултети / Философски факултет / Специалности / Бакалавърски програми / Философски факултет / Библиотечно-информационни науки / и там в седмична програма, бъркаш, щото т'ва си мисля, че е за '07 и '08... (то си го пише
). По-горе в постовете някой спомена, че ще сме някъде в 4ти км., а не в Ректората... Пък и всеки казва, че на 12ти ще си получиме програмата
Въпроса е къде...
-
Ina Plamenova
- В началото бе словото
Ми незнам-това което аз свалих си пише-очни занятия месец септември 2009.
- Прикачени файлове
-
- program_1ZO_09.doc
- (36 KiB) Свалено 59 пъти
-
sunLounger
- В началото бе словото
Ауууу т'ва е нещо ново за мене...
И доста полезно
Мерси колежке
Още не мога да свикна с т'ва "колега"... 
П.П. Ако искаш пиши на skype: jk_gesh4eto
П.П. Ако искаш пиши на skype: jk_gesh4eto
-
Ina Plamenova
- В началото бе словото
По мои спомени от миналата година 54-та аудитория е някъде в ректората.Обаче някъде попаднах на тема,в коята някой пита къде и от колко часа трябва да са задочниците на 7-ми септември
Ако някой има точна информация по въпроса,моля да я сподели!