Играете ли компютърни игри?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Re: Играете ли компютърни игри?
Играя в момента Stronghold цялата поредица,но единствено мисиите
memento mori
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Грънци.
ПЕС съм играл не малко.
И той е една боза с доста измислени отбори, за които нямат лиценз и затова са ги кръстили по своему. ФИФА-та има едни негативи, ПЕС-а пък има други. Е и? ФИФА-та има 5 реални стадиона на кръст, при ПЕС-а са също толкова, ама други.
И всеки гол различен... аре бре. Виж на НХЛ-а в интерес на истината доста голове стават различно.
А мита да няма повторения... бегайте. Това е компютър с ограничени възможности. Много не означава безкрай.
Мен ако питате, цялата работа идва от броя отбори, оттам стадиони и съответно броя играчи, и респективно броя първенства.
Разбирам малко от програмиране, така че не говоря празни приказки.
Fifa World Cup 2002 ако не сте я играли... значи нищо не сте играли. На колосална стъпка от ФИФА 2002. Към 300-400МБ игрица, но това мисля, че е първото футболче с реални лица на играчите. Разбира се, само на известните, другите са стандартни образи. Подчертавам, че и всички стадиони са реални и всичко е съсредоточено само в Япония и Южна Корея. 32 отбора. Точка.
FIFA World Cup 2006 беше с една идейка по-добра от FIFA 2006. Малко съм я играл, но недостатъкът и то сериозен беше, че са включени квалификациите във всички зони. А по моята теорема - повече отбори = на лайна. Големият брой отбори и играчи означава правене на компромис с другите детайли на играта.
Какви са предимствата на NHL
30 отбора и 16 национални формации (но тях ги оставям засега настрана), което означава:
- всички реални зали
- повече реални образи
- снимки на всеки играч в базичката
- класации за всички индивидуални и отборни награди
- реални дати в календара за сезона
- чудесен геймплей (ах, какъв лаф, който се ползва за щяло и нещяло)
- компютъра играе с малко повече мисъл, демек - удържа резултат или се втурва да изравнява (или побеждава когато е необходимо)
и още и още...
ПЕС съм играл не малко.
И той е една боза с доста измислени отбори, за които нямат лиценз и затова са ги кръстили по своему. ФИФА-та има едни негативи, ПЕС-а пък има други. Е и? ФИФА-та има 5 реални стадиона на кръст, при ПЕС-а са също толкова, ама други.
И всеки гол различен... аре бре. Виж на НХЛ-а в интерес на истината доста голове стават различно.
А мита да няма повторения... бегайте. Това е компютър с ограничени възможности. Много не означава безкрай.
Мен ако питате, цялата работа идва от броя отбори, оттам стадиони и съответно броя играчи, и респективно броя първенства.
Разбирам малко от програмиране, така че не говоря празни приказки.
Fifa World Cup 2002 ако не сте я играли... значи нищо не сте играли. На колосална стъпка от ФИФА 2002. Към 300-400МБ игрица, но това мисля, че е първото футболче с реални лица на играчите. Разбира се, само на известните, другите са стандартни образи. Подчертавам, че и всички стадиони са реални и всичко е съсредоточено само в Япония и Южна Корея. 32 отбора. Точка.
FIFA World Cup 2006 беше с една идейка по-добра от FIFA 2006. Малко съм я играл, но недостатъкът и то сериозен беше, че са включени квалификациите във всички зони. А по моята теорема - повече отбори = на лайна. Големият брой отбори и играчи означава правене на компромис с другите детайли на играта.
Какви са предимствата на NHL
30 отбора и 16 национални формации (но тях ги оставям засега настрана), което означава:
- всички реални зали
- повече реални образи
- снимки на всеки играч в базичката
- класации за всички индивидуални и отборни награди
- реални дати в календара за сезона
- чудесен геймплей (ах, какъв лаф, който се ползва за щяло и нещяло)
- компютъра играе с малко повече мисъл, демек - удържа резултат или се втурва да изравнява (или побеждава когато е необходимо)
и още и още...

