8-ми блок...
- mesmeric_
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: 8-ми блок...
И аз искам да питам - може ли да се настаним в обикновено общежитие и после да кандидатстваме пак за 8. блок 
- mesmeric_
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Anyone ? Please ..
Здравейте! Имам следния въпрос: студенти от други университети могат ли да ползват стая в 8-и блок?
Здравейтe
Искам да попитам за 8-ми блок някой може ли да ми каже как стоят нещата? Някой бил ли е вече там?Вярно ли наемът е 150лв и какво означава, че се възстановява държавна субсидия?На някого възстановена ли е била досега?И наистина ли депозита е 300 лв?Благодаря предварително:}
- Timster
- В началото бе словото
Аз живеех там миналата година, тази година разчитам пак да съм там.
Блокът е чудесен, възстановяването на държавната субсидия се изразява с това, че плащаме по-нисък наем ... 120 лв някъде, до колкото си спомням...
Депозитът се възстановява на 100% при напускане от общежитието, ако няма погроми, зулуми и т.н. Моят беше върнат и нямаше никакви проблеми
Блокът е поддържан, има на 10ти етаж пералня + офис за доставка на Интернет. На първи етаж има удобно кафене, където се предлагат сандвичи, пици и бургери.
Магазинчета има на по-малко от минута от блока, спирката е също на толкова време (като става дума за спирки на 88, 280 и 413).
Блокът е чудесен, възстановяването на държавната субсидия се изразява с това, че плащаме по-нисък наем ... 120 лв някъде, до колкото си спомням...
Депозитът се възстановява на 100% при напускане от общежитието, ако няма погроми, зулуми и т.н. Моят беше върнат и нямаше никакви проблеми
Магазинчета има на по-малко от минута от блока, спирката е също на толкова време (като става дума за спирки на 88, 280 и 413).
Ladies and Gentleman ... the famous Archy slap...
-
кой повика кой почука
- Драскач
а мога ли без класация да се настаня там при положение че уча в СУ и има свободни места?

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Най-добре се обърнете към комисията, те сто процента ще ви обяснят много по-добре отколкото, който и да е във форума...
The names of the future are stamping of impatience.