Чакай, чакай..що ме нападна ?
Аз не съм чак такъв фен на леката атлетика.Следя само 100 и 200 метра при мъжете.
И овчарски скок-жени (заради Исинбаева), ама тя пък тотално се изложи този път.
Ти се готви за темичката "Снукър 2009/2010"
Ех, снукър..
... и биатлон, и биатлон...
Аз май ще отивам да спя, стискайки палци за Роман Шебрле в десетобоя. Евала им на тия мъже, 'начи!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Здравейте, искам да попитам дали в рамките на леката атлетика в СУ се практикува само бягане на различни дължини или и други дисциплини от спорта като дълъг, висок, овчарски скок.
А това, което прочетох във форума, че зимата на практика не се тренира лека атлетика, продължава ли да е вярно?
Всякакви други впечатления от тренировките ще са от полза
Лете - тичане в парка или на стадиона, а зиме - силови тренировки + тичане (за по-калените) . Трябва да имаш минимум 10 приъствия, за да вземеш заверка, което се равнява на (по)сещение веднъж на седмица в рамките на месец и половина-два. Треньорите са супер приятелски настроени - аз бих ходила всеки ден, ако ми оставаше време.
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
В Биологическия факултет има пригодено пространство - всъщност това, което ти трябва за силовите тренировки, е здрави тяло & дух и стая (с мека постеля )
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."