Убягва ти леко смисъла на поста ми.Казах че не само в Левски има етноси.Има във всеки отбор в България такива.Митака написа:По същата логика защо леФскарите ни викат турци?Каква е гадната логика?
А иначе и двата отбора се хранят на турци.
Модератори: ники, Methuselah
Убягва ти леко смисъла на поста ми.Казах че не само в Левски има етноси.Има във всеки отбор в България такива.Митака написа:По същата логика защо леФскарите ни викат турци?Каква е гадната логика?
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Смяташ ли да даваш още парички като вчера на Черепа или тоя път прогнозите ти няма да са подплатени с парички.Diegooo написа:Утре де,пардон!Но няма значение дали днеска или утре ще ви вкарат 4-5 гола
![]()
Ако паметта не ме лъже Божков не държи вече еврофутбола.ники написа:Смяташ ли да даваш още парички като вчера на Черепа или тоя път прогнозите ти няма да са подплатени с парички.Diegooo написа:Утре де,пардон!Но няма значение дали днеска или утре ще ви вкарат 4-5 гола
![]()
така е и за циганите,но е факт,че аз мога да ти изкарам снимки на цигани с леФскарски фланелки и шалчета,докато тези с такива на ЦСКА са значително по-малкоА иначе и двата отбора се хранят на турци.
Ехеее...значи пак може да почна да играя там...Reaver написа: Ако паметта не ме лъже Божков не държи вече еврофутбола.
Напълно възможно.Аз преди си бях правил колекция на телефона със ваши такива фенове, но в 1 момент ми омръзна и ги изтрих.Иначе да имаме си доста такива.Митака написа:така е и за циганите,но е факт,че аз мога да ти изкарам снимки на цигани с леФскарски фланелки и шалчета,докато тези с такива на ЦСКА са значително по-малкоА иначе и двата отбора се хранят на турци.
И двойка дебърцини, наврени в аналния...Diegooo написа:Тръгвам за Ловеч.Ама с трактор![]()
![]()
А вие имате ли пари да продавате фланелки?Или ЛУПИ ви взе и имената от тенискитеДичоу написа:Ехеее...значи пак може да почна да играя там...Reaver написа: Ако паметта не ме лъже Божков не държи вече еврофутбола.
Тва не го знаех
ЕДИТ:
Митак, имам усещането, че почти всеки ден виждам мангал със синя фланелка...
И всеки, всеки, всеки път нарочно се обръщам за да видя кое е името на гърба и всеки, всеки, всеки път е на Гонзо...
Сега синята пасмина ще се оправдае, като каже, че всеки ден виждам един и същи сигурно![]()
![]()
Мини през Витиня да запалиш свещичка.Diegooo написа:Тръгвам за Ловеч.Ама с трактор![]()
![]()

Diegooo написа:А вие имате ли пари да продавате фланелки?Или ЛУПИ ви взе и имената от тениските![]()