В SUSI-то гледам че съм записан за два изпита по английски за септемврийската сесия, ама никъде не виждам къде трябва да отида, на кои дати. Някой идея?
Английски език 1 2008/2009 януарска сесия, бакалаври Анелия Ивова Кременска П95 Одобрен
Английски език 1 2008/2009 септемврийска сесия, бакалаври Анелия Ивова Кременска П2070 Редактиране
Английски език 2 2008/2009 юнска сесия, бакалаври Анелия Ивова Кременска П1070 Одобрен
Английски език 2 2008/2009 септемврийска сесия, бакалаври Анелия Ивова Кременска П2073 Редактиране
Къде да си видя изпита по анлийски
Модератори: Methuselah, thegirl
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Re: Къде да си видя изпита по анлийски
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
checked. No one home.
Мислиш ли че не съм потърсил първо там. Няма ги.
Мислиш ли че не съм потърсил първо там. Няма ги.
Не съм много запознат , ама досега за такова чудо като изпит по английски не съм чувал. Оценката се пише на база работата през семестъра. Поне при нас беше така. На твое място бих се опитал да се свържа лично с преподавателя и да се разберем как ще се изкарва оценката. Провери най- вероятно някой от специалността ти има някакъв телефон, skype или нещо подобно.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."

13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Пиши на майла на преподавателя
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Мерси за съветите.
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
май вместо изпит имаше някакъв курс, който почва в началото на септември или нещо от сорта...
Говориш наизуст.
Курсът е при Банкова, а човекът горе е писал, че е при Кременска.
Курсът е при Банкова, а човекът горе е писал, че е при Кременска.