за пичовете от първи ред вдясно в 272, които пристигаме в 7
Модератор: MidwinterSun
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: за пичовете от първи ред вдясно в 272, които пристигаме в 7
Само да кажа, че това е любимата ми тема в тоя раздел 
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
и първата тема у форума, посветена на мен... 
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Disaste®
- В началото бе словото
- Специалност: pravo
- Курс: първи
Ей ОЛИГОФРЕНИИИИИИИИИ!!! Как може да сте толкова зле?! Че сте адските подмазвачи е ясно, как не ви е неудобно да го правите публично! (puke)aL` написа:за пичовете от първи ред вдясно в 272, които пристигаме в 7.15[/b]" ( горе нямаше място за ".15" ). Тук всеки свободно може да сподели малките си тайни за това, как да се седне на първия ( мааааксимум на втория ) ред, как да направим впечатление на преподавателя, как да се откроим от останалите и въобще практически съвети.
пп: Kristo: Мнозина прекъснаха. Имаше и самоубийства. Едно момиче пометна. //
Ей ОЛИГОФРЕНИИИИИИИИИ!!! Как може да сте толкова зле?! Че сте адските подмазвачи е ясно, как не ви е неудобно да го правите публично! (puke)
Доста добре, като за първо изказване във форума!

Доста добре, като за първо изказване във форума!
-
kyrtika
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: 1H1Dzz
Прав е човекът. Такива лекенца са ми изключително противни.
Хехе, хора, откъде знаете, че причината на хората да седят на първия ред е да се подмазват на преподавателите?Може да искат преподавателите да се подмазват на тях...
Иначе сериозно - вие да не сте в 1-ви клас?Ква е тая завист кой седи най-отпред?Принципно в училище аз винаги седях най-напред не за да се подмазвам, а защото ми беше най-спокойно да уча.На по-задните места все ще се загледам в прашките на някоя съученичка и отиде ми концентртацията.( Е имаше едно изключение, когато даскалката беше секси кака на 38-39 и се разкарваше с ултракъси поли, но слава богу това не ми попречи да си изкарам 6-ца
И не съм спал с нея за това...
Ама исках...
)
Един съвет - не си намирайте извинения да обвинявате хората, че изкарват добри оценки като седят отпред, отзад, намигат на преподавателя и т.н.Оценките се изкарват с учене, а по принцип по-мотивираните към учене хора искат да са възможно най-близо до преподавателя, за да могат да чуват нормално и да не се разсейват от това, какво става няколко реда пред тях.По принцип такива хора , поради своето усърдие си изкарват добри оценки и после почват спекулации от завист.
По-скоро може да се каже, че хората които седят най-отзад по собствено желание рискуват да не чуват/виждат добре и това е индикация за недостатъчна мотивираност към ученето.
Да не говорим, че дословно записани думи на лекторите могат да се правят и от по-задни редове...Няма аргумент в това.
Но просто не мога да повярвам и на желанието на някои хора да използват трикове за да се харесат.Ако такива има те едва ли биха били комплименти и седене най-отпред.Най-големият комплимент, който можете да направите на ваш преподавател е да му покажете, че неговата работа дава резултат и това, което е преподал вие сте го осъзнали и научили.Това не се постига със седене на никой ред.Това се постига с учене, а седенето на по-предните места просто улеснява процеса на учене, ако залата е голяма и не се чува много-много.
Иначе сериозно - вие да не сте в 1-ви клас?Ква е тая завист кой седи най-отпред?Принципно в училище аз винаги седях най-напред не за да се подмазвам, а защото ми беше най-спокойно да уча.На по-задните места все ще се загледам в прашките на някоя съученичка и отиде ми концентртацията.( Е имаше едно изключение, когато даскалката беше секси кака на 38-39 и се разкарваше с ултракъси поли, но слава богу това не ми попречи да си изкарам 6-ца
Един съвет - не си намирайте извинения да обвинявате хората, че изкарват добри оценки като седят отпред, отзад, намигат на преподавателя и т.н.Оценките се изкарват с учене, а по принцип по-мотивираните към учене хора искат да са възможно най-близо до преподавателя, за да могат да чуват нормално и да не се разсейват от това, какво става няколко реда пред тях.По принцип такива хора , поради своето усърдие си изкарват добри оценки и после почват спекулации от завист.
По-скоро може да се каже, че хората които седят най-отзад по собствено желание рискуват да не чуват/виждат добре и това е индикация за недостатъчна мотивираност към ученето.
Да не говорим, че дословно записани думи на лекторите могат да се правят и от по-задни редове...Няма аргумент в това.
Но просто не мога да повярвам и на желанието на някои хора да използват трикове за да се харесат.Ако такива има те едва ли биха били комплименти и седене най-отпред.Най-големият комплимент, който можете да направите на ваш преподавател е да му покажете, че неговата работа дава резултат и това, което е преподал вие сте го осъзнали и научили.Това не се постига със седене на никой ред.Това се постига с учене, а седенето на по-предните места просто улеснява процеса на учене, ако залата е голяма и не се чува много-много.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
fak написа:
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- aahz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Batbayan, подозирам, че си прочел всичките предходни мнения (и 4-те страници) и затова даваш такова категорично мнение. Все пак аз ще посоча едно от около 12 000 мнения на Kristo, за да илюстрирам защо се дразня понякога, когато ми се налага да идвам 1 час по-рано просто, за да мога да слушам какво се преподава(а не един и двама души могат да кажат, че макар и да пиша грозно, не пазя записките си само за себе си):
П.С.: Нищо общо няма със завистта...Аз понякога успявам да уцеля първия ред в дясно, баш както е по темата, ама рядко пиша лекциите, рядко слушам изобщо - който не вярва, мога да му покажа тетрадката си със стихове, има ги по дати, кога са писани.
Изобщо, каква е тази завист, че някой е станал 1 час преди вас и е седнал отпред, било то с цел да записва по-добре или просто да си е отпред (в моя случай - заради колежките).... По-добре се пробвайте да сте по-напред отколкото "то гроздето е кисело".... нали?
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Въпрос:
На лекции ходи цялата тумба (демек целият 1/2/3/тн/ курс) или само по групи ?
На лекции ходи цялата тумба (демек целият 1/2/3/тн/ курс) или само по групи ?
във вашия случай половината тумба
, демек половината първи курс, или казано по друг начин - един от двата потока

la douleur exquise
- happyswift
- Флъдзила
Е, значи, ние ще сме 30 човека.Долу-горе, един клас 
е...
не! не ви знам бройката на приетите, ама поне 100 човека тря'а да сте в потока
едва ли 60 човека са приети тая година право
не! не ви знам бройката на приетите, ама поне 100 човека тря'а да сте в потока
едва ли 60 човека са приети тая година право
la douleur exquise
- happyswift
- Флъдзила
Аз не съм право,а МО 
Иначе, правистите са 300 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Иначе, правистите са 300 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
хм.. не знаех, че тва учишhappyswift написа:Аз не съм право,а МО![]()
тогава информацията е малко по-различна -
на лекции ходите целия поток, демек цялата специалност във твоя случай
а тия, дето учат право, и те ходят целия поток на лекции, но пък тяхната специалност е разделена на два потока, чиито лекции се разминават.. понякога и преподавателите
la douleur exquise