football_fenka написа:Добрият стар интернет ни събра
и след 3 години писане в скайп
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
football_fenka написа:Добрият стар интернет ни събра
Ееей, много готиноchorapche написа:Запознах се с Жоро преди около 3 години и половина ( а сме заедно от 2 ) Бях на първата си репетиция в театрална група "Палечко" и всички бяхме насядали в кръг. София- един от ръководители ни, започна да ни разпределя по двойки за предстоящото "събитие" по случай 14-ти февр. - "Сладките 16". И аз се случих с него.Вечерта, на въпросните сладки 16, той закъсня и се появи с отвратителна оранжева риза
. Танцувахме ( след като му казах, че аз не мога да танцувам, а той ме излъга, че и той не може - а е най-добрият в групата), аз се правех на много готина, защото тренирам скално катерене, пиша разкази и рисувам
, а той ме гледаше в очите и правише някакви странни движения ( май се мъчеше да танцува с мен ).
Около година по -късно, вечерта, след премиерана на "Коприна", всички бяхме в ресторанта до театъра - "При Джек". Той ми направи жерав от салфетка, аз се депресирах пред една бутилка спраит. Тогава пуснаха Crazy на Aerosmit. Той стана от стола си и аз знаех, че ще ме покани на танц. Танцувахме (малко по-добре и успешно ), той ме целуна по врата и аз се влюбих, почти неосъзнато...
То майтап, майтап, ама на мен ми отне една бременност време (тъй деLinna написа:и след 3 години писане в скайп![]()
![]()
![]()
На нас ни отне само 3 месеца.Linna написа:и след 3 години писане в скайп![]()
![]()
![]()

SeLby написа:На нас ни отне само 3 месеца.Linna написа:и след 3 години писане в скайп![]()
![]()
![]()
![]()
Аха.ники написа:И така една вечер доста пиян се наложи да спя у тях и на сутринта вече бяхме обвързани.