Мен ми е интересно момчетата дали ще направят нещо по-така с косите си...
Къде ще празнувате, абитуриенти?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Ooo никакви кокове..Е,някой може да иска,но най-малкото за нашата възраст мисля че нещо по младежко трябва..Аз много исках да съм със спусната коса,но роклята ми изисква да е вдигната,защото е с една презрамка отрупана с цветя и косата няма място там..И сега само трябва да намеря снимка на Марая Кери от новото и видео-Don`t forget about us,там е с вдигната коса в един басейн,ама е много готино,изглежда супер естествено,няма кокове а е вдигната нависоко обаче и е спусната в същото време,отпред също стой много добре....Та искам нещо такова-полувдигнато също ме устроива.Но никакви кокове,ситни къдрения,букли-мукли...Искам естествено,раздвижено и секси...Дано стане,затова са пробните прически де
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
абе аз се чудя дали да не си правя кичури/да се изруся целия
аз съм тоя на преден план с интелигентната физиономия
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
С раничката ли?starMonkey написа:абе аз се чудя дали да не си правя кичури/да се изруся целия![]()
Недей се изрусява. За кво ти е да изглеждаш тъп?! Русите кичури вече не са на мода...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Picklenose
- От дъжд на вятър
Аз както винаги закъснявам ахах.Ние също ще сме на Слънчев бряг от 25ти до 29ти.Явно ще се засечем с почти всички вас хехе
ще падне купонец.А за баловете и модата при нас...(аз съм от Добрич) почт ивсичко живо е строго официално при момчетата,а момичетата на МАХ разголено (както и трябва да е) хаха
аз за бала какви ги мислех те кви ще бъдат ама..тфа е живота,интересен и чест озабиващ нож в гърба хаха.айде.
Peace all =]
\../
Peace all =]
\../
why don't you go outside and .... yourself?!
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
явор, не знам какви магазини има във варна, но в софия си заслужават Денил, Монтели, Бенетон, Бициани...поне тия си спомням от миналата година. но щом мама и тати имат парички може да си направиш една разходка до софия и да разгледаш.
http://monteli.911.bg/a2/firm.asp?id=1025
http://denyl.com/spring2006/index.html
http://monteli.911.bg/a2/firm.asp?id=1025
http://denyl.com/spring2006/index.html
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
- явор
- Летописец Виртуоз
Ами ще ти кажа как седят нещата тука...
Агресия ... Е голямо разнообразие, но нямат нито един малък номер!!! Как очакват да си купя нещо, което не знам как ще ми седи!!! Нямат право!
Денил ... Хареса ми едно черно на сини линийки ама малко тъпички ми изглеждат там. Не знам защо. Иначе тука са най-интересните шарки!
Ролман... Абе средна работа между Драго и Радо и Денил. Цветовете им не ми харесват
Драго и Радо... Много хубава кройка (най-добрата бих казал), но само 6 цвята... Наистина само 6!!! Е да рискувам ли и друг да има като моя костюм!!!
Версаче... Там ме е срам да попитам колко струват!!! Някой да знае цифри?
Бициани едни познати ми взеха каталога от София... Наистина има някой интересни, но дали си струва да идвам? Айде някой ако е ходил тази година да каже
Какви са цените там някой има ли представа?
Бенетон не са ли по спортни... Тука при нас има едни изложени отвън на витрината ама на мен не ми приличат като за бал.
Монтели май съм ги чувал, но и представа си нямам какви са... Сайтът им не е много информиращ.
Благодаря ти, du6ata
П.П. Нали трябва и да знам къде да гледам
Агресия ... Е голямо разнообразие, но нямат нито един малък номер!!! Как очакват да си купя нещо, което не знам как ще ми седи!!! Нямат право!
Денил ... Хареса ми едно черно на сини линийки ама малко тъпички ми изглеждат там. Не знам защо. Иначе тука са най-интересните шарки!
Ролман... Абе средна работа между Драго и Радо и Денил. Цветовете им не ми харесват
Драго и Радо... Много хубава кройка (най-добрата бих казал), но само 6 цвята... Наистина само 6!!! Е да рискувам ли и друг да има като моя костюм!!!
Версаче... Там ме е срам да попитам колко струват!!! Някой да знае цифри?
Бициани едни познати ми взеха каталога от София... Наистина има някой интересни, но дали си струва да идвам? Айде някой ако е ходил тази година да каже
Бенетон не са ли по спортни... Тука при нас има едни изложени отвън на витрината ама на мен не ми приличат като за бал.
Монтели май съм ги чувал, но и представа си нямам какви са... Сайтът им не е много информиращ.
Благодаря ти, du6ata
П.П. Нали трябва и да знам къде да гледам