Колко време говорите по телефона?:)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
а има и друг момент - на мен ми се е случвало да проведа няколко "кратки" разговора от по 40 мин. с различни хора, ама едно след друго. така и близо 4 часа мога да докарам, зачита ли ми се рекорд
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ъъъ...е това е относително - дали говоря от моя ГСМ или от безплатната карта...на нея най-много съм говорила 3 часа и някъде към 40 мин..
а по БТК пак към 3 часа
а иначе ежедневните ми разговори са по минута- две най-много, повече смс-и пращам...а по БТК почти не говоря по принцип, само в наложителни случаи 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Подавам координати, викам екипите и отиваме да пиеме или каквото там ще правиме.....
работата ми е да звънкам на разни идиотчета из целия свят /пък и те ми звънкат, явно ги кефя
/, поради което не 'бичам да вися на телефона и в нас
Над 5 мин вече разговора минава в графата "дълъъъъъъг!"
Иначе един сладкодумен приятел ми се обади веднъж и затвори след 2 часа и 20 минути, държа да отбележа че телефона ми е поставен така че да не може да се седи като говоря по него, само прав...
... GSM е друго нещо, ама моя почна да се изтощава на 5 мин разговор /сиентело знае...
/ така че --- Не говоря дълго по телефона!
работата ми е да звънкам на разни идиотчета из целия свят /пък и те ми звънкат, явно ги кефя
Над 5 мин вече разговора минава в графата "дълъъъъъъг!"
Иначе един сладкодумен приятел ми се обади веднъж и затвори след 2 часа и 20 минути, държа да отбележа че телефона ми е поставен така че да не може да се седи като говоря по него, само прав...
... GSM е друго нещо, ама моя почна да се изтощава на 5 мин разговор /сиентело знае...