Аааа, промени тона, нали? Продължавай с глупостите.Baggins написа:Какво да ти кажа?ники написа:Добре казано от Дичоу за пореден път. Къде си, Билбо, къде си Диего?! Покажете се сега и говорете!По-посредствен и надценен отбор от Динамо не съм виждал скоро. С абсолютна сериозност твърдя, че Дебрецен в са по-добри в дадения момент. Което не ви омаловажава успеха, естествено.
Лига Европа 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Лига Европа 2009/2010
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ама то и вие си бяхте повярвали.Baggins написа:Не съм променил нищо, просто вие си повярвахте твърде много.
А тоя Диего що не играе? Даваше добри индикации.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Тотално унижение на градския стадион в Ловеч! 
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
Бегинс, знам, че не можеш да си намериш място от яд и злоба сега, но не бой се - пий една студена водица, чорбата все някога ще отпадне
За нормалните хора - ето това е ЦСКА - отбор от голобради момчета и средняци в ЕКТ се преобразява напълно!
За нормалните хора - ето това е ЦСКА - отбор от голобради момчета и средняци в ЕКТ се преобразява напълно!
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Защо се занимаваш с мен след най-великия ви мач ?Fletcher Lind написа:Бегинс, знам, че не можеш да си намериш място от яд и злоба сега, но не бой се - пий една студена водица, чорбата все някога ще отпадне![]()

- Arcturus
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хмм, странно защо не виждам нито една критика към Литекс. БАТЕ взеха и техния скалп, и то по доста по-унизителен начин. И сега пак ще хвърлите вината върху Мъри, нали? Е Мъри не може да влезе на терена и да вкара чистите положения вместо Сандриньо. 

СУ- ЮФ - МО - II Курс
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Колега,няма нужда от коментар - то се видяArcturus написа:Хмм, странно защо не виждам нито една критика към Литекс. БАТЕ взеха и техния скалп, и то по доста по-унизителен начин. И сега пак ще хвърлите вината върху Мъри, нали? Е Мъри не може да влезе на терена и да вкара чистите положения вместо Сандриньо.
memento mori
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Браво на ЦСКА, жалко за Литекс...но нищо, все пак на фона на миналия сезон два отбора в групите на Лига Европа е екстра.
Мачът на ЦСКА няма да го коментирам много, понеже не можах да го гледам целия, но впечатлението ми от първото полувреме определено беше, че стояха по-добре от Динамо. Хак да им е на високомерието сега.
Повече мога да се спра на мача на Литекс. Колкото и да ми е неприятно да го кажа, в случая Мъри определено трябваше да направи ако не всичките, то поне две смени между 80' и 90'. Допуснаха Бате да вкарат гол без чисто положение през редовното време и от там нататъка беларусите се пуснаха по инерцията. Но така е във футбола - като не вкарваш, ше ти вкарат...направо ме заболя като видях как бяха унизени.
В общи линии вечер със смесени емоции за българския клубен футбол и чакаме жребия утре...
Мачът на ЦСКА няма да го коментирам много, понеже не можах да го гледам целия, но впечатлението ми от първото полувреме определено беше, че стояха по-добре от Динамо. Хак да им е на високомерието сега.
Повече мога да се спра на мача на Литекс. Колкото и да ми е неприятно да го кажа, в случая Мъри определено трябваше да направи ако не всичките, то поне две смени между 80' и 90'. Допуснаха Бате да вкарат гол без чисто положение през редовното време и от там нататъка беларусите се пуснаха по инерцията. Но така е във футбола - като не вкарваш, ше ти вкарат...направо ме заболя като видях как бяха унизени.
В общи линии вечер със смесени емоции за българския клубен футбол и чакаме жребия утре...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Унижиха МъриDiegooo написа:Тотално унижение на градския стадион в Ловеч!
До 60 минута аз първи усетих загубата
С баща ми гледаме мача и му казвам, че ще ни отбележат. Е, стана късно, но какво от това?
Като свърши редовното време му казах, че ще стане 0:2. Така и стана, другите парцали бяха без значение.
И сега ако Гришата не махне това говедо не знам
Иначе честитя на ЦСКА класирането.

Доста жалко е това,че след като бихте Баку доста хора заявиха,че ЦСКА може да си мечтае да стигне до групите на Лига Европа (там където били вече леФски)Baggins написа:Защо се занимаваш с мен след най-великия ви мач ?Fletcher Lind написа:Бегинс, знам, че не можеш да си намериш място от яд и злоба сега, но не бой се - пий една студена водица, чорбата все някога ще отпадне![]()
![]()
Доста жалко, а ?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Какво са заявили бе?
Дори самият Тошал ви пожела групи - и ето на. Трябва да му благодарите.

Подготвяй дупето за 20 Септември!!!Baggins написа:Какво са заявили бе?![]()
Дори самият Тошал ви пожела групи - и ето на. Трябва да му благодарите.
![]()
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов