Как се запознахте с половинката си

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Linna
От дъжд на вятър
Специалност: География
Курс: първи

Re: Как се запознахте с половинката си

Мнение от Linna »

football_fenka написа:Добрият стар интернет ни събра :mrgreen:

и след 3 години писане в скайп :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: аз се навих да се видим и сегаа сме заедно хахахах
Геолого - географски факултет.

Спeциалност - География
Форма на обучение - Задочно

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аватар
wtf
Драскач
Специалност: Социология
Курс: втори

Мнение от wtf »

Запознахме се чрез общ приятел, една вечер на палатки на плажа, по съвсем обикновения начин. :)
I speak sarcasm as a second language.
Аватар
Nadinanana
В началото бе словото
Специалност: Немска фиология

Мнение от Nadinanana »

kori,чакам те :twisted:
При мен-това си е моето място...
Аватар
Hedonism
От дъжд на вятър

Мнение от Hedonism »

Aз би трябвало да съм се запознала последователно с няколкото си половинки - лява, дясна, горна и долна в момента, в който съм започнала да се разпознавам в огледалото, т.е. преди 19 години приблизително :lol: Други половинки не ми е известно да притежавам, а единствения мъжки индивид, когото някога съм привличала в орбитата си, го изрових по най-баналния и нелеп начин - в модерното за времето си mIRC :mrgreen:
"Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand."
— Albert Einstein
Аватар
Ninja
В началото бе словото
Специалност: Философия

Мнение от Ninja »

ама ти си на 18

имам богати приятели.
Аватар
chorapche
В началото бе словото
Специалност: Социология
Обратна връзка:

Мнение от chorapche »

Запознах се с Жоро преди около 3 години и половина ( а сме заедно от 2 ) Бях на първата си репетиция в театрална група "Палечко" и всички бяхме насядали в кръг. София- един от ръководители ни, започна да ни разпределя по двойки за предстоящото "събитие" по случай 14-ти февр. - "Сладките 16". И аз се случих с него. :mrgreen: Вечерта, на въпросните сладки 16, той закъсня и се появи с отвратителна оранжева риза :lol: . Танцувахме ( след като му казах, че аз не мога да танцувам, а той ме излъга, че и той не може - а е най-добрият в групата), аз се правех на много готина, защото тренирам скално катерене, пиша разкази и рисувам :lol: , а той ме гледаше в очите и правише някакви странни движения ( май се мъчеше да танцува с мен ).
Около година по -късно, вечерта, след премиерана на "Коприна", всички бяхме в ресторанта до театъра - "При Джек". Той ми направи жерав от салфетка, аз се депресирах пред една бутилка спраит. Тогава пуснаха Crazy на Aerosmit. Той стана от стола си и аз знаех, че ще ме покани на танц. Танцувахме (малко по-добре и успешно ), той ме целуна по врата и аз се влюбих, почти неосъзнато... :mrgreen:
[Дзен дзенувам]
Изображение
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя
Специалност: .
Курс: четвърти

Мнение от Morgenrot »

chorapche написа:Запознах се с Жоро преди около 3 години и половина ( а сме заедно от 2 ) Бях на първата си репетиция в театрална група "Палечко" и всички бяхме насядали в кръг. София- един от ръководители ни, започна да ни разпределя по двойки за предстоящото "събитие" по случай 14-ти февр. - "Сладките 16". И аз се случих с него. :mrgreen: Вечерта, на въпросните сладки 16, той закъсня и се появи с отвратителна оранжева риза :lol: . Танцувахме ( след като му казах, че аз не мога да танцувам, а той ме излъга, че и той не може - а е най-добрият в групата), аз се правех на много готина, защото тренирам скално катерене, пиша разкази и рисувам :lol: , а той ме гледаше в очите и правише някакви странни движения ( май се мъчеше да танцува с мен ).
Около година по -късно, вечерта, след премиерана на "Коприна", всички бяхме в ресторанта до театъра - "При Джек". Той ми направи жерав от салфетка, аз се депресирах пред една бутилка спраит. Тогава пуснаха Crazy на Aerosmit. Той стана от стола си и аз знаех, че ще ме покани на танц. Танцувахме (малко по-добре и успешно ), той ме целуна по врата и аз се влюбих, почти неосъзнато... :mrgreen:
Ееей, много готино :cheers:
Браво, браво.. такива истории си заслужават да бъдат споделени :)

