Пиеме, биеме и шеги разливаме!
Какво работите?
Модератор: fluffy cloud
- mrclublife
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Re: Какво работите?
Люлин 3, кафе-бар "Цветно".

.... the world,
save the girls!
save the girls!
- Linna
- От дъжд на вятър
- Специалност: География
Уууу ти си до нас брее хохо само дет тва не го знам къде е ма ще го намеряяя хохохохо
Геолого - географски факултет.
Спeциалност - География
Форма на обучение - Задочно
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Спeциалност - География
Разкажи я, че ми стана любопитно.Scarface написа:Един приятел работи 2 дена в KFC, историята му беше потресаваща и същевременно смешна
Какво му се е случило там?
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Първо искам да отбележа, че моят разказ по никакъв начин не може да се доближи до неговия, но както и да е. Просто трябва да се види с ква емоция го разказва на живо
Ден 1 : пристига в KFC в 6:30 сутринта. Към 7:00 вече всички новозапочващи работа са се събрали и им пускат образователен филм за KFC. Филмът продължава около 3 часа, като съдържа някои поразяващи сцени от сорта на : черен екран и въже, което минава през средата на екрана, но не му се вижда единия край. От едната страна застанал костюмиран мениджър на ресторант и дърпа въжето. Не може да го издърпа сам, при което решава да викне подкрепление : "Hey, new guys, come and help me with the rope!" - при което пристигат няколко човека с престилките и каскетите на KFC и му помагат с дърпането. По време на дърпането се чуват фрази като "Give me a Coca-Cola", "We need more hamburgers" и т.н. Накрая успяват да издърпат огромен бургер, който е вързан за другия край на въжето.
Следва култовата част за доставчиците в KFC. Доставчик се е облегнал на капака на 20 и кусур-годишен Ford Sierra и казва "Аз си купих тази кола абсолютно сам с парите, които изкарвам в KFC". Следва още по-култовата фраза "Ние в KFC нямаме нужда от доставчици, защото ние сме...МАНИАЦИИИИИИИИИИИ НА ДОСТАВКИИИИИИИИ" - и прави впечатляващо рапърско движение с ръка, докато тихичко за фон се чува "She's a maniac, maniac"...Въпросната фраза се повтаря 10-20 пъти в частта за доставчиците.
Филмът свършва, като моят човек отбеляза, че не знае как е успял да го изтърпи и си личи, че е правен от и за американци. Следва слизане в кухнята, където новите ще работят. Вътре има всякаква гняс, като още от стълбите го е ударила няква зловеща миризма не в главата, ами не знам и аз къде. Той се отвращава и отива при някъв пич, който работил от 3 години там и мразил тая компания от дъното на душата си. Пита пича "Извинявай, ти как работиш 3 години на тая СМРАД?!" и той му отговаря "Ааа, споко, след 2-3 дена ше си увредиш обонянието и няма да усещаш нищо" - за кво успокоение става въпрос, нали...
До края на деня седи в кухнята, за да може да се запознае отблизо с работния процес.
Ден 2 : пристига в KFC в 6:30 сутринта. Слиза в кухнята и започва работа - приготвя сандвичи, картофи и т.н. На теория има две почивки по 15 минути и една обедна от 30 минути и спомена, че в действителност имал една почивка - обедната, само че от 15 минути, в които "или трябва да ям тая гадост, дето знам как съм я приготвял, или трябва да пуша една цигара, щото коремът ми се е свил на топка от гадост и не мога да ям". До края на деня продължаваш да правиш бургери и картофи и се осмърдяваш на гъз. След края на 12-часовия работен ден пичът с увреденото обоняние, който мрази KFC от дъното на душата си, повежда останалия персонал с думите "Хайде, момчета! Да се омитаме от тая дупка, в която работим за 1,60 на час"
Ден 3 : пристига в KFC по същото време. Слиза в кухнята и започва обичайната работа. В 15-минутната обедна почивка излиза да пуши една цигара и пушейки решава, че няма да работи в "тая дупка за 1,60 на час". Отива и казва, че се отказва и не иска да работи, при което му казват "Добре, ама нали знаеш, че си работил много малко и ние сега не можем да ти платиме?", а тоя отговаря "Да, моля ви се, ако трябва аз ше ви дам пари...САМО МЕ ПУСНЕТЕ ДА СИ ТРЪГНА ОТ ТАЯ ДУПКА!!!"
