Приети Социология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Re: Приети Социология

Мнение от Anna-Molly »

mareto написа:Само аз ли още не чета нищо на тема социология?!
Колежке, и аз съм така... отдала съм се на благ мързел :lol: :lol: :lol: :lol:
btw много ме зариби с тея човечета :JC_boogie: :JC_boogie: :JC_boogie:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
be_naughty
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от be_naughty »

Ихаа,една седмица ме е нямало и междувременно колко много нови мнения са се появили-браво,браво,колеги,така трябва - да сме активни :) :) :) :flower: С всеки изминал ден все повече ми се увеличава ентусиазмът и просто нямам търпение да започнем час по-скоро и да се запозная със всичко- колегите,преподавателите,учебния процес като цяло :P Колкото до книжките,аз все още нищо не съм пипвала във връзка със специалността,но някои от заглавията,които споменахте ми се сториха доста интересни,та май е време и аз да се поразровя из книжарниците :flower:
Аватар
chorapche
В началото бе словото
Специалност: Социология
Обратна връзка:

Мнение от chorapche »

khhh написа: "Въведение в социологията" на Вебер откъде си намери?
В градската библиотека :mrgreen: Библиотекарките там като че ли много мразят някой да се навърта или ровичка из картотеката им... и като ме видяха, че упорито обикалям от шкаф на шкаф ме привикаха. Аз им връчих листа с повечето заглавия, инструктирах ги да гледат само от едната страна на листа какво има и те се втурнаха да търсят 8)
[Дзен дзенувам]
Изображение
Аватар
khhh
От дъжд на вятър

Мнение от khhh »

chorapche написа:
khhh написа: "Въведение в социологията" на Вебер откъде си намери?
В градската библиотека :mrgreen: Библиотекарките там като че ли много мразят някой да се навърта или ровичка из картотеката им... и като ме видяха, че упорито обикалям от шкаф на шкаф ме привикаха. Аз им връчих листа с повечето заглавия, инструктирах ги да гледат само от едната страна на листа какво има и те се втурнаха да търсят 8)
Ух яко! В градската библиотека тук,ме мотаха около час и половина за да ми кажат накрая че никоя от книгите които ми трябват не е за заемане!!!...а как се четат тия томове в библиотека...
Изображение
PARTY HARD!!!
Аватар
maria_t
В началото бе словото

Мнение от maria_t »

mareto, Anna-Molly, не сте единствените, които нищо не са пипнали... Сега ми стана виновно, че не съм се заинтересовала какво трябва да чета... :lol: иначе темата се развива добре и се радвам, че е една от най-активните. :)
Аватар
Green-Space^^
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Green-Space^^ »

Хахх.. и аз се присъединявам към групата на лентяите... Аз също не съм чела нищо все още, така че relax xDD : )) Смятам, че ще имаме достатъчно време да четем, след като започнем, така че това не ме притеснява : )) Лятото все пак е за това - да му се насладим максимално, да се забавляваме, пък всичко ще дойде по реда си : )) Което в никакъв случай не означава, че има нещо лошо и сега да прочетем по нещичко, най - малкото, защото наистина изглежда интересно, така че.. ако тези дни реша най - после да си върна книгите в библиотеката, може да разгледам с какво разполагат и да си взема нещичко :compress:
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..
All this pain is an illusion...
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Green-Space^^ написа:Хахх.. и аз се присъединявам към групата на лентяите... Аз също не съм чела нищо все още, така че relax xDD : )) Смятам, че ще имаме достатъчно време да четем, след като започнем, така че това не ме притеснява : )) Лятото все пак е за това - да му се насладим максимално, да се забавляваме, пък всичко ще дойде по реда си : ))
Точно така. Плюс това да си припомним какво учене и нерви бяха цяла година!
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
chorapche
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от chorapche »

Мисля, че сега е моментът да си призная нещо... когато бях в 8-ми клас на вътрешната страна на вратичката на гардероба ми имах залепен плакатът на Хърмаяни :| ( а защо не на Леголас? Не знам...) :drunken:
Май горе-долу от тогава имам навика към началото на учебната година да ме хващат нервите и дали от нетърпение, дали от нещо друго (свързано с отвличане от извъзнемни......) и започвам да чета учебника по литература или да преговарям алгебрата :shock: Но след началото на учебната година всичко си идва на място и става нормално. Минавам почти неусетно на режима - чети в междучасията и се моли учителят да не се сети, че днес е 9то или 19то число от месеца :lol:
[Дзен дзенувам]
Изображение
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

chorapche написа:Мисля, че сега е моментът да си призная нещо... когато бях в 8-ми клас на вътрешната страна на вратичката на гардероба ми имах залепен плакатът на Хърмаяни :|
Офтопик:
аааааааааааааааааааааааааааахахахахахахахахахахаххахахахах
Он: това те оправдава тогава! :D

