Приети Социология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Приети Социология
И как беше на щипане тази твоя приятелка? И коя беше, ако не е тайна? 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Супер бешеScorpion написа:И как беше на щипане тази твоя приятелка? И коя беше, ако не е тайна?
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Лекичко щипвай там - да не я заболиAnna-Molly написа: Тя и другата приятелка сигурно е добре, ама не съм я пробвала още![]()
- Anna-Molly
- Пишеща машина
абе леко, леко, ама нали трябва да оставим белег, че сме били тамScorpion написа:Лекичко щипвай там - да не я заболиAnna-Molly написа: Тя и другата приятелка сигурно е добре, ама не съм я пробвала още![]()
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
После всичките ще се правят на ощипани момиSeLby написа:Скорпионе, срамота ще е, ако не отидеш да се включиш в масовото пощипване.
P.S. Автографи раздавам и сега.
- khhh
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социология
Ние сме 60,но за останалите 7 специалности във ФФ имаше по 60 души + тези които само потвърждаваха участие във второ класиране + семейства и приятели....ROKFELER написа:Вие пак сте добре,защото сте едва 60 човека.А на 5-и пред Юридическия беше ужасно просто-най-дългата опашка в целия университет![]()
![]()
.Даже и някои си бяха довели цялата рода,случайно да не се изгубят.
![]()
![]()
![]()
![]()

PARTY HARD!!!
- Green-Space^^
- В началото бе словото
- Курс: втори
Омг.. в тази тема започнаха и да се пощипват
Иначе, Khhh е права, далеч не ни беше толкова добре ...
За опашките - наясно съм, че УЖ имаше такива, но просто си беше факт, че всички се бяхме струпали в една тъпла, в която последното нещо, което личеше, беше някакъв ред и организация..
Аз да попитам нещо - Колеги, след като се оказва, че спортът например не е задължителен - вие мислите ли да се записвате на някакъв и ако да - на какъв..
Иначе, Khhh е права, далеч не ни беше толкова добре ...
За опашките - наясно съм, че УЖ имаше такива, но просто си беше факт, че всички се бяхме струпали в една тъпла, в която последното нещо, което личеше, беше някакъв ред и организация..
Аз да попитам нещо - Колеги, след като се оказва, че спортът например не е задължителен - вие мислите ли да се записвате на някакъв и ако да - на какъв..
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..
All this pain is an illusion...
All this pain is an illusion...
- von
- В началото бе словото
- Специалност: СУ - Социология
Добър вечер на всички социолози
На въпроса за спорта- смятам да проуча как стоят нещата и имам желание да се запиша на нещо, защото е хубаво човек да тренира

На въпроса за спорта- смятам да проуча как стоят нещата и имам желание да се запиша на нещо, защото е хубаво човек да тренира
- von
- В началото бе словото
- Специалност: СУ - Социология
Искам и аз да споделя радостта от факта, че има кой да ни дава съвети и да ни разяснява туй онуй ...
Благодаря wtf
И ако може да се обърна към теб с една молба...ако е възможно да изброиш някоя и др. специалност, която е заължителна за изучаване и тн. Гледах програма, но не ми стана много ясно ...
Благодаря още веднъж ... радваме се, че те има

Благодаря wtf
И ако може да се обърна към теб с една молба...ако е възможно да изброиш някоя и др. специалност, която е заължителна за изучаване и тн. Гледах програма, но не ми стана много ясно ...
Благодаря още веднъж ... радваме се, че те има

