Английски футбол - истинският футбол!!!!
Модератори: ники, Methuselah
Re: Английски футбол - истинският футбол!!!!
Диего, просто се изрази по такъв начин, че все едно всички други освен Джерард са пълни накадърници. На мен добро впечатление са ми направили Кайт и Банаюн. Ще видим как ще се включи и Акуилани. Вярно е, че не са като Джерард и Торес, но не е задължително в отбор да има по 10 супер звезди. Даже напротив. Е, освен, ако не става въпрос за Реал Мадрид. 

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Алонсо беше световната класа в отбора....
За мен...безспорният гръбнак...
Жалко...ще липсва.
Иначе бъдещето на Ливърпул се казва Чифута Бенаюн...
За мен...безспорният гръбнак...
Жалко...ще липсва.
Иначе бъдещето на Ливърпул се казва Чифута Бенаюн...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Да, Алонсо ми беше единственият искрено симпатичен футболист на Ливърпул. Но и той отиде в колекцията на Флорентино 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Arcturus
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хайде пак, само Джерард и Торес били класни... Глен Джонсън къде го забравихте? Аз лично не съм виждал друг десен бек с подобна техника, скорост, включване в атаките и нюх към гола. Бенаюн има уникалното качество да внася свежест, интересни идеи, а финтовете му са уникални. Това, че Рафа не го пуска титуляр, е отделен проблем. Слабите звена в отбора са Лукаш, който така безумно бива нагърбван с плеймейкърската задача и Масчерано също справящ се зле в повечето аспекти на играта. Силата му е в отнемането на топките и рушенето на противниковата игра. Иначе когато дойде време да даде пас или да организира някоя атака лъсва некадърността му. И все пак да не се забравя, че Агер, Акуилани и Аурелио (да, същият симпатяга, който вкара на Юнайтед от фаул на Олд Трафорд) се възстановяват от контузии. А когато се върнат в игра, съм сигурен, че ще има промяна и Ливърпул ще заиграе футболът от космическо ниво, който показваше от март 2009 насам.

