...JudyRamone написа:Ми да, като цяло зависи от средата, в която се движиш.![]()
Но е факт че бългаският мъж е тъп, егоистичен и винаги се страхува да не бъде засенчен от жена си.
и неблагодарен!
...JudyRamone написа:Ми да, като цяло зависи от средата, в която се движиш.![]()
Но е факт че бългаският мъж е тъп, егоистичен и винаги се страхува да не бъде засенчен от жена си.
С какво жените в "средностатистическите двойки и семейства", които не са "звезди" са преуспели? Родила 2 деца и по цял ден шета из къщата? Тва ли е успех? Пък и за сравнение - то и мъжа и - дето бачка 12 часа, и той не е преуспял. Ако ще говорим за успех, айде да е с известни имена, щото можеш да излезеш с твърдението "познавам 1 семейство, жената е по-успяла, ето ти доказателство"... Говори ми със успели българки...JudyRamone написа:Оф, не ти говоря за "звездите", защото в България такова понятие няма. Говоря ти за средностатистическите двойки и семейства.
... и без него, ни 1 жена не може да оцелее, без значение каква и е професията - от най-древната до атомна физичка...fak написа:... и скроменfak написа: ...
и неблагодарен!
Какъв пол са повечето ти преподаватели?fak написа:аз без мъж мога...
за другите не ме интересува
хипотезата ти е грешна
Ако Бат Бойко те обяви в нелегалност, кво правим?fak написа:че аз определено мога да живея без СУ, интернет и автомобил...
И това, че съм родена е основополагащо на мойто съществуване, но в никакъв случай не е животоподдържащо!
Тва го чувам всеки път, когато не може някой да ме обори. Абсолютно всеки път. Понякога даже и по навик..fak написа: И Кристо, наистина, спри да спориш, аргументите ти са смешни