Ликвидационна сесия
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: Ликвидационна сесия
В ЮФ такива ги няма.При вас не знам как е
- Diotima
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А какво става ,ако не си вземеш всички изпити в рамките на ликвидационната година?До колкото знам не може да се прекъсва....
Не ми е нужен приятел, който във всичко да се съгласява с мен и да ми кима според собствените ми възгледи – защото сянката ми върши това по-добре. Плутарх
Имаш още едно допълнително, но подаваш молба и ако и до края на втората не ги вземеш те отстраняват
-
koldbrann
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
искам да попитам , възможно ли е да се явиш тази поправителна сесия за изпити, които са ти от миналата година ? И как точно се процедира, трябва ли индивидуален протокол и колко пари ще трябват?
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
и аз имам въпрос: Казаха ни, че за изпит на които сме скъсани сега (януари/февруари) не може да си направим индивидуални протоколи и да се явим преди септември на полагащата ни се безплатна поправка.
Защо...
Наистина ли?
Пояснявам:
В БиоФ редовната и поправителната сесия са безплатни. След това всяко явяване е 20 или 50 лв. в зависимост от случая. Чувала съм, че не във всички факултети е такова положението. Готови сме да дадем по 50лв. за индивидуален протокол, ако това ще ни спести нерви на септември
Защо...
Наистина ли?
Пояснявам:
В БиоФ редовната и поправителната сесия са безплатни. След това всяко явяване е 20 или 50 лв. в зависимост от случая. Чувала съм, че не във всички факултети е такова положението. Готови сме да дадем по 50лв. за индивидуален протокол, ако това ще ни спести нерви на септември

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
-
mora
- В началото бе словото
- Специалност: компютърни науки
- Курс: трети
Доколкото знам, възможността за явяване на изпит извън регламентираните изпитни сесии зависи от преподавателя, и той/тя в никакъв случай не е задължен/а да проведе изпит извън регламентираните изпитни сесии. Така че ми е чудно на какво се учудвате.clinical_dead написа:и аз имам въпрос: Казаха ни, че за изпит на които сме скъсани сега (януари/февруари) не може да си направим индивидуални протоколи и да се явим преди септември на полагащата ни се безплатна поправка.
Защо...![]()
Наистина ли?
Пояснявам:
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Учудвам се, защото преподавателят няма нищо против. Лелката от отдел Студенти отказва да насрочи дата, да направи протоколи...
Поне 10 човека искаме да се явим.
Сесията ни беше страшно натоварена. Не желаех да ми останат изпити, но се случи.
Сесията ни беше страшно натоварена. Не желаех да ми останат изпити, но се случи.