СУ- ЮФ - МО - II Курс
Само да не ви е много късно. Не знам кога се очаква да се завърнат на терена, де.Arcturus написа:И все пак да не се забравя, че Агер, Акуилани и Аурелио (да, същият симпатяга, който вкара на Юнайтед от фаул на Олд Трафорд) се възстановяват от контузии. А когато се върнат в игра, съм сигурен, че ще има промяна и Ливърпул ще заиграе футболът от космическо ниво, който показваше от март 2009 насам.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
Това, което Ливърпул ми носи като усещане всеки мач...не може да се измери с титли...
И още 50 години да нямаме титла....не ме интересува...
Именно за това ценя Рафа...повече от всеки друг в тоя клуб...
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Мисля,че това ти служи просто за успокоениеДичоу написа:Това, което Ливърпул ми носи като усещане всеки мач...не може да се измери с титли...
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Да...ама има...иначе отбори като Боро, Уест Хем, Съндърланд и т.н нямаше да имат 1 фен...
....ама какво ти обяснявам, все едно има шанс да разбереш...
....ама какво ти обяснявам, все едно има шанс да разбереш...
- Diegooo
- Драскач
Надменното ти изказване е нерегламентирано.Аз например съм фен на Ман Ю,но съм от гр.Дупница,а тук отборът е Марек.Значи според теб феновете,които ходим на мачове на Марек нямаме право да симпатизираме и да има друг отбор който ни изпълва така ли?Много тъпо
Лично познавам,човек който живее в Лондон и посещава мачовете на Арсенал,но пътува и специално до Бирмингам, за да гледа Астън Вила.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Нееееее...въпросното нещо го каза ти...един пост по-нагоре...
Че върховната цел на всеки отбор е титла...и няма друго такова нещо...което да носи истинско щастие...останалото било самоуспокоение...
...сиреч...феновете на гореизброените отбори...до сега да са си прерязали вените от депресия...че не са виждали титла от полвин век...
Или...
Че върховната цел на всеки отбор е титла...и няма друго такова нещо...което да носи истинско щастие...останалото било самоуспокоение...
...сиреч...феновете на гореизброените отбори...до сега да са си прерязали вените от депресия...че не са виждали титла от полвин век...
Или...
- Diegooo
- Драскач
Съгласен съм! Най-голямото щастие е титлата казах но не мислиш ли че целите на тези по малки отборчета също са по малки.Да погледнем реално все пак.Eдин фен на Дарби Каунти примерно,когато отборът му влезе във Висшата лига,той знае че титлата е невъзможна.За него щастие е това отбора да запази мястото си.Но ЛИВЪРПУЛ,отбор с традиции е смешно да кажеш,че не ти пука дали ще вземете титла след като за самия отбор това е пълен и тотален провал.Това че играта им точно при Рафа ти харесва невероятно много е друг въпрос и следователно е пълнеж за запълване дупките в душите от неспечелената титла.А тя пък ви се изплъзна на косъм и това допринесе за разочарованието.Все пак никога не сте били толкова близо от 20 години насам.
- Diegooo
- Драскач
Ааа и не съм казвал,че върховната цел на всеки отбор е титла,а казах,че най-голямото щастие за един фен е да види отбора си шампион.Така изменяш темата на спора.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
ОК...ясно...изглежда трябва да съм подробен...обещавам ако пак нещо убягва...да се опитам да ти нарисувам комикс 
Ман. станаха шампиони...заслужено, закономерно и т.н.....
НО колко мача действително ти сгряха сърцето...колко мача си бил пред инфаркт...?!
Колко мача като онова 1:4...или като ШЛ 4:4 с Челси или онова 4:4 с Арсенал имаше ?!
Предишния сезон...същата работа...четвъртфинала с Арсенал за ШЛ...
Преди това.....извънземния финал в Турция...
Не знам...може би аз не съм част от представителната извадка фенове...но мене лично тия мачове...каквато емоция са ми причинили...че не можех да си намеря място цяла нощ...те тва усещане...кирливата купа не може да ми го донесе...
Ливърпул за мен за това е велик...защото прави мачове, в които както ти иде да счупиш телевизора от яд в единия момент, така в следващия ти иде да целуваш червените картинки по екрана...
Ман. станаха шампиони...заслужено, закономерно и т.н.....
НО колко мача действително ти сгряха сърцето...колко мача си бил пред инфаркт...?!
Колко мача като онова 1:4...или като ШЛ 4:4 с Челси или онова 4:4 с Арсенал имаше ?!
Предишния сезон...същата работа...четвъртфинала с Арсенал за ШЛ...
Преди това.....извънземния финал в Турция...
Не знам...може би аз не съм част от представителната извадка фенове...но мене лично тия мачове...каквато емоция са ми причинили...че не можех да си намеря място цяла нощ...те тва усещане...кирливата купа не може да ми го донесе...
Ливърпул за мен за това е велик...защото прави мачове, в които както ти иде да счупиш телевизора от яд в единия момент, така в следващия ти иде да целуваш червените картинки по екрана...
- Arcturus
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Напълно съм съгласен с казаното от Дичо. Абсолютно никоя купа не може да донесе емоцията и страстта от тези велики мачове. Ливърпул може и да е обречен да страда 20 години без титла, но да си фен на този отбор значи много повече. Означава да се докоснеш до невероятната магия, която сътворяват. Вероятно тия мачове ми скъсиха живота с 20 години, но въпреки това засилиха любовта ми към клуба.
Ливърпул е начин на живот, затова този клуб има най-великите и всеотдайни фенове. А историята и отличията на отбора говорят сами по себе си - формата е временна, класата е ВЕЧНА.
Ливърпул е начин на живот, затова този клуб има най-великите и всеотдайни фенове. А историята и отличията на отбора говорят сами по себе си - формата е временна, класата е ВЕЧНА.

СУ- ЮФ - МО - II Курс
- Diegooo
- Драскач
Кирливата купа не може да ти донесе ли?
С това се изчерпваш приятелче!Явно си фен,който е жаден за адреналина който в някои моменти донася футбола,а аз съм от тези,които треперят от кеф,когато Гигс или Невил вдигне титлата над главата си
Мисля,че е време да прекратим спора.