Аз лично много се радвам,че си при нас !_Adriana_ написа:Привет на всички! Оставам в книгоиздаването и утре официално ще се запиша. Вярвам, че случайни неща няма - явно точно в тази специално ще открия себе си. В крайна сметка важното е самите ние да бъдем щастливи и доволни от себе си! Аз се чувствам точно така в момента. Който желае може да драска в скайп-а: jessi_jey![]()
![]()
Книгоиздаване
Модератор: Шепот
Re: Приети книгоиздаване
IT'S ONLY WORDS AND WORDS ARE ALL I HAVE...
Аз също много се радвам, Джеси
Дано създадем страхотен колектив 
- rage_killer
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
rage_killer, дано да бъде така и извън форума 
- inc
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Привет, зайчета.
Със стабилно закъснение, но... по-добре късно, отколкото никога. (Надявам се.)
Няма лошо, няма страшно. Ще видите, че не сте сбъркали с избора си. Специални поздрави за george.merlin - първото момче, което с чиста съвест да каже, че доброволно се е записало в нашата скромна лудница. Бравос! Приятни предстоящи запознанства с разни хора и смело напред.
Няма лошо, няма страшно. Ще видите, че не сте сбъркали с избора си. Специални поздрави за george.merlin - първото момче, което с чиста съвест да каже, че доброволно се е записало в нашата скромна лудница. Бравос! Приятни предстоящи запознанства с разни хора и смело напред.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
1. Нямаш право да съдиш нещо, което не знаешrage_killer написа:фона на Журалистиката и ВО(специалности със звучни и популярни имена) Книгоиздаването малко бледнее.
2. Съществува едно такова нещо, наречено академично равенство между специалностите.
3. Подобно презрително отношение не е добра инвестиция в собственото ти бъдеще. Слез малко на земята.
4. Реално не съществува кой знае каква разлика между трите специалности. Много бързо ще се убедите, че и трите са малко нещо кьорфишек.
5.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- peppsy_lina
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен,
във връзка с малката книжка, която подготвяме от Факултетния студентски съвет къв ФЖМК ще се радваме да споделите своите въпроси свързани с факултета, преподаватели, общежития, колеги, организация и въобще всичко, което би ви било интересно и полезно, за да успеем да го включим в пътеводителя
Хубаво лято.
във връзка с малката книжка, която подготвяме от Факултетния студентски съвет къв ФЖМК ще се радваме да споделите своите въпроси свързани с факултета, преподаватели, общежития, колеги, организация и въобще всичко, което би ви било интересно и полезно, за да успеем да го включим в пътеводителя
Хубаво лято.
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.

- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
включете в книжката, че записването е зор в сравнение с други факултети, или още по-добре - пратете нота към отговорните органи да поправят съответния факт.
- peppsy_lina
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Зорът със записването вече сте го преминали успешно, но близките срещи с инсп. Ичева тепърва предстоят...
ще има за тях в книжката
ще има за тях в книжката
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.

- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Нещо много важно: включете мнения за самите профили (радиото, печата, ТВ). Плюсове и минуси, силни и слаби места и т.н.
Това ще е много полезно за студентите, които се колебаят какво да изберат.
Това ще е много полезно за студентите, които се колебаят какво да изберат.
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- Tiffany
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Здравейте, казвам се Катерина и също съм приета Книгоиздаване - нещо, за което най-вероятно сте се досетили, но на мен пък ми харесва the sound of it, така че възнамерявам да го повтарям при всеки удобен случай xD.
Ако трябва да съм честна, това не ми беше първото желание, бях се ориентирала към Журналистиката и даже не бях проучила много обстойно Книгоиздаването, но на първо класиране ме приеха тази специалност и реших да видя за какво става въпрос. Взе че много ми хареса иии така, даже не съм мислила за второ класиране.
Иначе, радвам се да се запозная с толкова много бъдещи колеги, нямам търпение да се срещнем на живо октомври месец ^^.
Ако трябва да съм честна, това не ми беше първото желание, бях се ориентирала към Журналистиката и даже не бях проучила много обстойно Книгоиздаването, но на първо класиране ме приеха тази специалност и реших да видя за какво става въпрос. Взе че много ми хареса иии така, даже не съм мислила за второ класиране.
