за кандидатстудентските курсове

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Тоя не го познавам. Сигурно съм го виждал, но не ми е предавал и един час. Стефан Иванов ми е предавал 3 лекции, като заместваше Грозьо Станилов. А Грозьо какъв е пич.... Ехеее, нямате си и на понятие. За Тагамлицки, Бог да го прости, знаете ли. Грозьо му знае всичкото и такива случки разказва...
Освен това по принцип си пуска лафове.
Предава за хипербола. Чертай асимтоти, диаметри, безкрайни прави, полюс, поляра... И започва да ни обяснява, как Халеевата комета има траектория хипербола. Земята се намира в центъра и от безкрайността се задава кометата. След това в безкрайността кометата се появява от другия й клон. И учените успокояват хората, че не може да се сблъска със Земята по никакъв начин. И Грозьо на това място се изцепва - но колеги, такава опастност винаги съществува, защото ако започне да се движи по асимптотата, ще се сблъска със Земята. Затова носете си новите дрехи, яжте, пийте и се веселете :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

екземпляр и половина...моя милост сега излиза и сигурни следобед пак ще дойда да видя какво става
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

А аз следпбеда да взема да направя тема за Ярослав Тагамлицки, че е голям пич, заслужаващ уважение!
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

а на мен ми остава само да си решавам задачките
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Този период от живота ми веднъж завинаги мина. Цели две години подред! Целта влизане в СУ по първо желание при мен беше ултиматум, поставена от мен самия и естествено постигната.
И сега който има да си решава задачки, да си решава, на който му се пише във форума, да пише :P :P :P :P :P
cleo
В началото бе словото

Мнение от cleo »

Някой от вас бил ли е на курсове по История в Софийския :?: :roll:
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

cleo написа:Някой от вас бил ли е на курсове по История в Софийския :?: :roll:
една съученичка ходи зимната ваканция. Какво те интересува ? :)
cleo
В началото бе словото

Мнение от cleo »

j'e'k'o ами доколкото знам на тези курсове в СУ и по история, география, литература са казвали по 5-10 теми от които ще се падне 1 от тях....така че ако може да я попиташ на кои теми най-много им са наблегнали...и случайно кои теми им са дали като най-вероятни да се паднат на изпита.Моля! :oops: Надявам се да успееш да ми помогнеш....благодаря ти предварително :oops: :cry:
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

и аз точно за това исках да питам...дали някой е ходил на тези по история или БЕЛ и дали е имало някакъв висш смисъл...? (въпреки че ако не ме лъже паметта някъде из темите в раздела някой беше обяснявал за това :roll: )
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... ght=#64871

Това върши ли работа ;)
Изображение
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

а нещо по география???? :oops: :cry:
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

Хайде бе хора!Никой ли не е ходил по география на курсове да сподели кво са правили?Толкова ли се кътаме тия с география..баси.Вижте историците как си обменят инфо :roll:
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Малко са тези с географията - затова никой нищо не знае. А историята е най-масовият изпит - сигурно, защото е сравнително лесна, пък и най-много специалности може с нея да се влезе ... :roll:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

аз чух че математиката била най-лесна щото нямало 1000 различни задачи
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”