На всичкото отгоре са се превъзбудили с американски сериали с типичните за англо-саксонската правна система принципи и методи...pink floyd написа:Не ми е работа да ви се меся, обаче яко сте се превъзбудили с адвокатски сериали. Или както се казва в "Швейк": "Няма по-грозно от това, да се опитваш да налапаш цялата служба наведнъж."
за пичовете от първи ред вдясно в 272, които пристигаме в 7
Модератор: MidwinterSun
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: за пичовете от първи ред вдясно в 272, които пристигаме в 7
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
спокойно, ше им спадне.. ентусиазмът..
la douleur exquise
Имало е неща за които ми е спадал ентусиазмът - признавам, но е имало и други за които съм бил ентусиазиран винаги и съм успявал в съответното поприще ( езици, история, литература и др.).Винаги когато се отнася за нещо, което ми е изключително интересно съм екзалтиран като малко дете.Отстрани това може и да изглежда малко странно, но аз съм емоционален човек.Никога не се занимавам с неща, които са ми скучни. 
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Спокойно, Адвокатите от Бостън направиха 5 сезона и спряха, Али Макбил също от доста време
Докато не се пусне някой нов адвокатски сериал, можем да дишаме спокойно !
Докато не се пусне някой нов адвокатски сериал, можем да дишаме спокойно !
- Ozmodias
- В началото бе словото
- Курс: първи
Винаги е готинко да наблюдаваш канските усилия на разни дупедавци, които се опитват да направят добро впечатление я с деколте, я с остроумие, я с нещо уникално. Колко по-лесно би било да си седиш на четирибуквието, да правиш каквото ти е казано и това е, живееш си живота и си свиркаш.
-
kyrtika
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: 1H1Dzz
Мислиш ли, че като говориш колкото се може по-неразбираемо изглеждаш по-умен? Aahz го разбрах от първия път, докато твоята логика се губи някъде по веригата. Факт е, че голяма част от хората, сядащи на първите редове го правят не заради учението, а я заради натегачество (да ги забележи даскало), я заради колежките (зубърки), я за да четат вестник под банката или да пишат стихове.Batbayan написа:Не мога да ти разбера позицията въобще, ама въобще...aahz написа:Batbayan, подозирам, че си прочел всичките предходни мнения (и 4-те страници) и затова даваш такова категорично мнение. Все пак аз ще посоча едно от около 12 000 мнения на Kristo, за да илюстрирам защо се дразня понякога, когато ми се налага да идвам 1 час по-рано просто, за да мога да слушам какво се преподава(а не един и двама души могат да кажат, че макар и да пиша грозно, не пазя записките си само за себе си):
П.С.: Нищо общо няма със завистта...Аз понякога успявам да уцеля първия ред в дясно, баш както е по темата, ама рядко пиша лекциите, рядко слушам изобщо - който не вярва, мога да му покажа тетрадката си със стихове, има ги по дати, кога са писани.
Изобщо, каква е тази завист, че някой е станал 1 час преди вас и е седнал отпред, било то с цел да записва по-добре или просто да си е отпред (в моя случай - заради колежките).... По-добре се пробвайте да сте по-напред отколкото "то гроздето е кисело".... нали?![]()
Ти искаш да сядаш отпред, но няма места и затова трябва да ходиш по-рано ли?Но това е обективен факт както стана ясно от темата.Тук се дискутира, дали хората които сядат отпред са мазняро-натегачи, което според мен е абсурдно твърдение или просто иска да учат по-ефективно, каквато е моята теза.
Ти започна да цитираш Кристо ( споменавайки ни в клин ни в ръкав за 12000-те му поста без тази забележка да има връзка с темата), чието мнение в общи линии съвпада с моето, евентуално за да обориш моята теза, което направо ме хвърли в оркестъраДа беше просто се съгласил с мен, щеше да отнеме по-малко писано отколкото да ми опонираш, доказвайки горе-долу моята теза с чужди аргументи.
![]()
![]()
-
kyrtika
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: 1H1Dzz
Batbayan написа:Виж сега какво като ти чета постовете мога да разсъдя, че определено имаш по-ниски способности за изразяване от мен, .... предвид, че съм печелил литературно състезание с къс разказ.![]()
Имам съвет към теб да поработиш над яснотата на изказа, защото в правото това е много важно.
Хахахахахах, абе Сульоооооооооо, откъде се изкопа бе, от половината постове не ти се разбира нищо, тръгнал да ми говори за яснота на изказа. Бегай у лево, селски бек! Надут арогантен др*шльо. ааhz се изразява цифра пъти по-ясно от теб.
