Пак за шофьора ли иде реч?Митака написа:![]()
Без да съм чел горните постове подозирам съдържанието им
Модератори: ники, Methuselah
Пак за шофьора ли иде реч?Митака написа:![]()

Еми айде да видиме без него дали ставате за нещо изобщоБeтон написа:Взимайте си асковския кавал и без това ако не ме лъже паметта точно след мача с Бате го заискахте.JudyRamone написа:Бетоне.... излагаш се ужасно много (за пореден път)

Не че нещо, ама двете супер-дупер купи се броят за сезон 2009/2010Бeтон написа:Шахтьор можеха и да уволнят Гуардиола с това 0:0 в редовното време![]()
![]()
![]()
Майтапа настрана, гола беше образец.![]()
Барселона не ми е от любимите отбори, обаче играта им ми харесва. Не мога да кажа футбола на Гуардиола правилен или не е... обаче...
5 трофея за годината говорят сами за себе си - примерата, краля, супер купата, ШЛ, и европейската супер купа
ХихихихихихииJudyRamone написа:Еми айде да видиме без него дали ставате за нещо изобщоНеблагодарници

+1Бeтон написа:Сори, вие не сте такива. Моя грешка.
Митака и Ники да кажат във форума на ЦСКА не се ли появяват сини марсианци.
Идват ботевци, беройци, перничани... с всички може да се разговаря спокойно. Влезат ли некви подуянци, влизат с едничката цел - да се заяждат.
Аз все още не мога да разбера, защо очакваш от някого да се радва на успехите на другия отбор ? Обясни ми.Tommy написа: Радвайте се за успеха на български отбор в турнира и оставете евтините злобари да се давят в бълвочите си.
По-горното не се отнася единствено за гореспоменатите индивиди, а и за всички фенове на "Левски", които са склонни да викат против български отбор. Просто в темата се забелязват изключително преимуществено тези експерименти на еволюцията, които са в агитката на ЦСКА.