ЧРД, Joker!

Архив на всички останали категории.
Аватар
lLady_MooN_RaiN
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Re: ЧРД, Joker!

Мнение от lLady_MooN_RaiN »

Честит рожден ден и от мен. Малко потребители (от тези, които не познавам лично) съм ги запомнила, заради мненията им, но ти си един от тях. Пожелавам ти всичко в живоата ти да е в розово, само парите - в зелено.
bloody mary
Пишете, о, братя

Мнение от bloody mary »

Честит рожден ден! Много здраве и наздраве :JC_you_rock:
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …

Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Колега, всичките пожелания досега + секс и к'вото там искаш. Като се върна, би било хубаво да се запознаем най-сетне, и да пием :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Благодаря ви, много-много ви благодаря на всички!
През последните две години загубих няколко приятели, на които много държах от години.
Осъзнах, че в някакъв смисъл преживях по-лесно загубата (срещам ги почти всеки ден), защото намерих нови тук. С някои от вас съм се виждал, с други - не! Уважавам мението на всички ви, не че съм винаги съгласен с него... Тук за мен е нов приятелски кръг, с който си почивам, прекарвам яко и си губя времето.
Отново ви благодаря за хубавите пожелания и се извинявам, че отговарям едва сега, но се върнах днес от едно затънтено планинско село, където няма дори покритие за мобилен телефон, и чак сега стигнах до тази тема.
Вие сте чудесни, почти без изключения!
:toivo:s Трябва да има и малко съспенс, де...
П.П. Специални благодарности за тортата и за поздрава с Диана Дамрау - най-ме накефи отношението на оркестъра... :mrgreen:
Некрозис, това излиза на твоя линк: "This video has been removed due to terms of use violation." Може да ми го пуснеш отново от другаде... :lol:
Като произведение на Хора на Пловдивските момчета, особено ценя музикалните поздрави... :wink:
Заключено

Обратно към “Други”