Митко Бербатов

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Митко Бербатов

Мнение от O|OeHukc »

Ей като почнете : "Една птичка пролет не прави" :shock: :?
Мартин, Стилиян, Божинов ... :D
Аватар
Diegooo
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от Diegooo »

Абе спомнете си гърците с какъв отбор станаха европеиски шампиони!!!Нима Берба е по-слаб от Харистеас?!Тук проблема не са само играчите,а смятам че по-сериозния проблем е ръководството.Обезателно ни трябва чужденец за треньор,който наистина знае как се работи с големи футболисти.Повярвайте гледал съм тренировка на националите а и са ми говорили,че Стоилов не прави почти нищо по време на заниманието.А лидерите в отбора (Берба,Мартин,Стилян) се разхождат и ,,бичат стойки,, по простата причина че нямат съществена мотивация със селяндурите високи една педа Живко Миланов и Данчо Тодоров :P
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Абе какъв футболист трябва да си, за да нямаш "съществена мотивация" да играеш за националния си отбор и да искаш да побеждаваш за своята родина ве :scratch: :scratch: :scratch: :shock: Ми ти тогава не си футболист, ами п*тка :salute: Мен ако питате, щях да премахна премиите и всеки ще играе за националния си отбор на доброволни начала, без заплащане. А премиите могат да отиват в домове за сираци примерно, както прави Стилян Петров :cheers: Относно това, че трябва да се наеме някой чуждестранен специалист, съгласен съм, но пък няма да остана пари за шефовете на БФС за нови мерцедеси. :lol: :lol:
Компютърни науки I курс
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Нямали мотивация! Путк*. Ми тая фланелка, дето я опозоряват всеки мач, тя не е ли мотивация? И тоя химн и тия хиляди наивници, дето още се влачат по мачове с надежда да не видят нов резил, те не са ли мотивация? Бафти и "лидерите".

Айде не пишете такива глупости, че е дразнещо.
Изображение
Аватар
Diegooo
Драскач

Мнение от Diegooo »

На теб няма ли да ти се убие мотивацията като срещу теб един пас не могат да вържат стадото от прехвалени бг футболисти,а до преди ден си си подавал с Рууни,Видич,Фердинанд,Оуен,Агбонлахор,Eлано и тн. Не казвам че е вярно но какво друго обяснение за безобразната им игра в националния? За сравнение в Ман Ю Берба тича средно на мач по 8 км. Срещу Ейре мисля,че беше изменал 5 и нещо! Е айде моля ви се....да не сме безочливи!
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Diegooo написа:На теб няма ли да ти се убие мотивацията като срещу теб един пас не могат да вържат стадото от прехвалени бг футболисти,а до преди ден си си подавал с Рууни,Видич,Фердинанд,Оуен,Агбонлахор,Eлано и тн. Не казвам че е вярно но какво друго обяснение за безобразната им игра в националния? За сравнение в Ман Ю Берба тича средно на мач по 8 км. Срещу Ейре мисля,че беше изменал 5 и нещо! Е айде моля ви се....да не сме безочливи!
Безобразната ИМ игра ли ??? Кои са "те" ?
Изображение
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Националите наистина нямат мотивация да играят за България, те за тва не са футболисти, а п*тки :salute: :salute: :pukeright: Бе ако ще и родината ти да се казва Холандски Антили, ще играеш за нея с чест и гордост!!! :evil: Като нямат мотивация-вън от отбора!!!Може ли да имаш желание да вкарваш за чуждестранен клуб и да искаш той да печели купи и титли, а да не се раздаваш за България :evil: :evil:
Компютърни науки I курс
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър
Специалност: право

Мнение от Fletcher Lind »

Имате доста изкривени и наивни представи за националния отбор в момента.
Селекцията се прави от лични любимци и играчи за продан, на които да се пооправи цената и да се намери клуб чрез националния отбор, НСПП и Мърльо си редят игричките и лапат пари, последният е откровено треньор-средняк, половината играчи грам не играят за България, а за трансфер или заради гуруто си. Примери от предишни цикли - Стилиян Петров, Игор Томашич, Лусио Вагнер (?!?!?), Телкийски и още много, които се влачиха като мърди или бойкотираха (първите двама например), а сега ще изядат тревата.
За мен това не е национален, а фирмен отбор и това е така на практика още от средата на 90-те с "Сираков, Танев и Ко" и бойкота на НСПП на мача с Франция, в който Костадинов ги закла (малцина го знаете тоя факт, ама му се кефите на тоя п**ьо)...
При такова положение не виждам какво обвинявате най-силния ни голмайстор в последните десет години и вторият най-резултатен в цялата ни история. Глупци.
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Добре я ми обясни какво са това 5 км избягани за цял мач(и то за националния отбор). Професионалистите ги бягат за 15 минути тия 5 км, а той за час и половина :salute: :salute: Сега като се замисля човешката крачка е към 5км/час, т.е. тва означава че той може само да се разхожда по терена 1 час и останалия половин час да стои на 1 място :lol: :lol: :lol: Ако трябва ще тичаш като животно, дори да не бием, публиката ще види, когато той се раздава не на 100, а на 110% :salute:
Компютърни науки I курс
Аватар
Diegooo
Драскач

Мнение от Diegooo »

Fletcher Lind ти си поредния псевдо футболен разбирач,който е слушал небивалите историики на дядо си и баща си ,които пък са гледали 1 мач в целия си съзнателен живот.Гледай реално,погледни от общочовешката страна,а не като някой футболен изрод.Ние не оплюваме Берба,ние просто доразкриваме разкритото.И не ми се прави на голям патриот.Всеки знае че Митко е голям играч и слави България,но там е проблема,ЧЕ я слави не с националната фланелка а с екипа на Юнайтед.Големият играч,истински цененият от един народ е този,който дава и мило и драго на терена с националния екип.... Да не говорим,че за да си наистина ГОЛЯМ и като индивидуалност,трябва да постигнещ нещо с националния....
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър

Диего, леко с квалификациите за хора, които не познаваш. Не съм тръгнал да ти правя психопрофил, не го прави и ти, ясно?
Ако според теб 41 гола за България не са достатъчни, значи просто твърде много искаш. Сигурен съм, че ако тая година вкара 40 гола примерно за Юнайтед и 5-6 за България, ще се намери някой, който да реве, че не е вкарал 45 за Юнайтед и 10 за България. А дали е нужно да направиш нещо с националния отбор, за да си велик - ми питай Райън Гигс или Джордж Уеа, да речем.

А за националния отбор - всеки има право да вярва в каквото си иска и да се крие зад напомпаните с фалшив патос фрази и историЙки за "националната фланелка" и "любовта на народа". Който им вярва - приятно гледане на фарса и гаврата със символи, под които нашите дядовци и прадядовци са си проливали кръвта.
Аватар
Diegooo
Драскач

Мнение от Diegooo »

Не съм искал да те засегна с думите си,но тези думи които изрече в по-горния пост ги чуваме от едва ли не всеки ,,ширококомпетентен,, футболен запалянко.Второ съвсем нямах предвид играчи от такъв ранг.Уеа попадна на точното място в точното време,в може би най-силния отбор в света тогава.И извинявай Либерия далеч не може да се сравнява с България.Също така ако си спомняш УЕА правеше всичко за футбола там макар че не успя да ги класира на световно.Той беше едновременно треньор,спонсор,играч.Относно Гигс,наистина велик играч отдаден само и единствено на един клуб.Не е носител на множество награди поради факта че жертва личното в името на общото,това доведе и до краха на Уелския национален отбор.В Уелс колкото и да не ти се вярва винаги ще го съдят че не им е дал толкова колкото наистина е могъл,защото той наистина можеше много повече.Това е приятелю,но при нас летвата е високо вдигната с играч като Стоичков,който и мразен и обичан си остава пример за подражание на лидер,голмайстор и велик играч.Мога да ти цитирам и много други имена в историята на футбола но просто не мисля,че е необходимо.Ще завърша само с името Диего Армандо Марадона,който ще остане в историята като по велик от всички аржентински герои жертвали се в името на родината,по велик то Че Гевара и т.н и т.н....Предполагам досещаш се защо :wink:
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър

По-велик от Че Гевара направо ме смрази :lol:
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

По-велик от Че Гевера в Латинска Америка нема, не се е родил, не ке се роди! :)
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

O|OeHukc написа:По-велик от Че Гевера в Латинска Америка нема, не се е родил, не ке се роди! :)
Фидел Кастро?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”