Защото в автобусите няма да се слагат валидатори и там си пътуваш с хартиената карта.kori написа:защо хартиена?
И ти правят такава, когато кажеш "за всики линии" ти издават хартиена просто
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Защото в автобусите няма да се слагат валидатори и там си пътуваш с хартиената карта.kori написа:защо хартиена?

Е нищо. Каквото правят и сега хората, които пътуват с електронна карта в автобус - просто не я валидират, а когато мине контрола се проверява дали е валидна или не.Ураган от Кирки написа:Електронните Карти ще бъдат задължителни от първи октомври само за метрото.
Както казаха по - нагоре, в автобусите няма валидатори... какво правиме тогава: )
как тъй бе ???leia_loves_cats написа:
Смешно е в метрото - ако сега искаш да влезеш в метрото с електронна карта трябва да покажеш КАСОВАТА БЕЛЕЖКА, която са ти издали за зареждането на картата. Смешна работа - в такъв слуай да си ламинираме ксовите бележки и да пътуваме с тях, за какво ми е самата електронна карта?
Ем, не знам ... значи цялата глупост с валидаторите се обезмисялКаквото правят и сега хората, които пътуват с електронна карта в автобус - просто не я валидират, а когато мине контрола се проверява дали е валидна или не.
В автобусите няма валидатори. Няма и да слагат, ако се вярва на рекламното каре в сайта им.Ураган от Кирки написа: Ем, не знам ... значи цялата глупост с валидаторите се обезмисял