ЧРД, Joker!
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Re: ЧРД, Joker!
Честит рожден ден и от мен. Малко потребители (от тези, които не познавам лично) съм ги запомнила, заради мненията им, но ти си един от тях. Пожелавам ти всичко в живоата ти да е в розово, само парите - в зелено.
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
Честит рожден ден! Много здраве и наздраве 

Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …
ще долетя във кроткия ти сън …
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Колега, всичките пожелания досега + секс и к'вото там искаш. Като се върна, би било хубаво да се запознаем най-сетне, и да пием 
Благодаря ви, много-много ви благодаря на всички!
През последните две години загубих няколко приятели, на които много държах от години.
Осъзнах, че в някакъв смисъл преживях по-лесно загубата (срещам ги почти всеки ден), защото намерих нови тук. С някои от вас съм се виждал, с други - не! Уважавам мението на всички ви, не че съм винаги съгласен с него... Тук за мен е нов приятелски кръг, с който си почивам, прекарвам яко и си губя времето.
Отново ви благодаря за хубавите пожелания и се извинявам, че отговарям едва сега, но се върнах днес от едно затънтено планинско село, където няма дори покритие за мобилен телефон, и чак сега стигнах до тази тема.
Вие сте чудесни, почти без изключения!
Трябва да има и малко съспенс, де...
П.П. Специални благодарности за тортата и за поздрава с Диана Дамрау - най-ме накефи отношението на оркестъра...
Некрозис, това излиза на твоя линк: "This video has been removed due to terms of use violation." Може да ми го пуснеш отново от другаде...
Като произведение на Хора на Пловдивските момчета, особено ценя музикалните поздрави...
През последните две години загубих няколко приятели, на които много държах от години.
Осъзнах, че в някакъв смисъл преживях по-лесно загубата (срещам ги почти всеки ден), защото намерих нови тук. С някои от вас съм се виждал, с други - не! Уважавам мението на всички ви, не че съм винаги съгласен с него... Тук за мен е нов приятелски кръг, с който си почивам, прекарвам яко и си губя времето.
Отново ви благодаря за хубавите пожелания и се извинявам, че отговарям едва сега, но се върнах днес от едно затънтено планинско село, където няма дори покритие за мобилен телефон, и чак сега стигнах до тази тема.
Вие сте чудесни, почти без изключения!
П.П. Специални благодарности за тортата и за поздрава с Диана Дамрау - най-ме накефи отношението на оркестъра...
Некрозис, това излиза на твоя линк: "This video has been removed due to terms of use violation." Може да ми го пуснеш отново от другаде...
Като произведение на Хора на Пловдивските момчета, особено ценя музикалните поздрави...