Повярвай ми, ако приемем, че "без да пипат учебник" е метафора за неучене и безделие,такива хора нямаkori написа:аз и сесия в су съм взимал с толкова учене, и без да искам бях втори по успех в курса. за мен времето за учене не може да е критерий, щото някои хора минават през гимназията и университета, без да пипат учебник (няма да посочвам с пръст), и това не ги прави тъпи или мързеливи, а по-скоро обратнотоWickedWitch написа:И също така - някъде около час ще се равнява и цялостното ти учене за сесия в НБУ, kori.
865 незаети места след трето класиране в СУ ?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Re: 865 незаети места след трето класиране в СУ ?
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
не ти вярвам, не е метафора, и не приемаме нищоhappyswift написа:Повярвай ми, ако приемем, че "без да пипат учебник" е метафора за неучене и безделие,такива хора нямаkori написа:аз и сесия в су съм взимал с толкова учене, и без да искам бях втори по успех в курса. за мен времето за учене не може да е критерий, щото някои хора минават през гимназията и университета, без да пипат учебник (няма да посочвам с пръст), и това не ги прави тъпи или мързеливи, а по-скоро обратнотоWickedWitch написа:И също така - някъде около час ще се равнява и цялостното ти учене за сесия в НБУ, kori.
- happyswift
- Флъдзила
Не съм запознат за какво точно става въпрос, но няма как някой, който си бърка в носа цяла година и не прави нищо, да отиде на изпит и айде 5 или 6
Това означава или лесен изпит или преписване
Това означава или лесен изпит или преписване
- kori
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
значи има отделни единици хора, които са способни едновременно да си бъркат в носа и да посещават лекции, където дори били можели да слушат и да разбират какво им се казва 
- happyswift
- Флъдзила
Това е друго нещоkori написа:..... да посещават лекции, където дори били можели да слушат и да разбират какво им се казва
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
kori, наблюденията ми са от нещото, което първата една ли, две ли години е общо PR и Журналистика. Не съм наясно с това как във всеки момент можеш да си избираш какво точно да учиш ; ) Това "без да пипат учебник" за мен е мит, който за толкова време не съм видяла да става реалност.
Ясно ми е, че има ли жение, има и начин. Но по-назад се спомена именно за средата. Когато останеш сам в аудиторията, защото всички останали са решили, че имат къде-къде по-важни неща за правене, надали и на преподавателят, и на теб ще ти се занимава особено ; ) Дано не се окаже така, де.
Ясно ми е, че има ли жение, има и начин. Но по-назад се спомена именно за средата. Когато останеш сам в аудиторията, защото всички останали са решили, че имат къде-къде по-важни неща за правене, надали и на преподавателят, и на теб ще ти се занимава особено ; ) Дано не се окаже така, де.
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- kori
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
е те наблюденията ти са от една от най-зле специалностите в университета, как няма
иди на някои от смислените курсове, или още по-добре, иди на лекция на някой от хоноруваните преподаватели, например тази година курс по парламентарна република има екатерина михайлова (която няма да видиш да преподава в су). хубавото е, че входа в унито и лекциите е доста свободен, така че нищо не ти пречи да идеш, да видиш и наистина да придобиеш някакви наблюдения за другия път.
happyswift, казах пипане на учебник, което не е друго нещо
много съм сериозен по отношение на некупуването и неотварянето на някои учебници, защото след преглед на първата страница често се случва силно и вътрешно да вярвам, че са писани от олигофрени, чиито спорни знания отказвам да придобия
happyswift, казах пипане на учебник, което не е друго нещо
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Единствените хубави отзиви за НБУ съм чувала за Психологията там. Всичко останало е от зле на по-зле. Имам достатъчно проиятели, които учат в НБУ, за да мога да се доверя на нещата, които казват. Все пак думите им се припокриват. Надали ще ме излъжат точно за това : ) На лекции в НБУ надали ще отида, но искрено се надявам да греша в мнението си, защото и там има ценни хора. Толкова от мен.
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
-
alekk
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Моля не се отклонявайте много от тема ... все пак някой нещо разбра ли или ...

Live Free Or Die Hard
Не ги чакайте тези дни. Днес е била матурата по БЕЛ. Трябва да минат и другите поправителни матури по останалите предмети.
Въоръжете се с търпение.
Въоръжете се с търпение.

- happyswift
- Флъдзила
Kori,
Виж сега, това е доста относително.До колкото разбирам, ти учиш Журналистика?Не знам там как стоят нещата, но не виждам как един правист ще си вземе изпита по Право на X без да си е отворил учебника или записките с лекциите.....
Виж сега, това е доста относително.До колкото разбирам, ти учиш Журналистика?Не знам там как стоят нещата, но не виждам как един правист ще си вземе изпита по Право на X без да си е отворил учебника или записките с лекциите.....
с царски и малко късмет!happyswift написа:Kori,
или пък с достатъчно висока обша култура..
Но най-важна е положителната нагласа и вярата в собствените способности
la douleur exquise
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
fak,вярваш ли го това за общата култура 
memento mori
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Той колегата кори спомена тактично, че си е взел само първата сесия
а сега е отново първи курс
medicate, medicate
phoebe написа:Той колегата кори спомена тактично, че си е взел само първата сесия![]()
мене разбира се ми липсва елементарното чувство за такт и ...
смятам да запиша втори курс
Иво, не просто го вярвам
Ше си поговорим с тебе, като станеш втори, трети курс
Последно промяна от fak на 31 Авг 2009, 11:51, променено общо 1 път.
la douleur exquise