Колко време говорите по телефона?:)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Колко време говорите по телефона?:)
Колко време средно продължава един телефонен разговор,колко е бил най -дългият ви...Независимо дали става дума за БТК или за ГСМ.Интересно ми е защото майка ми все вика ,че "като хвана телефона и не го пускам"...Аз ли съм голямо дрънкало?

Зависи с кой говоря...
Като ученичка говорих към 1 час поне с най-добрата ми приятелка...
И сега ако говоря с мой близък, може и към 30-40 мин...Но общо взето вече се ориентирам към по-кратко говорене...Плюс тва телефонът се измества от и-мейла, смс-ите...Пък и вече нямам чак такива близки, с които да бъбря - заети са хората... 
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
На ГСМ сметката ми е винаги много малка... побирам се общо за целия месец в 30-те безплатни минути, без изобщо да се старая 
По дом тел БТК съм говорила по около 2 часа с най-близките приятелки. Сега горе-долу във всяка месечна сметка имам по два-три такива разговори. Всъщност като си гледам сметките, май излиза, че вс. месец има 2-3 разговори по един час, но никакви други кратки. Просто съм се обаждала само на тези най-близки хора
А като пари са някакви стотинки... кажи на майка ти да не те тормози, БТК ги направиха мн евтини вече. 
По дом тел БТК съм говорила по около 2 часа с най-близките приятелки. Сега горе-долу във всяка месечна сметка имам по два-три такива разговори. Всъщност като си гледам сметките, май излиза, че вс. месец има 2-3 разговори по един час, но никакви други кратки. Просто съм се обаждала само на тези най-близки хора
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Едно време и аз съм говорила по час и нещо с най-добрата ми приятелка, ама тя сега е във Франция и вече малко трудно ни се получава
Иначе по мобилния средно са ми към5 минути разговорите, просто звъня когато имам нещо наистина важно и конкретно да казвам. Но за сметка на това пиша адски много смс-си- по около 200-300 на месец.... 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Колко време говорите по телефона?:)
А уж мъжете не говорели с часове по телефона!mushroomhead написа:Интересно ми е защото майка ми все вика ,че "като хвана телефона и не го пускам"...Аз ли съм голямо дрънкало?![]()

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: Колко време говорите по телефона?:)
хаха, и аз се удивих^PrincessA^ написа:А уж мъжете не говорели с часове по телефона!mushroomhead написа:Интересно ми е защото майка ми все вика ,че "като хвана телефона и не го пускам"...Аз ли съм голямо дрънкало?![]()
иначе по GSM говоря малко - мах 30 мин мисля, не на моя сметка; по домашния съм докарвала максимум към 3 часа; до чужбина - максимум 40-50 мин.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Личният ми рекорд е час и половина по мобилния с приятеля ми - някаква карта с промоция преди няколко месеца. Много смешно беше, защото след 10 минути пак говорихме още половина час за това как сме говорили чак и половина. А по домашния - редовно по 30-40 минути. А с една колежка под час не падаме. Почвам обаче да се притеснявам за себе си - май наистина много говоря 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?