Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Български футбол
преди малко пуснах мача дебрецен - Левски, точно сварих гола. добре играят и двата отбора гачи. прави ми впечатление, че има-няма трима българина в отбор, който носи името на Апостола - малко е иронично. в тоя ред на мисли: като стана президент, един от първите ми декрети ще е да забраня футболни отбори да се кръщават на велики българи. като чуя кур за Левски или за Ботев заради някаква пиклива игра и направо ми иде да буйствам
- matkodestanov
- В началото бе словото
- Специалност: Педагогика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Тия DEBRECENI
извадиха егати мерника просто..
Funny how secrets travel. I'd start to believe.. if I were to bleed.
Искам да отправя специален поздрав към "кафевия" човек Bilbo (Baggins) 
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Поредният бисер в синята корона е факт.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Живи и здрави да сме ще гледаме на първо време бисери сега и в Лига Европа....там ми се струва,че ще има рекордни резултати 
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Тази година финала в ЛИГА ЕВРОПА е ЛЕВСКИ-ДИНАМО МОСКВА 
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaБатков: Дори Барселона не надиграва така отборите
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Arcturus
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Баси, само не мога да разбера на Батков какво му е крив Велев. ''Играчите не били добре подготвени физически''. Кокала си свърши перфектно работата, а Достанич нищо не е доказал досега.

СУ- ЮФ - МО - II Курс
Нееееееееееееееееееееееееее.......не мога да спра да се хиляАдвоката пусна бисера на годината: Задминахме... Барселона
Сря, 2009-08-26 00:21
Т.нар. собственик на Левски Тодор Батков прати всички българи на гости на Tретата планета. Адвокатът винаги е привличал вниманието си със своите лапсуси, но тази вечер изкачи поредния си връх след загубата от Дебрецен.
"Аз съм доволен от този мач, защото показахме страхотна игра. Ами такива показатели каквито имаме ние, 67 % владеене на топката и 16 удара не може да се похвали дори Барселона", събра очите Батков.
"Случайно паднахме, което е лошо. Успокоих момчетата, направиха някои грешки, които бяха фатнални. Важното обаче е, че този отбор се развива много добре, върви напред. Очертава се аналогия като 2005 година. Сега ще направим точки в Лига Европа, ще спечелим абсолютно всичко в България и пак ще сме футболният хегемон на страната", продължи да се раздава пред журналистите адвокатът.
"Трябва само да си оправим осветлението, за да играем повече мачове на "Герена" от турнирите. Съдбата ни е всеки да играе на кръв срещу нас, убиват ни, контузват ни. Как тогава да продам някой? Футболът обаче върви напред, а съдбата на такива като мен е да продължим да му помагаме", завърши легендарният бос на "сините".
Най-доброто от всичко е,че този индивид вероятно си вярва на всяка своя дума
Поредният чиито мозък е замъглен от наркотициВладо Гаджев: Дебрецен са по - слаби от нас
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Прасенца, очертава се евро-есен с Левски и Литекс в групите на лига Европа. А вие отново ще сте просто евромастурбатори.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Бихте Миньоро насред Перник.Arcturus написа:Достанич нищо не е доказал досега.
Този мач беше от голямо значение за европейския футбол.

- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
E, БаткOf e идиот, това го знаем всички.Митака написа:Нееееееееееееееееееееееееее.......не мога да спра да се хиляАдвоката пусна бисера на годината: Задминахме... Барселона
Сря, 2009-08-26 00:21
Т.нар. собственик на Левски Тодор Батков прати всички българи на гости на Tретата планета. Адвокатът винаги е привличал вниманието си със своите лапсуси, но тази вечер изкачи поредния си връх след загубата от Дебрецен.
"Аз съм доволен от този мач, защото показахме страхотна игра. Ами такива показатели каквито имаме ние, 67 % владеене на топката и 16 удара не може да се похвали дори Барселона", събра очите Батков.
"Случайно паднахме, което е лошо. Успокоих момчетата, направиха някои грешки, които бяха фатнални. Важното обаче е, че този отбор се развива много добре, върви напред. Очертава се аналогия като 2005 година. Сега ще направим точки в Лига Европа, ще спечелим абсолютно всичко в България и пак ще сме футболният хегемон на страната", продължи да се раздава пред журналистите адвокатът.
"Трябва само да си оправим осветлението, за да играем повече мачове на "Герена" от турнирите. Съдбата ни е всеки да играе на кръв срещу нас, убиват ни, контузват ни. Как тогава да продам някой? Футболът обаче върви напред, а съдбата на такива като мен е да продължим да му помагаме", завърши легендарният бос на "сините".![]()
![]()
![]()
Най-доброто от всичко е,че този индивид вероятно си вярва на всяка своя дума
Поредният чиито мозък е замъглен от наркотициВладо Гаджев: Дебрецен са по - слаби от нас
А Владо Гаджев ми направи впечатление на интелигентно момче, нито веднъж не го чух да се повтаря или да издава нечленоразделни звуци пред камерата, за което мога само да му се възхитя
Ти нали си от Литекс, защо толкова много мразиш Левски?Бeтон написа:Бихте Миньоро насред Перник.Arcturus написа:Достанич нищо не е доказал досега.
Този мач беше от голямо значение за европейския футбол.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Дори и така да стане...вгледай се в жалкия си отбор и виж нещастната игра, дето останалите БГ отбори я играха преди 8-9-10 години...хайдушки...юруш напред...яко на инат...без грам мисъл и....2 гола за отскок ама в твойта врата.Baggins написа:Прасенца, очертава се евро-есен с Левски и Литекс в групите на лига Европа. А вие отново ще сте просто евромастурбатори.
Дори и в групите на световното за клубни отбори да сте...евроидиотщината ви е видна от всякъде...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ХААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААХАХАХАХАХХАХАБeтон написа:Че почти всеки отбор в България е против Левски
КРАЙ !!!
Ето още простотия хахахахахахахахаДичоу написа:евроидиотщината ви е видна от всякъде...
Както и да е. Оставям ви да бълвате змии и гущери и отивам в събота на мач.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com