ЗА ПРОГРАМАТА ПО ИСТОРИЯ 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Съжалавям много, че се получи така, но тази година няма да получа инфо за темите.Евентуално за редовния изпит, но вече и на това не се надявам.Съжалявам!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Паган написа:Съжалавям много, че се получи така, но тази година няма да получа инфо за темите.Евентуално за редовния изпит, но вече и на това не се надявам.Съжалявам!
Важно е желанието :wink:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Паган написа:Съжалавям много, че се получи така, но тази година няма да получа инфо за темите.Евентуално за редовния изпит, но вече и на това не се надявам.Съжалявам!
:roll: Не се притеснявай. Аз не знам дали и аз ще успея по-късно, но ще е 1-2 седмици преди изпита. И аз не гарантирам. :cry:

Все пак някакъв шанс по-късно да се разбере няма ли :(
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

90% сигурно е, че няма да се падне падане под византийска власт...само това успях да изкопча :(
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

du6ata написа:90% сигурно е, че няма да се падне падане под византийска власт...само това успях да изкопча :(
Извинете, че се намесвам, 90% не знам историята колкото вас, но Средновековието ме кефи и понякога си го чета като приказка. Та, тази тема не е ли по-приятна, отколкото например за Кимон Георгиев или Александър Малинов?
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

:( Аз вшера научих първата тема,още към 20 остават.Вие до къде сте ?
Изображение
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

ra4e^f написа::( Аз вшера научих първата тема,още към 20 остават.Вие до къде сте ?
От Възраждането имам да уча още три теми, но смятам да премина към Новата история, после ще се върна на онези. :) Не съм много напред, но сравнително де движа в срок, който съм си поставила, като се има предвид, че пропускам от време на време по някоя тема...разчитайки на изпита на късмета си. :oops:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

katiunki написа:пропускам от време на време по някоя тема...разчитайки на изпита на късмета си. :oops:
Оооо, момент батко ви да ви светне за някои неща. Забравете понятието късмет. Такова нещо не СЪЩЕСТВУВА! Учете всичко, без да разсъждавате. Не вярвайте на този казал нещо си, оня отрекъл. Просто каквото и да се падне, да можете да пишете по него. Разберете какви са изискванията за 3-4, че гадните теми да ги научите поне за толкова. По-добре е от нищо. А ако се падне хубава, ОК. Но тема без грам да не се знае по нея, си е самоубийство лично.
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

iliyan написа:
katiunki написа:пропускам от време на време по някоя тема...разчитайки на изпита на късмета си. :oops:
Оооо, момент батко ви да ви светне за някои неща. Забравете понятието късмет. Такова нещо не СЪЩЕСТВУВА! Учете всичко, без да разсъждавате. Не вярвайте на този казал нещо си, оня отрекъл. Просто каквото и да се падне, да можете да пишете по него. Разберете какви са изискванията за 3-4, че гадните теми да ги научите поне за толкова. По-добре е от нищо. А ако се падне хубава, ОК. Но тема без грам да не се знае по нея, си е самоубийство лично.
Aз не разчитам на това какво ми е казал този или онзи. Просто смятам, че не съм в състояние, а и не искам сега да науча всички теми. Другите ще ги науча идеално! Ако се падне тема, която не съм учила - ОК, ще се видим юли месец!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

katiunki написа:Ако се падне тема, която не съм учила - ОК, ще се видим юли месец!
Не е ОК. А другите, които си ги научила идеално? Човек не трябва да си хвърля труда в коша. Това е основно правило.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

iliyan е прав. Не трябва да се разчита на късмета. Успехът е съчетание от 90% знания и 10% късмет. katiunki, по-добре седни и се помъчи да научиш всичко, защото в случай че се падне някоя от "гадните" теми и се издъниш, ще те е яд и ще съжалиш, че не си си дала малко повече зор...
Нека не ти звучи като порицание или нещо от сорта. Приеми го като съвет.
"Когато ти е много трудно, когато ти иде да зарежеш всичко, трябва да погледнеш напред и да продължиш. Успехът е близо!"
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Raya_Alexandra написа:iliyan е прав.
Илиян е прав за много неща! 8)

хгфд гфд хгфдх гх гх гх
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”