Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Това си е техен проблем..Пък и малка част са тези,които пръскат лудите пари,повечето хора нямат тези възможности,но правят каквото трябва,децата им да не се чувстват зле на бала...Все пак е веднъж в живота...И не трябва да ни пука от тези,дето са решили да пръснат космични суми,за да задоволят собственото си его...Важна е вътрешната нагласа.
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ае я кяжете какви костюми ви харесват, които някой си е взел...

П.П. Абе аз май искам черно и въпреки че изключително много мразя маслинено зелено мога да ви кажа, че с него ще стои перефктно... Скивайте рекламата на sisley 8)

Давайте предложения, че съм обещал на мама до Великден да си избера :oops:
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Незнам дали приемаш и мнения от момчета,но все пак... :lol:
Черното си остава класика,но ако решиш,мен лично по ми харесва да има нещо интересно в него-може би някакво много тънко,почти незабележимо райе.Никак не съм привърженичка на чрни костюми с бели ризи...
Незнам какво предпочиташ-дали вратовръзка или отворена яка,но за тази възраст като че ли по-подходящо е с отворена яка..Ако пък си малко по бохемски тип може да експериментираш с едни тънки вратовръзки..Просто като не те познавам и ми е трудно да те посъветвам..
Но като не се кефиш на това зелено,не мисля че има смисъл да си го вземеш,по добре избери нещо,което хем ти харесва,хем ти стои добре..
Един приятел като завършваше и голямо лутане беше-той искаше незнам си какъв ревер,ръкавелите какви да бъдели,цепки къде искал или не искал,яката на ризата каква да е...Та доста неща мери...Може би ако се чудиш просто опитай различни модели,никога незнаеш какво ще ти хареса,понеже досега едва ли всеки ден си се носил официално..Поне аз бях така с роклята-пробвах всевъзможни модели...
Упсех..И чакаме резултат :lol:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

nightwish написа:Сегашната ми е бордо,от някакъв странен плат,който има отенъци на черно.Въобще не го обясних както трябва :lol: .Иначе няма да мога да я сложа друг път,освен ако не ме поканят на аудиенция при английската кралица :lol:
от тафта ли е? ако да, му се вика хамелион (и платът за моята рокля е такъв, така че знам :oops: ) следобед съм на първа проба за роклята - месеци наред не харесах нищо, после в един ден си харесах в едно списание модел, промених го защото полата беше грозна и нарязана а на мене са ми дебели краката :lol: :lol: , купих си плат, а на излизане от магазина си купих и плат за костюм за изпращането. Чанта за бала ще ми ушият от плата за роклята (тип торбичка, като на пепеляшка *въздъх*), а обувки си купих в София от разпродажба някъде по Алабин и доста на далавера :D :D :D :D Ще покажа снимки на роклята като стане:)

пп. Костюмът за изпращането е от ярко червен лен, а аз съм с тъмна коса и светла кожа:)

Trisha написа:
Morning Star написа:Слънчев Бряг, хотел Марвел...Искрено се надявам да се напия като животно и вечерта да мине неусетно! :binky: Втората вечер, когато ще сме без учителите, ще е по-интересно 8)
А какво съвпадение и ние сме в Марвел :) , вие в кои дни сте?
24 и 25 май. За изпращането още не са решили ама вариантите са м/у 16 и 19 май
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Като си помисля колко приготовления,колко време и нерви изразходваме за тоя Бал..а самия той ще мине толкова бързо и неусетно :(
Изображение
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

ra4e^f написа:Като си помисля колко приготовления,колко време и нерви изразходваме за тоя Бал..а самия той ще мине толкова бързо и неусетно :(
Да, но винаги ще го помниш, определено си струва :) Най-хубавото е в ресторанта, насладете се на този момент! :D
Изображение
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

ra4e^f написа:Като си помисля колко приготовления,колко време и нерви изразходваме за тоя Бал..а самия той ще мине толкова бързо и неусетно :(
Мдаа определено нервите са доста,особено в съчетание с подготовката за изпитите...И направо се шашкам..Времето все не ми стигаааа...И да не говорим че съм криза с обувките..Но и балът минава бързо-много нерви...изпитите ги готвим цяла година-а минават за 5 часа...Няма как.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

ugly_girl, мн си права за изпитите :) Аз довечера ще ходя на шивачка за пръв път и ми е малко притеснено :tweety:
Изображение
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

cappuccino написа:
nightwish написа:Сегашната ми е бордо,от някакъв странен плат,който има отенъци на черно.Въобще не го обясних както трябва :lol: .Иначе няма да мога да я сложа друг път,освен ако не ме поканят на аудиенция при английската кралица :lol:
от тафта ли е? ако да, му се вика хамелион (и платът за моята рокля е такъв, така че знам :oops: )
И представа си нямам :oops: .Нищо не разбирам от различните видове платове.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

ra4e^f написа:ugly_girl, мн си права за изпитите :) Аз довечера ще ходя на шивачка за пръв път и ми е малко притеснено :tweety:
Успех,и не се притеснявай де,наслаждавай се... :wink:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Хихи,благодаря ти:)
А да ви питам мили дами /и господа/ - прическите как са:)
Изображение
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

аз съм с дъълга права кафява коса. мисля да съм със спусната само отпред да е...отместена с някави розички (понже на роклята ми има розички). другият вариант е да е начупена с пяна, но пак ще има цветя по нея. другото, за което си миля,е по дължината й да има някакви камъчета...ако се сещате за тия дето ги слагат по коковете на булките...не знам дали ще може да стане нещо такова, но определено ще съм със спусната коса.
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

И аз мисля да е спусната, някаква раздвижена прическа.МОята е кестенява,под раменете.Коковете знам,че са демоде вече.. :roll:
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

me. сега косата ми е по-дълга, но няма актуална снимка... до събота трябва да реша дали ще се боядисвам, че съм на пробна прическа :?
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Аз съм с черна коса.Ще е наполовина хваната.Само не съм решила дали да е накъдрена или права :? .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”