Незаети места?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Незаети места?
Вярно ли е, че има незаети места при педагогиките? Някой знае ли кои точно специалности, дали са тези, които приемат само с матури?
- viking_girl
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
Re: Незаети места?
има незаети места в педагогиките,музика,изобр.изк-во,химия,физика,немска филология,тюркология и др.Ако все пак наистина те интересува по-добре се обади в ректората и ги накарай да ти дадат повечко информация за свободните места,защото те никак не са малко,а колкото аз знам,но не съм 100%сигурна,за тях се организира нова четвърта класация 
стопанско управление - немски език 4ти курс
-
sandro
А няма ли да го изнесат списъка със специалностите, в които има свободни места?
Когато (и ако) обявят допълнителен прием, тогава най-вероятно ще стане ясно за кои специалности и как може да се кандидатства. И едва ли скоро ще има някакви новости по темата, предвид следната информация:

Следете сайта на СУ. И новините.Към момента се обсъжда дали е необходимо да се организира допълнително четвърто класиране, на което да могат да участват и зрелостници, положили поправителна матура, за да се запълнят местата. Обсъжда и се вариант, при който да може да се кандидатства и с оценката от поправителния държавен зрелостен изпит.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Ужас..Maeve написа:Обсъжда и се вариант, при който да може да се кандидатства и с оценката от поправителния държавен зрелостен изпит.

Е...
Но все пак трябва да се даде шанс на всички. Особено пък в това състояние на недостиг на студенти, донякъде е оправдано въпросното обсъждане. Когато няма риба... и ракът е риба... 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.