Лига Европа 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
Re: Лига Европа 2009/2010
Преди всяко дерби го слушаме това, а след всяко слушаме "абе бихте ни ама ние ви надвикахме".

-
lacuna_coil
- Писаружяк
От Левски съм, но искам да честитя победата на ЦСКА.
Вчера прочетох изказванията на Кержаков по адрес на ЦСКА, че били слаби и т.н. Надявам се, че след тази победа на българите ще замълчи.
Успех на ЦСКА в турнира !
Вчера прочетох изказванията на Кержаков по адрес на ЦСКА, че били слаби и т.н. Надявам се, че след тази победа на българите ще замълчи.
Успех на ЦСКА в турнира !
Ммм, не знам доколко и половината от мненията, които прочетих тук съдържат някакъв смисъл, чисто и просто заради опозицията говедо-свиня. Лично аз съм от "Левски", обаче никога не съм имал проблем с нормалното контактуване със слависти и ЦСКА-ри. Според мен доста от хората, които претендират за уравновесено и възпитано отношение към футбола, си остават с претенциите, ако се съди по последните им изказвания. Според мен тези квалификации "говедо", "свине" и "чорбари" не са толкова свързани с футболните предпочитания, колкото са морална квалификация. С тях мога да определя всички глупаци, които викат против български отбор, когато играе в международен турнир, разните му смешници и клоуни тип "хулигани", които се трепят след мачове, защото, видиш ли, всички фенове от другия отбор са им виновни за нещо... абе всички, които изпадат в тези крайности, които са смешни, докато не станат трагични.
Knights of the Cross
-
Kulovcho
Само дето биха Селтик като гости съвсем наскоро за ШЛ.Baggins написа:Какво да ти кажа?По-посредствен и надценен отбор от Динамо не съм виждал скоро. С абсолютна сериозност твърдя, че Дебрецен в са по-добри в дадения момент. Което не ви омаловажава успеха, естествено.
И отпаднаха от същия този Селтик след 0:2 в Москва. Това и Любо Пенев си го каза. Победата в Глазгоу сама по себе си не те прави голям отбор.Kulovcho написа:Само дето биха Селтик като гости съвсем наскоро за ШЛ.Baggins написа:Какво да ти кажа?По-посредствен и надценен отбор от Динамо не съм виждал скоро. С абсолютна сериозност твърдя, че Дебрецен в са по-добри в дадения момент. Което не ви омаловажава успеха, естествено.
Само си представям как Дебрецен биха направили това със Селтик.

- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Бетоне къв е тоя подпис?
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
-
Kulovcho
Никакво, но е факт, че последните 2 (или 3) години ФК "Левски" се излагат мач след мач в Европа, а пък ЦСКА показва далеч по-достойна игра.Бeтон написа:В крайна сметка има ли някакво значение?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Радостното е, че този лозунг го издигаме доста хора, и като екстра - първи го надигнах
Асковския кавал - ВЪН!
Трябваше още след мача с Пирин, ама презумцията беше, че малко има до мача с Бате. Взе случайна победа и си знаех, че ще отложи уволнението си след седмица.
Кофти е, че има 50 часа и 34 минути до началния съдийски сигнал за мача с Монтана.
И Гуардиола ли, Фъргюсън ли, Венгер ли да дойде... времето е малко.
Асковския кавал - ВЪН!
Трябваше още след мача с Пирин, ама презумцията беше, че малко има до мача с Бате. Взе случайна победа и си знаех, че ще отложи уволнението си след седмица.
Кофти е, че има 50 часа и 34 минути до началния съдийски сигнал за мача с Монтана.
И Гуардиола ли, Фъргюсън ли, Венгер ли да дойде... времето е малко.

Чак пък да се излагат. Въпрос на криза в отбора, според мен, също както беше и с ЦСКА. Работата е там, че в България отборите сами си създават кризата - пример са Томов и Батков.
Knights of the Cross
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хахахаха, и аз така мисляTommy написа:Чак пък да се излагат. Въпрос на криза в отбора, според мен, също както беше и с ЦСКА. Работата е там, че в България отборите сами си създават кризата - пример са Томов и Батков.
Бетоне.... излагаш се ужасно много (за пореден път)
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Взимайте си асковския кавал и без това ако не ме лъже паметта точно след мача с Бате го заискахте.JudyRamone написа:Бетоне.... излагаш се ужасно много (за пореден път)

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Лефскито за сега с лош жребий. Лацио и Виляреал... Да видим нашите.
За нас една група F би било добре.
За нас една група F би било добре.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Панатинайкос, Галатасарай, Динамо Букурещ...ники написа:Да видим нашите.
ауууууууууууу
ако тука е ЦСКА
това си помислих и азники написа:За нас една група F би било добре.