"Ааа....ъъъ...аз, таковата... ами... здрасти!"
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: "Ааа....ъъъ...аз, таковата... ами... здрасти!"
СПРЕТЕ С ОФТОПИЦИТЕ!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Реакцията е: "Аз пък имам тясно дупе!"pora_e_priqtel написа:Искам да гледам реакциите на "Имам яка кола"!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Мене един тип ме заговори веднъж в общежитието с репликата: "Аз получих колет". 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
и кво беше наготвила майка му?
tuка ми липсват две мнения..

tuка ми липсват две мнения..
la douleur exquise
Ами въднъж аз се изцепих пред една мадама, която много ми харесваше в градския транспорт:
"Хей, много си яка искам да излезнем някой път.
"
Мацето се стъписа, зачеви бузки и ми смотолеви нещо, което аз разтълкувах като "Благодаря...ам... да... благодаря много... ама... аз съм заета..."
Чак тохгава осъзнах, че момчето седящо до нея е гаджето и и поради махмурлука ми въобще не съм му обрънал внимание.Казах едно "ти си знаеш
" и се върнах на моята седалка.

"Хей, много си яка искам да излезнем някой път.
Мацето се стъписа, зачеви бузки и ми смотолеви нещо, което аз разтълкувах като "Благодаря...ам... да... благодаря много... ама... аз съм заета..."
Чак тохгава осъзнах, че момчето седящо до нея е гаджето и и поради махмурлука ми въобще не съм му обрънал внимание.Казах едно "ти си знаеш
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мен онзи ден бояджиите на наемателите ни ме попитаха - тъй като оглеждах току-що оправения ни двор - "Вие от озеленяването ли сте?" 
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Ми изглеждала си им свежа и зеленаJudyRamone написа:Мен онзи ден бояджиите на наемателите ни ме попитаха - тъй като оглеждах току-що оправения ни двор - "Вие от озеленяването ли сте?"
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- chorapche
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Миналото лято работех като сервитьорка в кафето на познати. И се появи един... май се казваше Димитър. И аз си прехвърчам покрай него, а той само стой и ми се усмихва. По едно време започна да ме закача - да ми дърпа леко полата, докато най-накрая не ме пита дали искам да ме почерпи една бира. И аз "Добре." с мисълта, че щом му се дават пари... И седнах до него да си говорим, а той започна да ме придърпва към себе си. Аз тактично се отдръпвам, докато не започна да ме прегръща и направо да се опитва да ме завлече върху себе си. Направо му казах, че си имам приятел, който може след малко да мине за да види как съм. А той ми заяви, че със сигурност може да набие приятеля ми
и в следващите десет минути, докато аз бягах за поръчки и т.н, той ме убеждаваше, че може.
А с този въпросен мой прител, преди да станем гаджета се познавахме около една година. И не знам как стана, но в един момент се харесвахме
всичко започна с едно коте оригами. А после, в момента, в който трябваше да започнем да се сваляме и да излизаме на някакви срещи, за да се случи нещо по-сериозно.... аз бях болна ота заушка, а той се мъчеше да ме сваля в skype. 
А с този въпросен мой прител, преди да станем гаджета се познавахме около една година. И не знам как стана, но в един момент се харесвахме
Хехе тия селски тарикати са най-смешни.Можел да набие...Ама може и да го набият нали?Да не говорм че дори и няколко тупалки да удари пръв ако е в кафене пред хора си е чист съдебен процес.Да не говорим че боищата винаги раждат още насилие - единия бит или убит и веднага близките биха се намесили и стана мътна и кървава балканска вендета.
То това някои хора не разбират, че на сила хубост не става.Като не пуска момичето - има и други такива.
То това някои хора не разбират, че на сила хубост не става.Като не пуска момичето - има и други такива.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ХАХАХАХАХАBatbayan написа:Ми изглеждала си им свежа и зеленаJudyRamone написа:Мен онзи ден бояджиите на наемателите ни ме попитаха - тъй като оглеждах току-що оправения ни двор - "Вие от озеленяването ли сте?"![]()
Да, ама бързо им мина меракът като им изсъсках: "Не, живея горе
Иначе по улиците момчетата са доста предсказуеми, поне по 5 пъти на ден някой решава да ме попита "Момиченце, не си ли малко малка да пиеш бира?"
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Хахаха мдааааа........
Ехххх и ако жените сваляха така колко ли гот щеше да бъде...Пиеш си бира някъде и едва една яка мадама с репликата :
"Коотенце не си ли прекалено самичко за да пиеш бира?"

Ехххх и ако жените сваляха така колко ли гот щеше да бъде...Пиеш си бира някъде и едва една яка мадама с репликата :
"Коотенце не си ли прекалено самичко за да пиеш бира?"
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хахаха
По-скоро ще е : "Може ли да дойда да се напия при теб, че сама ми е тъпо"
По-скоро ще е : "Може ли да дойда да се напия при теб, че сама ми е тъпо"
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Ммм, аз имам известен опит с сервитьорки от заведения.
Класическите тактики са "Мерси за сметката, но забрави да ми дадеш телефона си", на което винаги съм получавал "еееми, не".
Друг път седим на бири в Пловдив и директно запитвам "искаш ли някой път да излезем" и тя "ееми, заминавам на море, нямам време когаа".
В Джим Бим съм прилагал друга тактика - харесвам си сервитьорка, след което си поръчвам нещо с касовата бележка (там и пише името) и отивам до момчето на гардероба, да получа малко вътрешна информация. За съжаление всички за дето съм питал са ходили с някое момче от охраната и ми се видя нерентабилно да ги свалям
В дните ми на млад и зелен арабист, ми бяха лепнали catch line-а "Искаш ли да ти напиша името на арабски?". Два пъти съм питал, само, но кой знае защо ми остана след това.
Такива работи.
Класическите тактики са "Мерси за сметката, но забрави да ми дадеш телефона си", на което винаги съм получавал "еееми, не".
Друг път седим на бири в Пловдив и директно запитвам "искаш ли някой път да излезем" и тя "ееми, заминавам на море, нямам време когаа".
В Джим Бим съм прилагал друга тактика - харесвам си сервитьорка, след което си поръчвам нещо с касовата бележка (там и пише името) и отивам до момчето на гардероба, да получа малко вътрешна информация. За съжаление всички за дето съм питал са ходили с някое момче от охраната и ми се видя нерентабилно да ги свалям
В дните ми на млад и зелен арабист, ми бяха лепнали catch line-а "Искаш ли да ти напиша името на арабски?". Два пъти съм питал, само, но кой знае защо ми остана след това.
Такива работи.
medicate, medicate
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А искаш ли да напишеш името ми на Арабски? 
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"