От коя болест се страхувате най-много?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
От коя болест се страхувате най-много?
Малко песимистично, но пък и блозко да ежедневието. Страхувам се ужасно много от рак.
Изтръпвам при мисълта от всякаквите му разновидности. В значително по-малка степен се стряхевам от хепатит - и трите вида. 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Така е...iliyan написа:Птичия грип с щам H5N1 къде го забрави?
Аз не се страхувам от нищо. Каквото е писано, това ще става! Да изтръпваш и да не изтръпваш, все тази. Няма неизбежни неща, няма и неща от които да се избяга. Смятам, че има съдба и всичко е предопределено.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Ше се сетиш...Raya_Alexandra написа:Така е...iliyan написа:Птичия грип с щам H5N1 къде го забрави?
Аз не се страхувам от нищо. Каквото е писано, това ще става! Да изтръпваш и да не изтръпваш, все тази. Няма неизбежни неща, няма и неща от които да се избяга. Смятам, че има съдба и всичко е предопределено.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ето ви мнението на един приятел за птичия грип, писано в неговия блог
Иначе лично мен ме е страх да не ми се наложи трансплантация на бъбрек например...
Много съм съгласна с него, истерията беше преувеличена...Сега за птичия грип и какво общо има с дупките и с чувалите.
Доста ме заинтригува публикацията "Има ли птичи грип" на Dimiter. И започнах да питам. Резултатите:
1. Птичия грип сам по себе си съществува. Проверено и доказано.
2. Вируса на птичия грип е крайно неустойчив.
3. За домашните птици е смъртоносен.
4. За да се зарази човек с птичи грип, се налага да е много упорит. Подробности по-долу.
5. Вируса не се предава от човек на човек.
6. Няма 100% потвърждение, че някой някога е умрял именно от птичи грип. Всъщност, няма никакво.
Иначе лично мен ме е страх да не ми се наложи трансплантация на бъбрек например...
Който не си е дочел уроците по Химия и Биология...
Значи сега наистина е неустойчив, но не му пречи да мутира. Сега може да не е способен на някои неща, но при определено стечение на обстоятелствата, е възможно неговата структура и състав да се промени в известни граници и да се превърне в сериен убиец.
:thin: :thin: :thin: :thin: :thin: :thin: :thin: :thin: :thin: :thin:
Значи сега наистина е неустойчив, но не му пречи да мутира. Сега може да не е способен на някои неща, но при определено стечение на обстоятелствата, е възможно неговата структура и състав да се промени в известни граници и да се превърне в сериен убиец.
:thin: :thin: :thin: :thin: :thin: :thin: :thin: :thin: :thin: :thin:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
iliyan, то всеки вирус може в определен момент да мутира и да стане смъртоносен и предаващ се лесно от човек на човек, не само H5N1. а това дали ще мутира или не и дали ще мутира в нещо опасно или безобидно - божа работа
да не говорим колко хора умират от обикновен грип поради лошо здравеопазване...
а иначе аз лично се страхувам най-много от психическите болести
да не говорим колко хора умират от обикновен грип поради лошо здравеопазване...
а иначе аз лично се страхувам най-много от психическите болести