Да сме живи след 50 год,ще видиш за кой ще се говори и пее във великата страна на тангото.Fletcher Lind написа:По-велик от Че Гевара направо ме смрази
Митко Бербатов
Модератори: ники, Methuselah
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Re: Митко Бербатов
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ако беше умрял преди 40 години, можеше и да се спори, но иначе... надолу, надолу в листата на великите!ники написа:Фидел Кастро?O|OeHukc написа:По-велик от Че Гевера в Латинска Америка нема, не се е родил, не ке се роди!
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Бербо е лигльо и мамино детенце. Все пак е добър футболист.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Omg. I кое му е великото на Че?O|OeHukc написа:Ако беше умрял преди 40 години, можеше и да се спори, но иначе... надолу, надолу в листата на великите!ники написа:Фидел Кастро?O|OeHukc написа:По-велик от Че Гевера в Латинска Америка нема, не се е родил, не ке се роди!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Въпреки че е семейството му е част от интелигенцията на столицата (това не означава, че са били фрашкани с пари, даже напротив... ако си спомням добре, баща му е бил лекар
), младият Че, решава да намери свой път, макар и на тъмно, вместо да следва посоките дадени от "родителската карта".
Въпреки че цялото му детство минава с тежка астма, младият Че пропътува сам Аржентина.
След тази самотна авантюра, предприема друго. Заедно с негов приятел обикалят Южна Америка, това пътуване е и осъзнаване на мястото му в света, завършване на въпроса за какво ще се бори и какви ще са идеалите му.
В Мексико се среща с Кастро, от там нататък знаете какво следва...
Въпреки че след революцията е министър, в средата на 60-те, Че изоставя своя пост в Куба и кубинското си гражданство и заминава да прави революция в друга неоправдана и бедна страна - Конго.
След неуспешният опит за бунт в африканската страна, Че през Куба, отива в Боливия.
Там прави нов опит за революция, като неговите отряди имат значителни успехи, но след дългогодишни опити на САЩ, Че е хванат и разстрелян в Южноамериканската страна!
Не съм съгласен със повечето негови идеи, но самото изоставяне на личното, спрямо общественото, спрямо хората, е похвално, велико!
Едно момче с астма, не става футболист (това е била детската му мечтата, ако не се лъжа, но може и бейзболист да е било, това няма значение
), но става революционер, нещо много по-трудно!
Нормално е да има хора против и хора За!
Аз изказвам позицията си, който иска да ме подкрепи, който иска да ме напсува!
Въпреки че цялото му детство минава с тежка астма, младият Че пропътува сам Аржентина.
След тази самотна авантюра, предприема друго. Заедно с негов приятел обикалят Южна Америка, това пътуване е и осъзнаване на мястото му в света, завършване на въпроса за какво ще се бори и какви ще са идеалите му.
В Мексико се среща с Кастро, от там нататък знаете какво следва...
Въпреки че след революцията е министър, в средата на 60-те, Че изоставя своя пост в Куба и кубинското си гражданство и заминава да прави революция в друга неоправдана и бедна страна - Конго.
След неуспешният опит за бунт в африканската страна, Че през Куба, отива в Боливия.
Там прави нов опит за революция, като неговите отряди имат значителни успехи, но след дългогодишни опити на САЩ, Че е хванат и разстрелян в Южноамериканската страна!
Не съм съгласен със повечето негови идеи, но самото изоставяне на личното, спрямо общественото, спрямо хората, е похвално, велико!
Едно момче с астма, не става футболист (това е била детската му мечтата, ако не се лъжа, но може и бейзболист да е било, това няма значение
Нормално е да има хора против и хора За!
Аз изказвам позицията си, който иска да ме подкрепи, който иска да ме напсува!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Аз...ще те напсувам...O|OeHukc написа: Аз изказвам позицията си, който иска да ме подкрепи, който иска да ме напсува!
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Кво правят писания за Че в темата за Берабтов бе 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Diegooo
- Драскач
Мое дело е за което се извинявам.Беше под изблика на емоцията.... Но Бербо се включи добре срещу Арсенал.Жалко,че не вкара онова положение при хубавия пас на Нани....
Кое му беше хубавото ? Ужасни 10 минути, не можеше да си спира топката.Diegooo написа:Мое дело е за което се извинявам.Беше под изблика на емоцията.... Но Бербо се включи добре срещу Арсенал.Жалко,че не вкара онова положение при хубавия пас на Нани....

- Diegooo
- Драскач
Чакай малко приятел!За 10 минути при това когато отбора печели и в последните минути се очаква да се защитава,нападатели като него(мнозина при това) едвам успяват да се докоснат до топката!Берба беше активен,макар наистина да не показа най-доброто,направи доста.За 10 мин срещу Арсенал какво може чак толкова да сътвори?Пък и при ситуацията за нещастие му липсваше малко късмет.Не успя да намери добре топката!
Именно. Имаше едно 100%-ово положение и го изпусна. Другото беше пълнеж. Значи всичко друго но не и "добро включване".Diegooo написа:За 10 мин срещу Арсенал какво може чак толкова да сътвори?

- Diegooo
- Драскач
По подписа ти не се учудвам защо говориш така и си толкова негативно настроен спрямо Берба,така че не мисля да продължавам с безумния спор

Не започвай и ти с чорбарско мислене и тези. Ставаше въпрос за 10те минути игра срещу Арсенал, не вярвам някой да каже, че са му били блестящи. Както и да е.Diegooo написа:По подписа ти не се учудвам защо говориш така и си толкова негативно настроен спрямо Берба,така че не мисля да продължавам с безумния спор![]()