и така...нашата история завършила с happy end.
П.С. действието се развива преди 2 години, в момента не знам как е, но се съмнявам за толкова време нещата да са се променили кой знае колко...
Ден 1 : пристига в KFC в 6:30 сутринта. Към 7:00 вече всички новозапочващи работа са се събрали и им пускат образователен филм за KFC. Филмът продължава около 3 часа, като съдържа някои поразяващи сцени от сорта на : черен екран и въже, което минава през средата на екрана, но не му се вижда единия край. От едната страна застанал костюмиран мениджър на ресторант и дърпа въжето. Не може да го издърпа сам, при което решава да викне подкрепление : "Hey, new guys, come and help me with the rope!" - при което пристигат няколко човека с престилките и каскетите на KFC и му помагат с дърпането. По време на дърпането се чуват фрази като "Give me a Coca-Cola", "We need more hamburgers" и т.н. Накрая успяват да издърпат огромен бургер, който е вързан за другия край на въжето.
Следва култовата част за доставчиците в KFC. Доставчик се е облегнал на капака на 20 и кусур-годишен Ford Sierra и казва "Аз си купих тази кола абсолютно сам с парите, които изкарвам в KFC". Следва още по-култовата фраза "Ние в KFC нямаме нужда от доставчици, защото ние сме...МАНИАЦИИИИИИИИИИИ НА ДОСТАВКИИИИИИИИ" - и прави впечатляващо рапърско движение с ръка, докато тихичко за фон се чува "She's a maniac, maniac"...Въпросната фраза се повтаря 10-20 пъти в частта за доставчиците.
Филмът свършва, като моят човек отбеляза, че не знае как е успял да го изтърпи и си личи, че е правен от и за американци. Следва слизане в кухнята, където новите ще работят. Вътре има всякаква гняс, като още от стълбите го е ударила няква зловеща миризма не в главата, ами не знам и аз къде. Той се отвращава и отива при някъв пич, който работил от 3 години там и мразил тая компания от дъното на душата си. Пита пича "Извинявай, ти как работиш 3 години на тая СМРАД?!" и той му отговаря "Ааа, споко, след 2-3 дена ше си увредиш обонянието и няма да усещаш нищо" - за кво успокоение става въпрос, нали...
До края на деня седи в кухнята, за да може да се запознае отблизо с работния процес.
Ден 2 : пристига в KFC в 6:30 сутринта. Слиза в кухнята и започва работа - приготвя сандвичи, картофи и т.н. На теория има две почивки по 15 минути и една обедна от 30 минути и спомена, че в действителност имал една почивка - обедната, само че от 15 минути, в които "или трябва да ям тая гадост, дето знам как съм я приготвял, или трябва да пуша една цигара, щото коремът ми се е свил на топка от гадост и не мога да ям". До края на деня продължаваш да правиш бургери и картофи и се осмърдяваш на гъз. След края на 12-часовия работен ден пичът с увреденото обоняние, който мрази KFC от дъното на душата си, повежда останалия персонал с думите "Хайде, момчета! Да се омитаме от тая дупка, в която работим за 1,60 на час"
Ден 3 : пристига в KFC по същото време. Слиза в кухнята и започва обичайната работа. В 15-минутната обедна почивка излиза да пуши една цигара и пушейки решава, че няма да работи в "тая дупка за 1,60 на час". Отива и казва, че се отказва и не иска да работи, при което му казват "Добре, ама нали знаеш, че си работил много малко и ние сега не можем да ти платиме?", а тоя отговаря "Да, моля ви се, ако трябва аз ше ви дам пари...САМО МЕ ПУСНЕТЕ ДА СИ ТРЪГНА ОТ ТАЯ ДУПКА!!!"
