допълнителен прием

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
ge_rka
В началото бе словото

допълнителен прием

Мнение от ge_rka »

Здравейте,искам да попитам ,ако случайно някой знае дали сега мога да участвам в този допълнителен прием,който СУ обявиха?Аз съм приета,но не специалността,която исках,примерно мога ли да си изтегля дипломата и да участвам наново...не го разбрах това СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ “СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”
ОБЯВЯВА
ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПРИЕМ на студенти за учебната 2009/2010 година при следните УСЛОВИЯ:

1. Кандидати на СУ, които не са се записали за студенти в друга специалност на Университета;
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: допълнителен прием

Мнение от MidwinterSun »

Теоретично е възможно да си изтеглиш дипломата и да ти възстановят семестриалната такса, която си внесла за обучението си (университетът си удържа 10% неустойка), след което да кандидатстваш за някоя от специалностите, за които има обявен допълнителен прием. Ако искаш, все пак попитай в самия университет, за да е сигурно.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
ericsson
От дъжд на вятър
Специалност: Медицина
Обратна връзка:

Мнение от ericsson »

Моят съвет е: отиди до учебния отдел на съответния факултет който те интересува и попитай какви възможности имаш.
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Аватар
sunrise
В началото бе словото
Специалност: Химия
Курс: първи

Мнение от sunrise »

Ако някой разбере нещо по въпроса, да пише тук. И мен ме заинтригува. :)
Far doesn't always mean distant!
Аватар
Insatiable
В началото бе словото
Специалност: Математика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Insatiable »

ge_rka написа: 1. Кандидати на СУ, които не са се записали за студенти в друга специалност на Университета;
Това чисто и просто си значи, че ако вече си се записала в университета, сиреч, платила си си семестриалната такса, попълнила си и си подала документите, не можеш да участваш в допълнителния прием. Цялата работа с приема е, не да могат някои студенти да се прехвърлят от специалност в специалност, а защото има още мнооооого незаети места. Добре са го измислили, гадинките. Не се отчайвай, остава ти възможността догодина да се преместиш в специалността, която искаш :)

П.П: И все пак, ако някой знае нещо друго, нека сподели. Сигурен съм в информацията, но това не означава, че съм прав :D
Rise, oh, Rise! Feel the nails, tell tale trails across my spine.
It's Beautiful!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”