Кой беше последният филм който гледа ...?
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
Mortal Kombat 
- Sanctus Espiritus
- Драскач
- Специалност: Индология
Мммм, тудей ще се гледаа!Търговецът на кристал написа:The Ugly Truth
По едно време вече не можех да гледам от смях. А Джерард Бътлър е изрод. Ролята му отива - просто... перфектна е за него.
Добра комедия са направили. Пък може и просто да ме хванаха в настроение, обаче на моменти наистина си е за цвилене.
Иначе нищо не съм гледала скоро...
"Freedom lies at the heart of my willingness to lose everything." Alanis Morissette
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Писанке, сериозно - беше снимано с камера от киносалон и на места не се чуваше какво говорят, такъв хилеж падаше в залата. Иначе не тръгвай с твърде големи очаквания, филмът се гледа и се забравя, но докато го гледаш, е голям смях. А Джерард Бътлър е плюс за всеки филм, още повече, че тук прави уникално добра роля.
Пък да ти се оплача... (малко офтопик) ... ако знаеш как се натрових с тортата онзи ден... Никога не ми се беше случвало досега, мислех, че само идиотите могат да пострадат по толкова тъп начин посред лято.
Айде, оплаках се - а на тебе приятно ти гледане. Аз може и да се пробвам с "Бруно", все пак. В момента събирам кураж.
Пък да ти се оплача... (малко офтопик) ... ако знаеш как се натрових с тортата онзи ден... Никога не ми се беше случвало досега, мислех, че само идиотите могат да пострадат по толкова тъп начин посред лято.
Айде, оплаках се - а на тебе приятно ти гледане. Аз може и да се пробвам с "Бруно", все пак. В момента събирам кураж.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Bety_
- Летящите Пръсти
Drag me to hell - за себе си отдавна бях отписала хорърите, най-вече американските разбира се, но тоя филм буквално ми разказа играта. Страхотен (и страхотийски) сюжет, супер напрежение през цялото време, чудесно завършен характер на главната героиня и финал такъв, какъвто трябва да бъде - no happy end.
Предпупреждавам само, че на доста ужаси съм се нагледала - на този обезателно трябва да имате кого да държите и след това да не ви се налага да стоите сами.
Абсолютно го препоръчвам за кино.
Ели, аз не мисля, че ще събера кураж за "Бруно" - не мисля да си го причинявам след всичко, което чух.
Предпупреждавам само, че на доста ужаси съм се нагледала - на този обезателно трябва да имате кого да държите и след това да не ви се налага да стоите сами.
Абсолютно го препоръчвам за кино.
Ели, аз не мисля, че ще събера кураж за "Бруно" - не мисля да си го причинявам след всичко, което чух.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, Бети, като ти гледам куража за хоръри... аз такова не гледВам, без значение от компанията. Ако ще пари да ми дават, ъ-ъ.
Нервите ми просто не издържат на ужаси (имам предвид добри ужаси - другите са ми нелепи и тъпи, та пак не стават за гледане).
За "Бруно" - еми, явно аз ще се жертвам от името на бандата и после ще докладвам дали става за изнежени души или не.
Пък аз си изтеглих един емблематичен филм от преди амнайсет години, който съм пропуснала незнайно как, предвид факта, че мислех, че съм изгледала почти всички филми на подобна тематика - за "Салса" иде реч, френско-испански, с Кристиян Гу. Та следобедът се очертава да бъде силно музикален, докато събирам сили за "Бруно". Оф, саундтракът е убиец. От 1-ви октомври тръгвам на салса с Флъфката, това е.
За "Бруно" - еми, явно аз ще се жертвам от името на бандата и после ще докладвам дали става за изнежени души или не.
Пък аз си изтеглих един емблематичен филм от преди амнайсет години, който съм пропуснала незнайно как, предвид факта, че мислех, че съм изгледала почти всички филми на подобна тематика - за "Салса" иде реч, френско-испански, с Кристиян Гу. Та следобедът се очертава да бъде силно музикален, докато събирам сили за "Бруно". Оф, саундтракът е убиец. От 1-ви октомври тръгвам на салса с Флъфката, това е.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Боже, недей.Търговецът на кристал написа:Аз може и да се пробвам с "Бруно", все пак. В момента събирам кураж.
Не си го причинявай !

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хахаха, цитираш ми Мартина (Sanctus Espiritus) - ама 1:1. 
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Че то къде е тръпката, ако ми го бяха запрепоръчвали горещо? Щото в последната една година ми препоръчваха така поне 5 филма, които изобщо не ми харесаха, а аз си открих някои неизвестни/оплювани, които се оказаха съкровища. Вярно, за оплюваните в момента не се сещам, ама примерно "Модилиани" е супер неизвестен, а за мен е абсолютния връх в последните месеци. Пак използвам възможността да го препоръчам, впрочем.
Ако днес-утре успея да видя "Бруно", очаквайте писъците на ущипана девойка в настоящата тема (в случай, че се присъединя към общото мнение, де).
Ако днес-утре успея да видя "Бруно", очаквайте писъците на ущипана девойка в настоящата тема (в случай, че се присъединя към общото мнение, де).
В края на ноември
В края на ноември
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
не бе, Бруно не е чак толкова лошо
има доста изненадващи "попадения"

В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
A walk to remember и циврих през по-голямата част от филма 

- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
A History Of Violence
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- spirit_of_kris
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
Снощи по БНТ гледах българският филм "Маргарит и Маргарита" и за пореден път останах невероятно впечатлена от българското кино преди 90-те... думи нямам ... невероятно стойностен и смислен филм според моите представи....
Изключителни житейски дилеми и за финал две човешки драми ,преплетени в една, на фона на затъването на цялото общество...
(извинете ме за жалкия опит да го кажа някак по-добре...и все пак клиширано)
Много хубав филм!!!
Изключителни житейски дилеми и за финал две човешки драми ,преплетени в една, на фона на затъването на цялото общество...
(извинете ме за жалкия опит да го кажа някак по-добре...и все пак клиширано)
Много хубав филм!!!
Soulmates Never Die !!!
- Linna
- От дъжд на вятър
- Специалност: География
Поличбата
ама почнах от Поличбата 1 (1976) , Поличбата 2 (1978) послеее 3 послее 4 и накрая версията от 2006г.
ама почнах от Поличбата 1 (1976) , Поличбата 2 (1978) послеее 3 послее 4 и накрая версията от 2006г.
Геолого - географски факултет.
Спeциалност - География
Форма на обучение - Задочно
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Спeциалност - География
Форма на обучение - Задочно
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.