Дееби щях да отида ако екскурзията със самолета беше по-евтина.Дичоу написа:Фалос за телевизионните зрители....всички в Москва ! ! !
![]()
![]()
А за автобуса до Москва въобще не ми се и мислише
Модератори: ники, Methuselah
Дееби щях да отида ако екскурзията със самолета беше по-евтина.Дичоу написа:Фалос за телевизионните зрители....всички в Москва ! ! !
![]()
![]()
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Дам, дамBaggins написа:Прасенца, очертава се евро-есен с Левски и Литекс в групите на лига Европа. А вие отново ще сте просто евромастурбатори.
Иcamel написа:Айде аз да честитя победата на армейците и да им пожелая успех напред.

Говедото пак обърка сметките....ники написа:Дам, дамBaggins написа:Прасенца, очертава се евро-есен с Левски и Литекс в групите на лига Европа. А вие отново ще сте просто евромастурбатори.
Браво!!!camel написа:Айде аз да честитя победата на армейците и да им пожелая успех напред.
МЪРИ - ГОВЕДО ГОВЕДО ГОВЕДО ГОВЕДО ГОВЕДО ГОВЕДО ГОВЕДО ГОВЕДО ГОВЕДОМитака написа:Говедото пак обърка сметките....

Разбира се, че са дело на Мъри.Bushmen написа:Хахахах. Литекс играе добре - браво Литекс. Литекс играе зле - Кур за Мъри. Стисках им палци, много се ядосах от това, което се случи, но не мисля че Мъри си е вкарал 4 автогола, че да е виновен за тоя разгром.