Ако за всяка титла от Шлема отдели по една глава, автобиографията ще стане по-дебела от "Ана Каренина"gbog написа:Чакам Федерер да издаде своя автобиография - ще ми е безкрайно интересно да я изчета
Световен тенис
Модератори: ники, Methuselah
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Световен тенис
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
Ааааа, беше страхотен мач. Особено последния сет.
Федерер вече е едноличен лидер в класацията по брой титли от Grand Slam-a. Задмина Сампрас. Може би точно това е показателят за величие...
Въпреки, че за мене ще си останат на едно ниво...Не знам, дори може би Сампрас ще надделее в моята лична класация.
Пийт не изглеждаше разочарован, даже точно обратното...Помните ли как попита Фед: "Can I touch it?"
И двамата играха невероятно. Родик, признавам, неочаквано за мене, та дори и Wimbledon да е, оказа голяма съпротива.
Нещото, което направи голямо впечатление, беше сервисът на Федерер. Той направи цели 50 аса
Рекордът е 55 на Томас Йохансон срещу Агаси през еди-коя-си година, но той беше истинска машина за асове...Федерер не е машина за асове, а за сервиси...
Анди...в интервюто след мача каза: "Sorry, Pete, I tried..."
Сега чакаме US Open.
Федерер вече е едноличен лидер в класацията по брой титли от Grand Slam-a. Задмина Сампрас. Може би точно това е показателят за величие...
Пийт не изглеждаше разочарован, даже точно обратното...Помните ли как попита Фед: "Can I touch it?"
И двамата играха невероятно. Родик, признавам, неочаквано за мене, та дори и Wimbledon да е, оказа голяма съпротива.
Нещото, което направи голямо впечатление, беше сервисът на Федерер. Той направи цели 50 аса
Анди...в интервюто след мача каза: "Sorry, Pete, I tried..."
Сега чакаме US Open.
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Как да не обичаш Федерер
Напоследък много ми пълни душичката(не искам да мисля,че се дължи само на контузиите на Надал
)и съм много доволна
Родик също ми е сред любимците,но срещу Роджър в моята класация няма начин.Надявам се да се развихри на US Open и да се представи така добре,както и през изминалите дни
Родик също ми е сред любимците,но срещу Роджър в моята класация няма начин.Надявам се да се развихри на US Open и да се представи така добре,както и през изминалите дни
И аз това си казах няколко пъти по време на мача.Anichkaa написа:Как да не обичаш Федерер

-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
По принцип съм от хората, които не обичат да имат идоли, но ако трябва да си избера идоли се сещам само за двама души: Роджър Федерер и Алекс Занарди. Винаги съм следял тениса, но като по-малък не ми беше особено интересен: разменят си удари и резултата върви доста бавно в повечето случаи. Много пъти съм споделял, че ми е скучно да изгледам цял мач. Откакто играе Федерер това се промени. Начинът по-който играе просто ме изпълва.

- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
Осъзнавате ли факта, че, след като Фед спечели Ролан Гарос, има доста голям шанс през януари 2010 той да държи всички титли от Големия шлем
Стига да не се откаже след US Open при евентуална победа...следвайки примера на Пийт...

Единственото, което липсва на Федерер в момента, е Голям Шлем в рамките на една година. Мисля, че това би могло да го мотивира да играе още няколко години. А имайки предвид икономичния му стил на игра, няма да е пролем да изкара и до 35.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Важното е, че Фед се върна там, където му приляга да бъде - на върха в световната ранклиста
поклонете се пред най-големия играч на всички времена - официално е...

I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Сампрас и Федерер нямат база за сравнение.Прекалено различен стил.Но Роджър е може би най- съвършенния тенисист в историята,притежаващ истинска съкровищница от удари и изключетелно тактически грамотен.Просто Бог го е сътворил, за да играе тенис.А както каза Тайгър Уудс,това е най-големият спортист раждал се някога.
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
-
eiffel
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
какво против Мъри имаш-той горкия единственият тенесист от острова... 
Beat the machine that works in your head
Просто не ми е симпатичен. Преди и Хенман не ми беше от любимците. Надявам се скоро Великобритания да изкарат някой по-симпатичен играч.
За мое щастие Мъри отпадна и от USA Open.
За мое щастие Мъри отпадна и от USA Open.

- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хах, на мен пък и Мъри и Хенман са ми страшно симпатични :Р
Сега като Мъри, Хюит и Родик отпаднаха, остана само за Федерер да викам.
Btw, Макенроу като изигра няколко точки с Джокович и ме разби, 20 минути си тупка топката преди да бие сервис

Сега като Мъри, Хюит и Родик отпаднаха, остана само за Федерер да викам.
Btw, Макенроу като изигра няколко точки с Джокович и ме разби, 20 минути си тупка топката преди да бие сервис
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
SeLby написа:И аз това си казах няколко пъти по време на мача.Anichkaa написа:Как да не обичаш Федерер
Аз пък не го обичам. Дори не го харесвам. И сега какво?
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Е, нищо, просто ше си го премести от единия в другия крачол 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...