П.С. действието се развива преди 2 години, в момента не знам как е, но се съмнявам за толкова време нещата да са се променили кой знае колко...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Linna
- От дъжд на вятър
Леле .. баси майката
чудя се как все още имат служители и колко нуждаещ трябва да си за да почнеш работа там
Спeциалност - География
Спeциалност - География
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Еми тва е...аз лично не мога да си представя как ше работя там
но за всеки влак си има пътници
- Linna
- От дъжд на вятър
Така е прав си ... може да има и хора на които цялата тази работа е им пречи и за това не биха отказали работа в заведение за бързо хранене .... както е казано "Има хора и хора."
Спeциалност - География
Спeциалност - География
Не знам дали сте работили в кухня, но винаги е така! Да не говорим, че в тези американски вериги нещата, които се приготвят са най вече пържени, мазнината се сменя рядко и при едно двеминутно влизане в кухнята дрехите ти ще миришат за цял живот, че и кожата ти ще се осмърди 
Тези, които са гнусливи, по-добре да не работят в кухня - ще се откажат от достая ястия
Както една стара готвачка, чийто живот е минал само в кухня и готвене, ми каза: "Аз като отида на кръчма си поръчвам само пържени картофи".... смятайте!
Тя ми показа как се мие мусака и от нея се прави второ ястие 
Тези, които са гнусливи, по-добре да не работят в кухня - ще се откажат от достая ястия
Както една стара готвачка, чийто живот е минал само в кухня и готвене, ми каза: "Аз като отида на кръчма си поръчвам само пържени картофи".... смятайте!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Аз на КФС само да им разбеа, как си правят филенцата за бонбургерите и ще се чувствам пълноценен човек.
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Незнам аз кой на какво му мирише, обаче мога да кажа едно - да носиш бетон и тухли е по-тежко (проверено) отколкото да работиш в кухня (проверено).
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, да, тва си е по дифолт за кухните. Но аз съм спестил бая гадости, които фигурираха в неговия разказpacho_r написа:Не знам дали сте работили в кухня, но винаги е така! Да не говорим, че в тези американски вериги нещата, които се приготвят са най вече пържени, мазнината се сменя рядко и при едно двеминутно влизане в кухнята дрехите ти ще миришат за цял живот, че и кожата ти ще се осмърди
Тези, които са гнусливи, по-добре да не работят в кухня - ще се откажат от достая ястия![]()
Както една стара готвачка, чийто живот е минал само в кухня и готвене, ми каза: "Аз като отида на кръчма си поръчвам само пържени картофи".... смятайте!Тя ми показа как се мие мусака и от нея се прави второ ястие
- Linna
- От дъжд на вятър
Преди и аз работех като сервитиорка в много известно заведение ... хората там се редяха като мухи на мед, а крайна сметка ако имаха и грам идея как се правят нещата в кухнята
Най - гнусно за мен беше .... сладкарката прави една от най - поръчваните торти маже я отгоре с мед / с голи ръце / маже, маже дига ръчичка облизва я и отново бърка в кантата загребва още мед и продължава благо да маже по тортата .... / тази процедура я повтори няколко пъти / от тогава не ям нищо приготвено от там

Спeциалност - География
Спeциалност - География
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Иууу...веднага ми изниква асоциация с повечето китайски ресторанти 
- Linna
- От дъжд на вятър
Scarface написа:Иууу...веднага ми изниква асоциация с повечето китайски ресторанти
И защо лиииии хахах ...
Спeциалност - География
Спeциалност - География
Разкажи за някоя от тези гадости. Много е интересно.Scarface написа: Е, да, тва си е по дифолт за кухните. Но аз съм спестил бая гадости, които фигурираха в неговия разказ