ПП: пък и е било на живо !!! :)
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Linna написа:и след 3 години писане в скайп :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
То майтап, майтап, ама на мен ми отне една бременност време (тъй де :mrgreen: ) да се навия да се видя с човек, с когото живеем в един и същ град, при това не толкова далеч един от друг и с когото си писахме в ICQ абсолютно ежедневно през тия 9 месеца и си знаехме житието, битието и всички екстри. Той ме кани веднъж на кафе, аз не бях навита; кани ме втори път - имах ангажимент; третия път мъжът на сестрата на баба беше у нас и почти ме изрита от вкъщи с думите: "Я да не разиграваш момчето! Най-много да не се харесате." То мен от това ме беше страх, де - щото нали няма втори шанс за първо впечатление.
Еми, видяхме се и до днес сме изключително добри приятели - поставям го на едно от първите места в списъка със saving graces. Което ми напомня, че утре стават 4 години откакто се познаваме с него. :P
Тъй де... Не ми е половинка и историята не е лИбовна (тя нямаше и потенциала да стане такава), но мисълта ми е, че нетът невинаги играе лоши шеги. Понякога може да постави началото на едно красиво приятелство ( :P ), понякога - на красива любов. Друг път - не. Ама историята с човека с ник romantika26 ще ви я спестя, щото е твърде абсурдна.

Чорапче, много сладка история - това с танците ме върна в страшни спомени. Тълкувайте "страшни" свободно. :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Брей, какви романтични истории.

Айде да разбия малко идилията с по-срещана ситуация. Запознахме се малко преди да почнем първия семестър. Тъй като познавахме само един друг, си станахме приятели. Не бих казал, че от самото начало и двамата сме изгаряли от желание да си се нахвърлиим, но с течение на времето много хора около нас започнаха да разправят, как сме щели да станем двойка и в един момент явно всеки от нас за себе си е дал сметка, че нещата може да се получат. И така една вечер доста пиян се наложи да спя у тях и на сутринта вече бяхме обвързани. После нещата потръгнаха гладко и така до сега. Нямам оплаквания. Не съм се и замислял да я каня на танци, да й правя жирафи и такива работи ;)
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

На нас ни отне само 3 месеца. :D
Срам, не срам, един форум ни събра. :oops: След 3 месеца писане в ICQ..отидох до София да се видим. Видяхме се само за няколко часа, щото аз трябваше да се прибирам. Тя се разплака на автогарата, когато си тръгвах. Очаквах всичко друго, но не и това. Аз тогава почвах 12 клас и се виждахме едва 2 пъти в месеца. Беше трудно, но се справихме някак.
Сега на 10-ти стават 2 години от първата ни "форумна" среща. 8)
Съдба..
Изображение
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика

Мнение от Catherine »

Аз печеля ли наградата Заспала коза, защото се усетих след 6 години познанство? :lol:

Чорапче, супер история. И сме "колежки", и аз участвам в театрален състав (а и приятелят ми :mrgreen: ).
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Всички тези истории са много романтични :lol:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

чнм е много наблюдателен :D
Аватар
Linna
От дъжд на вятър
Специалност: География

Мнение от Linna »

SeLby написа:
На нас ни отне само 3 месеца. :D

Еее ти пак леко си се отървалл
Геолого - географски факултет.

Спeциалност - География
Форма на обучение - Задочно

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

ники написа:И така една вечер доста пиян се наложи да спя у тях и на сутринта вече бяхме обвързани.
Аха.
С положителност сте били сами. Иначе нямаше да помниш тази вечер, при това пиян :!: :!: :!: :!:
:P :P :P :P :P
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”