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
За ПЕС-а не съм съгласен, а да обясняваш на мене за НХЛ е нелепо, все едно ми говориш на китайски
Аз правилата не знам, но ме кефи като почнат да се бият 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Най сполучливата спортна игра на EA обаче за мен си остава NBA LIVE!!!
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
В интерес на истината и нашите спортни журналисти едва ли ги знаятScarface написа:За ПЕС-а не съм съгласен, а да обясняваш на мене за НХЛ е нелепо, все едно ми говориш на китайскиАз правилата не знам, но ме кефи като почнат да се бият
Сега изгледах феноменалното състезание на СПА и се сетих за рейсърите. До този момент са пълна трагедия въпреки усилията да ги направят реалистични. Най-големия проблем е в дискретното завиване, подаване на газ и спирачката. За обороти и смяна на предавки... те са друга опера. Особено завиването... ахилесова пета. Казват някои, че с волан за 300 долара нещата са ОК, ама с по-елементарни контролери е ясно - завиване на тласъци и няма "навиване на волан". Проблема се изразява в аналогово цифровите преобразуватели - да се премине от непрекъснат модел, какъвто е нашия свят в дискретен, какъвто е света на компютъра.
Затова най-много уважавам стратегиите. Там може да се постигне в огромни количества реалистичност.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Бетоне, с кой отбор играеш на НХЛ? Аз преди се бях пробвал с Детройт... не знам дали в реалността наистина са силни...
пс: а някои да е играл Голф-симулация? Или пък култовата икон. симулация Capitalism 2....
пс: а някои да е играл Голф-симулация? Или пък култовата икон. симулация Capitalism 2....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Сила са. И то най-голямата. Нищо, че тоя сезон загубиха на финала.Kristo написа:Аз преди се бях пробвал с Детройт... не знам дали в реалността наистина са силни...

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Различни. Ню Йорк Рейнджърс, Лос Анджелъс Кингс, Ню Йорк Айслендърс, Сан Хосе Шаркс, Уошигтън Кепитълс, Калгари Флеймс.Kristo написа:Бетоне, с кой отбор играеш на НХЛ? Аз преди се бях пробвал с Детройт... не знам дали в реалността наистина са силни...
Еее... как ме подсети. Виж за качествата на отбори и играчи не се бях сетил. Няма такова нещо като вариативни скорост, точност на паса, точност на удра и нек'ви такива като Фифа-та. Там е ясно - с по-силните отбори имаш повече сполуки, а с по-слабите си скръб, заради точно тези стойности.
Тук сякаш е без значение с кой ще играеш.

само онлайн флашчета 
Starcraft,DotA,Age of Empires 3,Jedi Knight : Jedi Academy,RA3,Heroes of might and magic 3,Empire Earth 2,DMC 3 ,Prince of Persia 2.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Сега се сетих, че имам и Tennis Elbow Manager, много здрава мениджърска тенис игра. Тренировки, договори, спонсори, над 700 реални тенесисти, изграждане на тренировъчна база, над 200 реални тенис турнира, та дори и избор на хотел по време на престой еди къде си за някой турнир.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Обратна връзка:
Превъртях последния Prince of Persia, тръгвам да си дърпам епилога... и какво се оказва - той бил излязъл само за скапани конзоли! 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ъпдейтвам си въпроса за Линукса и подкарването на игрички на него.
- kretos
- В началото бе словото
- Специалност: социология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз мисля,че няма да можеш да подкараш игра,която е писана за тая бангия Windows(дето му дават само 24 часа гаранция преди да даде първия бъгники написа:Ъпдейтвам си въпроса за Линукса и подкарването на игрички на него.
Последно промяна от kretos на 02 Сеп 2009, 22:35, променено общо 1 път.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Google извежда доста резултати за Wine & PlayOnLinux, виж дали това би могло да ти свърши работа.
Или инсталирай Уиндоус. Паралелно с Линукса. И превключвай между операционните системи.
Или инсталирай Уиндоус. Паралелно с Линукса. И превключвай между операционните системи.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.