Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Sie können nach Hölle fahren!
Dein Ost nachbar, Deutschland!
В превод:
Можете да вървите в ада!
Вашата източна съседка,Германия!
Не убивайте вестоносеца...
Явно човека нещо се е объркал и е пуснал мнението си в грешна тема. Но знам ли и аз
DanaO, аз смятам, че просто не са открили конкретно тази тема, ето примерно аз съвсем случайно се натъкнах на нея. Но и друга вероятност съществува, може да са срамежливи хората просто.
Il y a ici des moments de lumière absolue, accusant tout, polyvalente, et en même temps précise, s'acharnant sur un seul objet...
Sie können nach Hölle fahren!
Dein Ost nachbar, Deutschland!
В превод:
Можете да вървите в ада!
Вашата източна съседка,Германия!
Не убивайте вестоносеца...
Явно човека нещо се е объркал и е пуснал мнението си в грешна тема. Но знам ли и аз
DanaO, аз смятам, че просто не са открили конкретно тази тема, ето примерно аз съвсем случайно се натъкнах на нея. Но и друга вероятност съществува, може да са срамежливи хората просто.
Е интернет форумите са си баш за срамежливци! Така или иначе ще се запознаем...
А първият семестър колко предмета имаме? Че като гледах миналогодишната програма... и много много не ми стана ясно....
"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"
Пфф най -важното обаче е да не забравяме - всяка възраст си е подходяща за висшо хахаа. Особено филологията, пък да не говорим за френската, (която не прощава)
А пък относно годините даже аз си ги крия моите, а пък ти да се разобличаваш тъй ... . тцтццт
Il y a ici des moments de lumière absolue, accusant tout, polyvalente, et en même temps précise, s'acharnant sur un seul objet...
Apollinaire написа:Пфф най -важното обаче е да не забравяме - всяка възраст си е подходяща за висшо хахаа. Особено филологията, пък да не говорим за френската, (която не прощава)
А пък относно годините даже аз си ги крия моите, а пък ти да се разобличаваш тъй ... . тцтццт
Ахахах чакай,чакай не ми е дошло времето да си крия годините,още...все още съм млада и зелена чанта
Хъм...звучи ми добре...Не са толкова много...юхууууу прааааа-а-а-а-ааа-а-а-актикааааааа!!!
"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"