държавни изпити Право
Модератор: MidwinterSun
държавни изпити Право
(кирилица)...та,...Има ли някой учещ за държавен по наказателноправни? Ако да, ще съм много благодарна ако сподели от къде възнамерява да учи за наказателно-особена част 
самотно
Ето, четири дни откак тоз въпрос си седи тука...и нищо. За какво са ви тея форуми се чудя, като щом стане дума за нещо сериозно, в ефира настъпва вкочаняваща тишина. Все едно няма студенти право-четвърти курс. Да не поиска някой случайно нещо...или просто изключително много съм ви надценила
Сигурно, защото срещу себе си имам компютър
Re: държавни изпити Право
Така е, за голямо съжаление. Ами, откъде? Имаш богата литература, избери си и чети. Как си се подготвяла за годишните изпити. Проф. д-р Антон Гиргинов има учебник, посветен на особената част, проф. д-р Димитър Михайлов-лекции, които се разпростряняват сред студентите, проф. д-р Александър Стойнов има две монографични книги, които не обхващат целия материал, но поне част от него, НК също не е за пренебрегване:).zazu написа:(кирилица)...та,...Има ли някой учещ за държавен по наказателноправни? Ако да, ще съм много благодарна ако сподели от къде възнамерява да учи за наказателно-особена част
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: самотно
хаха, извинявам се колега, ама да ви е хрумвало че може наистина да няма студенти право четвърти курсzazu написа:Ето, четири дни откак тоз въпрос си седи тука...и нищо. За какво са ви тея форуми се чудя, като щом стане дума за нещо сериозно, в ефира настъпва вкочаняваща тишина. Все едно няма студенти право-четвърти курс. Да не поиска някой случайно нещо...или просто изключително много съм ви надценилаСигурно, защото срещу себе си имам компютър
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!