как върви подготовката ви по история за КСК 2006?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

ra4e^f има ли големи разлики между СУ и УНСС ? м ?
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

При мене разликите са от по един километър добавки към увода за УНСС...
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

katiunki написа:като обем колко ти е темата за Църковното движение през Възраждането!?
Аммм темата е под др заглавие: "Движение за църковна и национална независимост",ако става дума за това /тя ми е единств. тема за църквата/ - 10 пълни листа,на страница 27-32 реда.

MIND FIELD, има разлика,осезателна. Казаха ни, че в Су не държат много на историографията,не е задължителен компонент,докато в УНСС трябва да си напишеш всичко 'за препоръчване имена от унито" ;) Друго което е,в темата за Ранното бг възраждане отделяш повече внимание на цялата точка за Соц-икономически промени. Cappuccino също е права ;( :thumbright:
Изображение
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

Абе питам, щото аз ходя при един луд даскал, дето, колкото и лудо (глупаво ?) да звучи,ми дава някви невероятни теми- Асеневци ми е 120 листа,м-м,Залеза 60, и някви такива изрутски,ненормана работа.Пък за историографите да не ти говоря-на тема са към 40-50.Е,ай върви го научи тва,му ееехеее такоата...Иначе изкарват хората дето са ходили при него,ако си знаят темата от-до,вадят към 5-5.50,ама в УНСС един мега-калвач имаше,надраскал всичко разбери и има 4.17 ли 4.12 нещо от сорта...та за тва питах :?
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

MIND FIELD, 120 листа?!?! :shock: Или страници?!? Аз имам една тема, за църковното движение, дето е 40 стр., т.е. 20 листа и се чудя как ще я уча и какво да махам от нея, та да стане приемлива...а ти 120 листа! :shock:
ra4e^f, мерси! Точно за тази тема исках информация! А вчера като попрочетох пак по-внимателно информацията в сайта на историческия факултет за кандидатстуденти видях, че изпита по история е 5 часа, а 4, с каквото заблуждение живеех досега. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

katiunki,душа, Л-И-С-Т-А,колкото и да ми е тежко като го казвам....хъх...нищу ни знаите вие :shock: и в провинцията има луди изроди,тормозители на нещастни заблудени кандидатстудентенцанца...тежко ми..ко не ме приемат..куршума ей..зле раотата.. :roll:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

120 листа са добре,нищо обезпокоително,даже още трябват:) Шегувам се :) :) :) Казаха ни,че на изпит нормланата дължина е 12-18 листа,най-много 20.Ако пишеш по-разкрачено и ти излезе над 20 няма проблем,НО на мн хора от курса,които са пислаи над 26 стр им намаляваха оценката точно заради това-прекалено голям обем,невъзможен за достигане на изпита ;)
Последно промяна от ra4e^f на 11 Апр 2006, 19:18, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

ra4e^f, това за дължината на темата на курса в софийския ли го казаха? а какво стана с 12-15 листа?! малко се пообърках...какво ако напишеш повече на изпита, ще ти намалят ли оценката? и какво стана с мита, че първо гледат обема на темата и после ти я проверяват? :?: :!: мнооого е зле работата... взе да ми писва всичко това :cry: :x
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

12-18 листа,не страници,грешка от бързане.Извинявам се, du6ata :color: Иначе да,на курса в СУ го казаха,на първата лекция още.И въобще даже не гледат първо обема на темата,не се заблуждавай;)
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

MIND FIELD написа:Абе питам, щото аз ходя при един луд даскал, дето, колкото и лудо (глупаво ?) да звучи,ми дава някви невероятни теми- Асеневци ми е 120 листа,м-м,Залеза 60, и някви такива изрутски,ненормана работа.Пък за историографите да не ти говоря-на тема са към 40-50.Е,ай върви го научи тва,му ееехеее такоата...Иначе изкарват хората дето са ходили при него,ако си знаят темата от-до,вадят към 5-5.50,ама в УНСС един мега-калвач имаше,надраскал всичко разбери и има 4.17 ли 4.12 нещо от сорта...та за тва питах :?
тва е безумие, за 5 часа максимума е 30ина страници, и то ако си се скъсал от писане и не си спирал въобще. а за УНСС - не се заблуждавайте, там оценка над 4 е реално над 5, те много режат, не знам защо, но оценка по история над 5 е рядкост...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

Пф-ф, безумия много, наистина, пък дето казва du6ata и на мен взе да ми писва от всичко това.То не бяха легенди,митове и сказания и куп изказвания за тва кво ше се пада,че за темата,че за на темата подтемата,че за професора ако не бил със синия пуловер как късал,глупости глупости напрао ти гръмне мозъка честно...
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

Ма я стига и аз съм всявал тука отчаяние.Ш-ш еи,момченца и момиченца,я кълвете там чи,дядо Торбалан чакали с торбата с 2-ките зад ъгъла...хех тка де... : :D
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

MIND FIELD написа: професора ако не бил със синия пуловер как късал,глупости глупости напрао ти гръмне мозъка честно...
Кааааакъв син пулоооовер :whdat:
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Сигурно го кефи сиьото! Оооо, ще ме познаете по синьото якенце,синята блузка,синята поличка,сините обувчици хахахаха
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”