Иначе, радвам се да се запозная с толкова много бъдещи колеги, нямам търпение да се срещнем на живо октомври месец ^^.
“Some humans would do anything to see if it was possible to do it. If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying 'End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH', the paint wouldn't even have time to dry.”
'Thief of Time'
'Thief of Time'
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
Аз също нямам търпение да се видя с всички вас, но се опасявам, че ентусиазмът ми от записването отминава вече. Като си помисля и как точно ще живея в софия - квартира или общежитие, ако пък е на квартира ще е адски трудно за родителите ми. и изобщо в главата ми се въдят мисли от рода на "за какво пък толкова ми е висше". нека да работя 5-10 години, да събера пари и после да уча.
Надявам се като почнем, като се срещна с вас и посетя първата си лекция ентусиазмът ми и възторгът от избора ми да се върнат
Надявам се като почнем, като се срещна с вас и посетя първата си лекция ентусиазмът ми и възторгът от избора ми да се върнат
Ей,вече сме отбор-ще си удряме по едно рамо!...=) Това определено е малко стряскащ период за всички,обаче е някак... приятно страшноgeorge.merlin написа:Аз също нямам търпение да се видя с всички вас, но се опасявам, че ентусиазмът ми от записването отминава вече. Като си помисля и как точно ще живея в софия - квартира или общежитие, ако пък е на квартира ще е адски трудно за родителите ми. и изобщо в главата ми се въдят мисли от рода на "за какво пък толкова ми е висше". нека да работя 5-10 години, да събера пари и после да уча.
ps.:Аз съм си безнадежден мечтател с винаги наполовина пълна чаша,обичам да разпръсквам оптимизъм,трудно ще ме пречупите...
IT'S ONLY WORDS AND WORDS ARE ALL I HAVE...
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
-
Bistra-Georgieva
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
Здрасти, бонбони!
Ние с inc сме малко вече ветерани - тази година завършваме книгоиздаването.
Първо ви поздравявам, че по един или друг начин сте попаднали в тази специалност. На мен ми беше първо желание - не исках и да чуя за друга специалност.
В първи и втори курс трите специалности вървят горе-долу заедно. Там са по-общите дисциплини - психология, философия, ИБЖ и т.н. След втори курс започват все по-тясно да се профилират - появяват се дисциплините на доц. Милена Цветкова, на доц. Бенбасат, на Гриша Атанасов.
И аз някак си не мога да се съглася,че книгоиздаването бледнее на фона на ВО и Журналистика, но е безспорен факт, че за някои преподаватели /без да цитирам имена/ специалността Книгоиздаване просто не съществува. Или поне не дават признаци да знаят, че я има.
Като цяло специалността дава както изключително широка обща култура, така и специфични знания за издателския бизнес. Много са важни и контактите са хора от бранша, които могат да се завържат покрай преподавателите.
Желая ви успех и търпение за всичкото четене и писане, което ви очаква
Ние с inc сме малко вече ветерани - тази година завършваме книгоиздаването.
Първо ви поздравявам, че по един или друг начин сте попаднали в тази специалност. На мен ми беше първо желание - не исках и да чуя за друга специалност.
В първи и втори курс трите специалности вървят горе-долу заедно. Там са по-общите дисциплини - психология, философия, ИБЖ и т.н. След втори курс започват все по-тясно да се профилират - появяват се дисциплините на доц. Милена Цветкова, на доц. Бенбасат, на Гриша Атанасов.
И аз някак си не мога да се съглася,че книгоиздаването бледнее на фона на ВО и Журналистика, но е безспорен факт, че за някои преподаватели /без да цитирам имена/ специалността Книгоиздаване просто не съществува. Или поне не дават признаци да знаят, че я има.
Като цяло специалността дава както изключително широка обща култура, така и специфични знания за издателския бизнес. Много са важни и контактите са хора от бранша, които могат да се завържат покрай преподавателите.
Желая ви успех и търпение за всичкото четене и писане, което ви очаква