- wtf
- Драскач
Хахахаха
Има ме, тук съм, за радсост или не
Радвам се, че ви помагам.
Задължителни зимния семестър бяха методология на научното познание, въведение в социологията, социология на културата, социология на властта и история на социологията. Летния семестър бяха основни категории на социологическия анализ, социология на идеологиите, история на социологията втора част и логика на ЕСИ. Другото в програмата са избираемите курсове.
Задължителни зимния семестър бяха методология на научното познание, въведение в социологията, социология на културата, социология на властта и история на социологията. Летния семестър бяха основни категории на социологическия анализ, социология на идеологиите, история на социологията втора част и логика на ЕСИ. Другото в програмата са избираемите курсове.
I speak sarcasm as a second language.
- chorapche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте.. . аз съм един малко неориентиран колега
Записах се още на 5ти, но чак сега открих тази тема. Вече спокойно мога да казвам "Да, знам няколко мой колеги"
Иначе... социология ми беше първо желание и когато видях, че съм приета веднага скочих от Ямбол и се записах. Решила съм език - италиански. Не съм го учила, но след като се запознах с няколко италианци и ги слушах два часа как ми бърборят на родния си език и се влюбих
- в езика. А за спорт - независимо дали мога или не мога да избирам, искам да "спортувам" скално катерене. С още дна приятелка ( която записа психология ) преди тренирахме това и нямаме търпение да подновим тренировките си. 
А да... стана ми интересно кои книги сте открили. Аз сега чета на Питър Бъргър - "Покана за социология". Горещо я препоръчвам на всички. Интересна е, авторът има приятен и лесен за възприемане стил (книгата е написана не само за социолози, но и за широката публика, която, както мен, си няма никаква идея за какво точно става въпрос) и пише с невероятно чувство за хумор. А и нещо, което мен много ме зарадва - описва социологията като професия, която не се изчерпва само със статистически анализи и анкети.
Опитах да започна "Въведение в социологията" на Вебер, но първо, че ми е труден стилът, второ - трябва да имаш някакво основно понятие от науката. 
Записах се още на 5ти, но чак сега открих тази тема. Вече спокойно мога да казвам "Да, знам няколко мой колеги"
Иначе... социология ми беше първо желание и когато видях, че съм приета веднага скочих от Ямбол и се записах. Решила съм език - италиански. Не съм го учила, но след като се запознах с няколко италианци и ги слушах два часа как ми бърборят на родния си език и се влюбих
А да... стана ми интересно кои книги сте открили. Аз сега чета на Питър Бъргър - "Покана за социология". Горещо я препоръчвам на всички. Интересна е, авторът има приятен и лесен за възприемане стил (книгата е написана не само за социолози, но и за широката публика, която, както мен, си няма никаква идея за какво точно става въпрос) и пише с невероятно чувство за хумор. А и нещо, което мен много ме зарадва - описва социологията като професия, която не се изчерпва само със статистически анализи и анкети.
- khhh
- От дъжд на вятър
Здрасти!!!chorapche написа:Здравейте..
А да... стана ми интересно кои книги сте открили. Аз сега чета на Питър Бъргър - "Покана за социология". Горещо я препоръчвам на всички. Интересна е, авторът има приятен и лесен за възприемане стил (книгата е написана не само за социолози, но и за широката публика, която, както мен, си няма никаква идея за какво точно става въпрос) и пише с невероятно чувство за хумор. А и нещо, което мен много ме зарадва - описва социологията като професия, която не се изчерпва само със статистически анализи и анкети.Опитах да започна "Въведение в социологията" на Вебер, но първо, че ми е труден стилът, второ - трябва да имаш някакво основно понятие от науката.
И аз сега чета "Покана за социология" и на мен много ми харесва смятам че всички в курса трябва да я прочетем!
И тук е мястото да се похваля,че книжката която притежавам е С АВТОГРАФ ОТ САМИЯ ПИТЪР БЪРГЪР!!!!!!!ААААААААаааАааАа! взет от него когато преди няколко години е бил в България за серия семинари.
Чудя се само защо след години е казал че съжалява че е поканил хората да се занимават със социология...предполагам трябва да дочета книгата за да разбера.
"Въведение в социологията" на Вебер откъде си намери?
И аз забелязах разликата в стиловете и наистина доста трудно се чете академичен стил,ще ни трябва период на адаптация.Все пак Вебер ми се струва ясен ( разгледах един негов цикъл от лекции - "Макс Вебер - Ученият и политикът", подариха ми и още една негова книга,окей е) По-тежко ми е да чета Фуко. Просто тоя стил на писане - всичко е много задълбочено аргументирано,с натруфен с подробности изказ...

PARTY HARD!!!
- wtf
- Драскач
От Вебер няма да избягате
А "Покана за социология" се разглеждат първите 5 глави в няколко курса, така че при всички положения ще минете поне част от нея.
I speak sarcasm as a second language.
Само аз ли още не чета нищо на тема социология?!
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън