Мартин, Стилиян, Божинов ...
Митко Бербатов
Модератори: ники, Methuselah
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Митко Бербатов
Ей като почнете : "Една птичка пролет не прави"
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Абе спомнете си гърците с какъв отбор станаха европеиски шампиони!!!Нима Берба е по-слаб от Харистеас?!Тук проблема не са само играчите,а смятам че по-сериозния проблем е ръководството.Обезателно ни трябва чужденец за треньор,който наистина знае как се работи с големи футболисти.Повярвайте гледал съм тренировка на националите а и са ми говорили,че Стоилов не прави почти нищо по време на заниманието.А лидерите в отбора (Берба,Мартин,Стилян) се разхождат и ,,бичат стойки,, по простата причина че нямат съществена мотивация със селяндурите високи една педа Живко Миланов и Данчо Тодоров 
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Абе какъв футболист трябва да си, за да нямаш "съществена мотивация" да играеш за националния си отбор и да искаш да побеждаваш за своята родина ве
Ми ти тогава не си футболист, ами п*тка
Мен ако питате, щях да премахна премиите и всеки ще играе за националния си отбор на доброволни начала, без заплащане. А премиите могат да отиват в домове за сираци примерно, както прави Стилян Петров
Относно това, че трябва да се наеме някой чуждестранен специалист, съгласен съм, но пък няма да остана пари за шефовете на БФС за нови мерцедеси.

Компютърни науки I курс
Нямали мотивация! Путк*. Ми тая фланелка, дето я опозоряват всеки мач, тя не е ли мотивация? И тоя химн и тия хиляди наивници, дето още се влачат по мачове с надежда да не видят нов резил, те не са ли мотивация? Бафти и "лидерите".
Айде не пишете такива глупости, че е дразнещо.
Айде не пишете такива глупости, че е дразнещо.

- Diegooo
- Драскач
На теб няма ли да ти се убие мотивацията като срещу теб един пас не могат да вържат стадото от прехвалени бг футболисти,а до преди ден си си подавал с Рууни,Видич,Фердинанд,Оуен,Агбонлахор,Eлано и тн. Не казвам че е вярно но какво друго обяснение за безобразната им игра в националния? За сравнение в Ман Ю Берба тича средно на мач по 8 км. Срещу Ейре мисля,че беше изменал 5 и нещо! Е айде моля ви се....да не сме безочливи!
Безобразната ИМ игра ли ??? Кои са "те" ?Diegooo написа:На теб няма ли да ти се убие мотивацията като срещу теб един пас не могат да вържат стадото от прехвалени бг футболисти,а до преди ден си си подавал с Рууни,Видич,Фердинанд,Оуен,Агбонлахор,Eлано и тн. Не казвам че е вярно но какво друго обяснение за безобразната им игра в националния? За сравнение в Ман Ю Берба тича средно на мач по 8 км. Срещу Ейре мисля,че беше изменал 5 и нещо! Е айде моля ви се....да не сме безочливи!

- bggashnik
- Пишеща машина
Националите наистина нямат мотивация да играят за България, те за тва не са футболисти, а п*тки
Бе ако ще и родината ти да се казва Холандски Антили, ще играеш за нея с чест и гордост!!!
Като нямат мотивация-вън от отбора!!!Може ли да имаш желание да вкарваш за чуждестранен клуб и да искаш той да печели купи и титли, а да не се раздаваш за България

Компютърни науки I курс
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
Имате доста изкривени и наивни представи за националния отбор в момента.
Селекцията се прави от лични любимци и играчи за продан, на които да се пооправи цената и да се намери клуб чрез националния отбор, НСПП и Мърльо си редят игричките и лапат пари, последният е откровено треньор-средняк, половината играчи грам не играят за България, а за трансфер или заради гуруто си. Примери от предишни цикли - Стилиян Петров, Игор Томашич, Лусио Вагнер (?!?!?), Телкийски и още много, които се влачиха като мърди или бойкотираха (първите двама например), а сега ще изядат тревата.
За мен това не е национален, а фирмен отбор и това е така на практика още от средата на 90-те с "Сираков, Танев и Ко" и бойкота на НСПП на мача с Франция, в който Костадинов ги закла (малцина го знаете тоя факт, ама му се кефите на тоя п**ьо)...
При такова положение не виждам какво обвинявате най-силния ни голмайстор в последните десет години и вторият най-резултатен в цялата ни история. Глупци.
Селекцията се прави от лични любимци и играчи за продан, на които да се пооправи цената и да се намери клуб чрез националния отбор, НСПП и Мърльо си редят игричките и лапат пари, последният е откровено треньор-средняк, половината играчи грам не играят за България, а за трансфер или заради гуруто си. Примери от предишни цикли - Стилиян Петров, Игор Томашич, Лусио Вагнер (?!?!?), Телкийски и още много, които се влачиха като мърди или бойкотираха (първите двама например), а сега ще изядат тревата.
За мен това не е национален, а фирмен отбор и това е така на практика още от средата на 90-те с "Сираков, Танев и Ко" и бойкота на НСПП на мача с Франция, в който Костадинов ги закла (малцина го знаете тоя факт, ама му се кефите на тоя п**ьо)...
При такова положение не виждам какво обвинявате най-силния ни голмайстор в последните десет години и вторият най-резултатен в цялата ни история. Глупци.
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
- bggashnik
- Пишеща машина
Добре я ми обясни какво са това 5 км избягани за цял мач(и то за националния отбор). Професионалистите ги бягат за 15 минути тия 5 км, а той за час и половина
Сега като се замисля човешката крачка е към 5км/час, т.е. тва означава че той може само да се разхожда по терена 1 час и останалия половин час да стои на 1 място
Ако трябва ще тичаш като животно, дори да не бием, публиката ще види, когато той се раздава не на 100, а на 110% 
Компютърни науки I курс
- Diegooo
- Драскач
Fletcher Lind ти си поредния псевдо футболен разбирач,който е слушал небивалите историики на дядо си и баща си ,които пък са гледали 1 мач в целия си съзнателен живот.Гледай реално,погледни от общочовешката страна,а не като някой футболен изрод.Ние не оплюваме Берба,ние просто доразкриваме разкритото.И не ми се прави на голям патриот.Всеки знае че Митко е голям играч и слави България,но там е проблема,ЧЕ я слави не с националната фланелка а с екипа на Юнайтед.Големият играч,истински цененият от един народ е този,който дава и мило и драго на терена с националния екип.... Да не говорим,че за да си наистина ГОЛЯМ и като индивидуалност,трябва да постигнещ нещо с националния....
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Диего, леко с квалификациите за хора, които не познаваш. Не съм тръгнал да ти правя психопрофил, не го прави и ти, ясно?
Ако според теб 41 гола за България не са достатъчни, значи просто твърде много искаш. Сигурен съм, че ако тая година вкара 40 гола примерно за Юнайтед и 5-6 за България, ще се намери някой, който да реве, че не е вкарал 45 за Юнайтед и 10 за България. А дали е нужно да направиш нещо с националния отбор, за да си велик - ми питай Райън Гигс или Джордж Уеа, да речем.
А за националния отбор - всеки има право да вярва в каквото си иска и да се крие зад напомпаните с фалшив патос фрази и историЙки за "националната фланелка" и "любовта на народа". Който им вярва - приятно гледане на фарса и гаврата със символи, под които нашите дядовци и прадядовци са си проливали кръвта.
Ако според теб 41 гола за България не са достатъчни, значи просто твърде много искаш. Сигурен съм, че ако тая година вкара 40 гола примерно за Юнайтед и 5-6 за България, ще се намери някой, който да реве, че не е вкарал 45 за Юнайтед и 10 за България. А дали е нужно да направиш нещо с националния отбор, за да си велик - ми питай Райън Гигс или Джордж Уеа, да речем.
А за националния отбор - всеки има право да вярва в каквото си иска и да се крие зад напомпаните с фалшив патос фрази и историЙки за "националната фланелка" и "любовта на народа". Който им вярва - приятно гледане на фарса и гаврата със символи, под които нашите дядовци и прадядовци са си проливали кръвта.
- Diegooo
- Драскач
Не съм искал да те засегна с думите си,но тези думи които изрече в по-горния пост ги чуваме от едва ли не всеки ,,ширококомпетентен,, футболен запалянко.Второ съвсем нямах предвид играчи от такъв ранг.Уеа попадна на точното място в точното време,в може би най-силния отбор в света тогава.И извинявай Либерия далеч не може да се сравнява с България.Също така ако си спомняш УЕА правеше всичко за футбола там макар че не успя да ги класира на световно.Той беше едновременно треньор,спонсор,играч.Относно Гигс,наистина велик играч отдаден само и единствено на един клуб.Не е носител на множество награди поради факта че жертва личното в името на общото,това доведе и до краха на Уелския национален отбор.В Уелс колкото и да не ти се вярва винаги ще го съдят че не им е дал толкова колкото наистина е могъл,защото той наистина можеше много повече.Това е приятелю,но при нас летвата е високо вдигната с играч като Стоичков,който и мразен и обичан си остава пример за подражание на лидер,голмайстор и велик играч.Мога да ти цитирам и много други имена в историята на футбола но просто не мисля,че е необходимо.Ще завърша само с името Диего Армандо Марадона,който ще остане в историята като по велик от всички аржентински герои жертвали се в името на родината,по велик то Че Гевара и т.н и т.н....Предполагам досещаш се защо 
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
По-велик от Че Гевара направо ме смрази 
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
По-велик от Че Гевера в Латинска Америка нема, не се е родил, не ке се роди! 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Фидел Кастро?O|OeHukc написа:По-велик от Че Гевера в Латинска Америка нема, не се е родил, не ке се роди!