ЗА ПРОГРАМАТА ПО ИСТОРИЯ 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
mimka
В началото бе словото

Мнение от mimka »

Ами те затова въвеждат по 2 изпита на година....За да може все повече хора да имат положителен резултат! Не че омаловажавам КС изпити- напротив! Просто искам да ви кажа, че не е чак толкова стресиращо, колкото мислите.... Логичното и правилно мислене на един кандидат-студент според мен трябва да е, че щом полага огромни усилия в продължение на месеци и научава куп нови неща, няма начин трудът му да не бъде ввъзнаграден подобаващо. С отчаяние и самосъжаление не се стига далеч.....
Seeking love!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

mimka написа:Ами те затова въвеждат по 2 изпита на година....За да може все повече хора да имат положителен резултат! Не че омаловажавам КС изпити- напротив! Просто искам да ви кажа, че не е чак толкова стресиращо, колкото мислите.... Логичното и правилно мислене на един кандидат-студент според мен трябва да е, че щом полага огромни усилия в продължение на месеци и научава куп нови неща, няма начин трудът му да не бъде ввъзнаграден подобаващо. С отчаяние и самосъжаление не се стига далеч.....
Абсолютно съм съгласна с теб, но нали се сещаш, че всеки си мисли , че нищо не знае и се спича много :wink:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ау! Какво мислите за преписването :)
Изображение
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Ми то има ли възможност изобщо?
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Сигурно има :) На нас ни каза примерно, че ако искаме да си 'помогнем' да отидеме в тоалетната,но да си носим фенерче, защото отвивали крушките ;)
Изображение
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Моооля, това за крушките е сууупер тъпо. Да отвиват крушките? Боже, Господи... е това за пръв път го чувам :!:
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

ra4e^f написа:Сигурно има :) На нас ни каза примерно, че ако искаме да си 'помогнем' да отидеме в тоалетната,но да си носим фенерче, защото отвивали крушките ;)
Е тва вече наистина ме разсмя :P
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

за преписването съм някакси отрицателно настроена...за какво съм залягала над книгите една година като олигофрен, лишавайки се от куп неща...обезсмисля се положения труд.... :? но това си е мое мнение де
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Като се замисля, ако съм много притеснен и реша да съкращавам, мога и да си позволя да се отбия до тоалета, за да си проверя годините и имената :D

...А това за крушките... Е ЧЕ ТАМ НА ИЗКУСТВЕНА СВЕТЛИНА ЛИ СА??? КАК ЩЕ СИ ВЪРШИ ЧОВЕК "РАБОТАТА"?
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Смешно,несмешно- истина :lol: На първата лекция на курса ни запозна първо с начините за преписване:) Този беше един от тях хахахах. Друга възможност била, когато се записвате за изпита да отидете 2-3 приятели/ки един след друг.После в залата по ред на номерата сядате един до друг хихи : 8) :twisted:
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Тва с номерата е излишно. На такива масови изпити като Историята никой няма да седне да ви подрежда в залата по входящи номера, нито пък (в повечето случаи) да ви размества след като вече сте седнали. Всеки сам си избира къде да седне, така че споко- можете да се наредите цялата дружина един до друг, само не трябва да давате много вид че се познавате преди самия изпит да започне, че някои квестори може наистина да решат да ви поразпръснат.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аз днес се записах и бях с една приятелка, но така стана че картончетата ни ги приеха две различни служителки и не сме с поредни номера...въпреки че за мен няма никакво значение дали ще познавам някой или не...все пак няма той да седне да ми напише темата
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

everyday_ написа:все пак няма той да седне да ми напише темата
Дам, права си.
А някои от момчетата от класа ми ги е страх да преписват в самата зала,защото ако някой ги види от другите кандидат-студенти след това можело да ги бият ;) :tongue5:
Изображение
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Абе, по-добре да си си сам в залата и да нямаш познати, така няма да се разсейваш - пълната концентрация води до забележителни успехи... :P :lol: Аз съм се изумявала за колко неща се сещам, без да съм предполагала че ги знам. :wink:
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

както разправяше една учителка - мозъкът ни има избирателна способност и не се знае какво може да запомниш, стига да четеш де...може да са супер големи детайли, а може и нищо да не запомниш :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”