И все пак си оставам на вълните на З-Рок!
Z-Rock - радио за рок
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Re: Z-Rock - радио за рок
Явно от доста време не си слушал З-Рок , защото аз от доста време не съм попадала на 2 пък какво да кажем за 9 поредни метал парчета.Според мен в момента дори звучат малко повечко бози отколкото моя вкус може да понесе, но какво да се прави сигурно има повече фенове на Стефан Вълдобрев, отколкото на Елвис.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Наистина не съм го слушал от доста време. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
много са ми интересни ей такива мнения... като искаш да си слушаш само и единствено метъл,не ти тр радио за това. Да не говорим, че музиката,която те пускат, е достатъчно известна - фактът,че ти не го знаеш, не ти дава право да хвърляш определения неподготвена.Elodie написа:Явно от доста време не си слушал З-Рок , защото аз от доста време не съм попадала на 2 пък какво да кажем за 9 поредни метал парчета.Според мен в момента дори звучат малко повечко бози отколкото моя вкус може да понесе, но какво да се прави сигурно има повече фенове на Стефан Вълдобрев, отколкото на Елвис.![]()
Toto-I will remember
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Абе последния път като бях нощна смяна на работа, явно цяла нощ зад пулта беше Кисел ЕмСитм и се счупи да пуска сдухани песни. Аз искам нещо ободряващо и надъхващо, а тоя киселяк ми вгорчи нощта, да го ева!
Зи рок не ме радва през деня, пък предаванията хич, освен онова вечерното което хващам когато пускат концерти. Вечер наистина е много си е рок радио. Но в графа "рок" според мен и радио1рок и Стар Фм са доста по-добри.

The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Пускам си днес радиото в кухнята, докато си правех закуска и Алекс от рок-блога на StarFM ми пуска Скорпиънс, Кис и Дрийм Тиътър, при което аз панически превключвам на Z-Rock, където Елена тъкмо отбелязва 12-ия час (да, аз в толкова закусвам
) с Пантера (при това I'm Broken, не Walk, както обикновено), Министри и Дъ Кюр и аз душевно оргазмирам.
Та, мисля, че изборът ми на радио е ясен!
Не, че не слушам и StarFM (особено ме радва, че често пускат Били Айдъл), но ако всяка втора песен не беше на Гънс, Уайтснейк, Скорпиънс или Кис щеше да е чудесно.
Та, мисля, че изборът ми на радио е ясен!
Не, че не слушам и StarFM (особено ме радва, че често пускат Били Айдъл), но ако всяка втора песен не беше на Гънс, Уайтснейк, Скорпиънс или Кис щеше да е чудесно.