А и като ти чета хвалебствията по собствен адрес се чудя умря ли циганката, дето те хвалеше, че сам си почнал с хвалбите?
Още не си изкарал един изпит в ЮФ, още не си почнал да учиш дори, а иначе даваш "компетентни" съвети, насоки, че и критики. Как може да коментираш ВЪОБЩЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЕ СИ БИЛ НИТО ЕДИН ПЪТ НА ЛЕКЦИЯ БЕ??????????????? Все едно девственица да спори на секс тематика.
Ех, зайче мамино, как ги обичам такива като теб хахахахахаха смешен си, мишок!
ПС: @aahz - Кво му обясняваш въобще за съществено, несъществено и естествено съдържание на сделка. Той гледа Адвокатите от Бостън, хахахах, ясни са му всички тез неща.
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
ВзЕми тогава, Пелине, да пишеш късо, щото така латернаджийската бостънски адвокат се не става.Batbayan написа:.... предвид, че съм печелил литературно състезание с къс разказ.
In der Kürze liegt die Würze.
Ооооо, нещичко сте се поразпалили, господине...Не са ли ви учили, че обидните епитети показват че ползувателят им е недостатъчно културен и грамотен човек.Въпросът е реторичен и няма нужда от отговор.kyrtika написа: Хахахахахах, абе Сульоооооооооо, откъде се изкопа бе, от половината постове не ти се разбира нищо, тръгнал да ми говори за яснота на изказа. Бегай у лево, селски бек! Надут арогантен др*шльо. ааhz се изразява цифра пъти по-ясно от теб.
А и като ти чета хвалебствията по собствен адрес се чудя умря ли циганката, дето те хвалеше, че сам си почнал с хвалбите?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Още не си изкарал един изпит в ЮФ, още не си почнал да учиш дори, а иначе даваш "компетентни" съвети, насоки, че и критики. Как може да коментираш ВЪОБЩЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЕ СИ БИЛ НИТО ЕДИН ПЪТ НА ЛЕКЦИЯ БЕ??????????????? Все едно девственица да спори на секс тематика.
Ех, зайче мамино, как ги обичам такива като теб хахахахахаха смешен си, мишок!![]()
![]()
ПС: @aahz - Кво му обясняваш въобще за съществено, несъществено и естествено съдържание на сделка. Той гледа Адвокатите от Бостън, хахахах, ясни са му всички тез неща.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Понекога количеството бие качеството - аз претендирам да владея и двата похвата.pink floyd написа:ВзЕми тогава, Пелине, да пишеш късо, щото така латернаджийската бостънски адвокат се не става.Batbayan написа:.... предвид, че съм печелил литературно състезание с къс разказ.
In der Kürze liegt die Würze.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
Batbayan написа:...Когато учех в моя университет в чужбина имах един професор ( човека беше със световно признато образование и почетни титли и един от най-добрите в страната сиспециалисти по специалността си) който ...
@Batbayan, на 24 ли каза, че си? На мен ми се вижда достатъчно като време човек с достатъчно желание да изкара една специалност и да хване втора...kyrtika написа: ...Още не си изкарал един изпит в ЮФ, още не си почнал да учиш дори, а иначе даваш ...
По темата...гледам да сядам по-напред, защото вследствие на вечните слушалки с дет до дупка в ушетата недочувам
Хмммм дет...добри нещица слушаш ти.Lanfear~ написа: По темата...гледам да сядам по-напред, защото вследствие на вечните слушалки с дет до дупка в ушетата недочувам
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
детски песнички, един вид!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не обиждайте и без лични нападки!!!! Спазвайте правилата на форума и добрият тон!
kyrtika предупреждението е специално отправено към теб!!
kyrtika предупреждението е специално отправено към теб!!

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Derek
- Пишеща машина
- Курс: четвърти
Батбаянчо, моето момченце скъпо... aahz достатъчно добре се изказва, а мислите му, за да ги разбереш ще ти трябва батбая време прекарано в дълбок размисъл и усилена мозъчна дейност. Прецизничкия, сладникавичък и надменен тон те пука по шевовете от поза. Спри сериалите, седни си на меките части и гледай реално. Ти не спориш, ти не убеждаваш, не формолираш тези, не прикрепяш доводи, а само сипеш едно голЕмо оцепЕно НИЩО. А хайде сега Ксерксе засенчи слънцето над Термопилите с твоите многобройни стрели.
@aahz
К'во се занимаваш въобще?
@aahz
К'во се занимаваш въобще?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.