Лига Европа 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
Re: Лига Европа 2009/2010
Към едното говедо: когато вие играете с Виляреал ние играем с Фулъм,а не с Рома.И да за Виляреал съм...ти няма ли да си за Рома,Фулъм и Базел срещу нас? И ако кажеш,че си за нас мога да ти се изсмея в лицето!!!
Към другото: сега да не почнат оправдания,че сме били някои от отборите (ако бием разбира се),защото са играли с резервите...типично говеждо оправдание.Справка-Ливърпул-ЦСКА.
А те,че биха тук Марсилия,които бяха с резервите не се брои,защото все пак е за леФскито,нали?
Към другото: сега да не почнат оправдания,че сме били някои от отборите (ако бием разбира се),защото са играли с резервите...типично говеждо оправдание.Справка-Ливърпул-ЦСКА.
А те,че биха тук Марсилия,които бяха с резервите не се брои,защото все пак е за леФскито,нали?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Не можете ли да преглътнете ориенталското си(определението не е комплимент) дебелокожие и да се радвате, че има два български отбора в турнира
?
medicate, medicate
Не и за леФски....ако са Литекс,Черно Море,Локо Сф ще се радвам,но за леФски-НИКОГА!!! 
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Митак, не съм споменавал такова нещо. За мен с какъв състав ще излезнат съперниците ви няма значение. Не съм от тези, които ще тръгнат да омаложават победите на даден отбор заради състава на другия отбор. Бийте, когото можете. И да, ако биете Фулъм насред Лондон, ще се радвам !

Не беше за теб този пост,а за Дилдо и АрктурусSeLby написа:Митак, не съм споменавал такова нещо. За мен с какъв състав ще излезнат съперниците ви няма значение. Не съм от тези, които ще тръгнат да омаложават победите на даден отбор заради състава на другия отбор. Бийте, когото можете. И да, ако биете Фулъм насред Лондон, ще се радвам !
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Вие не оправдавате ли така нашите победи ?Митака написа:сега да не почнат оправдания,че сме били някои от отборите (ако бием разбира се),защото са играли с резервите...типично говеждо оправдание.Справка-Ливърпул-ЦСКА.

- phoebe
- Легендарен флуудър
medicate, medicate
Ами ето ми го проблема....ето такива,като Дилдо....единственото което заслужава е шут в главата...phoebe написа:Какъв ти е проблемът с Левски (или ЦСКА), нито ти се месят в отборните дела, освен да пиеш бира и да гледаш футбол, защо ти е да обиждаш някой?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Ехх, как искам всички да разсъждават като теб, но, човече, това никога няма да стане !phoebe написа:освен да пиеш бира и да гледаш футбол, защо ти е да обиждаш някой?

- phoebe
- Легендарен флуудър
Омразата поражда омраза, все някой трябва да направи първата стъпка, ако искаш толкова да си "повече" от другите, бъди първи! 
medicate, medicate
Колега, не се опитвай да обясняваш човешки на същество с очевидно намален мозъчен капацитет, не си струва просто.phoebe написа:Омразата поражда омраза, все някой трябва да направи първата стъпка, ако искаш толкова да си "повече" от другите, бъди първи!

Ти за много умен ли се имаш с изразите: прасета,комунисти и т.нBaggins написа:Колега, не се опитвай да обясняваш човешки на същество с очевидно намален мозъчен капацитет, не си струва просто.phoebe написа:Омразата поражда омраза, все някой трябва да направи първата стъпка, ако искаш толкова да си "повече" от другите, бъди първи!
А това е едно негово лично към менЖалко създание, когато и да пукнеш, все ще е късно...гнусен помияр
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Кой днеска ще да брани
народната ни чест