Еdit: ако има софиянци, искате ли една мини социоложка среща да направим :)
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
khhh
От дъжд на вятър

Мнение от khhh »

chorapche написа:Мисля, че сега е моментът да си призная нещо... когато бях в 8-ми клас на вътрешната страна на вратичката на гардероба ми имах залепен плакатът на Хърмаяни :| ( а защо не на Леголас? Не знам...) :drunken:
Май горе-долу от тогава имам навика към началото на учебната година да ме хващат нервите и дали от нетърпение, дали от нещо друго (свързано с отвличане от извъзнемни......) и започвам да чета учебника по литература или да преговарям алгебрата :shock: Но след началото на учебната година всичко си идва на място и става нормално. Минавам почти неусетно на режима - чети в междучасията и се моли учителят да не се сети, че днес е 9то или 19то число от месеца :lol:
АХАХАххаха
+1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Разчупваш леда с това признание :D и аз ще призная нещо - да кажем че от "нерви" сега около изпитите около една седмица не излизах от вкъщи за да чета хари потър и гледах от 1 - 5 филм около 5 пъти всеки...А винаги винаги толкова съм ненавиждала тая книга и цялата истерия около нея :roll: !Но наистина много ме успокояваше! Както и яденето на бисквитки мираж...но..то имаше и други ефекти...
А и аз така винаги преди началото на нещо ново съм обзета от някво вълнение и нетърпение което е ужасно краткотрайно обаче - и сега използвам да прочета квото мога щото след седмица две ще се жалвам че идва октомври и тн..
Изображение
PARTY HARD!!!
lol
В началото бе словото

Мнение от lol »

Малко гузно ми става като гледам, че повечето от вас четат специализирана литература вече. Но пък аз точно за това си мислех скоро, че сега (месец и нещо преди началото) може би е последният супер свободен период в живота ми, когато мога да си чета каквото си искам на воля:) Та сега чета Scar Tissue. Вашата треска ме беше хванала доста по рано, когато се нахвърлих на Beyond Culture на Edward Hall, която е добра книга (нищо, че не я прочетох до края хаха). Планирала съм да приключа "несериозния период" с Power and Terror на Chomsky. Много ме радва обача, че колегите сте любознателни и обичате да четете книжки.
Относно треската преди изпитите - аз честно казано много обичам да ходя по изпити и винаги почти се случва нещо супер абсурдно и идиотско, за да поддържа страстта ми по тях. Малко съжалявам, че в КСК-то се отчетох само с един изпит обаче - тоя по английски. Но и там нямаше как да минем без подобавъчна доза простотия. Още на вратата единият от квесторите реши да се пошегувка с мен и аха аха да ми гепа шоколада.
Аватар
be_naughty
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от be_naughty »

mareto написа:
chorapche написа:Мисля, че сега е моментът да си призная нещо... когато бях в 8-ми клас на вътрешната страна на вратичката на гардероба ми имах залепен плакатът на Хърмаяни :|
Офтопик:
аааааааааааааааааааааааааааахахахахахахахахахахаххахахахах
Он: това те оправдава тогава! :D

Еdit: ако има софиянци, искате ли една мини социоложка среща да направим :)
Аз напълно подкрепям идеята за среща! :flower: Ако има и други навити,може да организираме нещо :)
Аватар
Green-Space^^
В началото бе словото

Ами, аз се чудя дали ще е етично спрямо останалите колеги, които не са от София.. Но.. ако никой няма нищо против, може да се организира такава среща, съгласна съм :compress:
Аватар
khhh
От дъжд на вятър

Мнение от khhh »

Oки айде да се срещнем :viannen_39:

П.П. Не разбирам защо да не е етично :?:s
Изображение
PARTY HARD!!!
Аватар
Green-Space^^
В началото бе словото

Ами, защото това се предполага, че е среща за приетите Социология /и по - специално на тези от форума/ и би било хубаво, ако всички могат да присъстват .. Нямам идея кога хората ще дойдат към София, ако е малко по - раничко през септември - може по това време някъде да се направи, когато и те ще са тук, за да можем да сме всички или поне повечето от форума.. Поне така мисля аз.. но, както решите все пак : ))
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”