Мажоретки към футболния отбор
Модератори: ники, Methuselah
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Re: Мажоретки към футболния отбор
Готина ли си?
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
Нужно ли е, да мога да чета йероглифи, за да съм мажоретка?

-
nattt
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Задължително условие ли е?Rainhardt написа:Къде са мажоретките?
Може ли да говорят на японски?
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Желателно е. Кандидатки с владеене на японски са с предимство
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Вярно ли ви влече да сте мажоретки?
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
-
nattt
- В началото бе словото
По добро за себе си не виждам. Спортовете са абсурд. А от танците това ми харесва най-много. Зашо питаш?blz написа:Вярно ли ви влече да сте мажоретки?
- blz
- Да живей словото
Самата идея на мажоретството ми е куха. Ако гледаш на тази дейност като вид танц и начин да си поддържаш тялото ми звучи по-логично.
-
nattt
- В началото бе словото
Самата идея за живота е куха и лишена от смисъл понякога. Това не значи че не трябва да се живее.
А иначе да. Гледам на мажоретството като вид танц. Защо? Ти като какво го гледаш?
А иначе да. Гледам на мажоретството като вид танц. Защо? Ти като какво го гледаш?
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
Не разбрах, защо пък ти е куха, за мен куха е идеята на бикоборството, например - да се изпънеш пред разярен бик с червено наметало и да бгяаш после по стадиона от него, и защо??? А мажоретките, поне си правят кефа, танцуват си, радват публиката, надъхват отборите + това си е супер забваноblz написа:Самата идея на мажоретството ми е куха. Ако гледаш на тази дейност като вид танц и начин да си поддържаш тялото ми звучи по-логично.
А за да си поддържвам тялото, танци 2 пъти седмично, определено няма да помогнат
- blz
- Да живей словото
Куха ми е защото не разбирам каква е целта му. Публиката се забавлява единствено от задниците на мацките, играчите също. Ако са с къси полички и секси бельо е почти като безплатно шоу в erotic club taboo. Не е спорт, защото няма състезания. Сигурно тренировките са добре откъм поддържане на тялото.
Ако имаше тема за бикоборство щях да напиша същото и в нея.
Ако имаше тема за бикоборство щях да напиша същото и в нея.
-
nattt
- В началото бе словото
blz ти какъв спорт си записал?
- blz
- Да живей словото
Ако търсиш за какво да се заядеш ще ти дам избор - тренирал съм футбол, плуване, джудо, карате-до, бокс. От СУ 1вата година записах фитнес. 
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
Ами като начало смятам, че женския футбол е пълна боза + това не мога да плувам, а бокс и кик бокс, от тази година няма-лично съм се интересувала, защото съм тренирала кик бокс и исках да продължа, но няма таква опция. А за фитнеса чух такива "хубави" неща, както за залата в която се тренира, така и за треньора, че кипя от вълнение да го запиша като спорт. А, за състезанията, явно си леко неинформиран, защото си има състения на мажоретните състави / не претендирам, че в София има такива за университетските отбори , но по принцип се организират подбен тип мероприятия/blz написа:Ако търсиш за какво да се заядеш ще ти дам избор - тренирал съм футбол, плуване, джудо, карате-до, бокс. От СУ 1вата година записах фитнес.
Много ми е интересно, ти като оплюваш късите полички, ако излезнат на тересна 20 мацки в такива, да тнацуват ти какво ще направиш - ще си затвориш очите и ще обясняваш на околните, как това е УЖАСНО и как тея, според теб, псевдо танцьорки, по-добре да идат някъде на заплата по стриптийз баровете или ще се порадваш на гледаката
-
nattt
- В началото бе словото
Така си и мислех. Нищо смислено.
Футбол - 22ма, тичащи след една топка. Толкова кух спорт.
Плуване - и закъде си плувал ако смея да попитам. Някакъв човек в басейн си пери ръцете и краката.
...
(Да не продължавам по списъка)
Относно това, че се заяждам - имам ли избор? Ти си този, който е влязъл в темата на мажоретките и им обяснява колко кухо е това, което вършат. Уверявам те, ако вляза в темата на футболистите и започна да им обяснявам колко безмислен е техния спорт, ще си го отнеса. Друг е въпросът, че тук сме само разни момиченца, които сме, очевидно, на доста по-ниско от твоето интелектуално равнище, така че наистина не се очакваше да можем да пишем, да четем и да се обиждаме от думите ти.
Едва ли имам шанс поне до някъде да те компенсирам за това, че те разочаровах и мога да чета - ти вече каза че от танци, къси поли и секси бельо не се влияеш. Е аз друго не мога да предложа
Ами съжалявам за разочарованието, което ти причиних. Постовете ти в тази тема са неуместни, граничат с грубостта и единствената им цел е заяждане и открито показване на превъзходство.
П.П.
В действителност футболът е любимият ми спорт. Да някога си простя написаното по негов адрес.
Футбол - 22ма, тичащи след една топка. Толкова кух спорт.
Плуване - и закъде си плувал ако смея да попитам. Някакъв човек в басейн си пери ръцете и краката.
...
(Да не продължавам по списъка)
Относно това, че се заяждам - имам ли избор? Ти си този, който е влязъл в темата на мажоретките и им обяснява колко кухо е това, което вършат. Уверявам те, ако вляза в темата на футболистите и започна да им обяснявам колко безмислен е техния спорт, ще си го отнеса. Друг е въпросът, че тук сме само разни момиченца, които сме, очевидно, на доста по-ниско от твоето интелектуално равнище, така че наистина не се очакваше да можем да пишем, да четем и да се обиждаме от думите ти.
Едва ли имам шанс поне до някъде да те компенсирам за това, че те разочаровах и мога да чета - ти вече каза че от танци, къси поли и секси бельо не се влияеш. Е аз друго не мога да предложа
Ами съжалявам за разочарованието, което ти причиних. Постовете ти в тази тема са неуместни, граничат с грубостта и единствената им цел е заяждане и открито показване на превъзходство.
П.П.
В действителност футболът е любимият ми спорт. Да някога си простя написаното по негов адрес.
- blz
- Да живей словото
Вижте, разбирате ме тотално погрешно. Нито искам да ви обидя по някакъв начин, нито се заяждам.
Не съм аз този, който може да ви казва какво да правите и какво да харесвате. Както аз намирам чар и смисъл във всеки спорт, който съм тренирал, така и вие намирате смисъл в мажоретството. В САЩ сигурно е по-масово явление и има състезания - незнам.. Най-много ми хареса това, че не се вълнувам от задници и секси бельо.
Естествено, че ще им гледам задниците..Ама именно в това за мен е целия смисъл.
Както и да е. Като се замисля си има и добри страни мажоретството. Писането ми в тази тема е било лишено от лоши чувства, независимо дали ми вярвате или не.
Не съм аз този, който може да ви казва какво да правите и какво да харесвате. Както аз намирам чар и смисъл във всеки спорт, който съм тренирал, така и вие намирате смисъл в мажоретството. В САЩ сигурно е по-масово явление и има състезания - незнам.. Най-много ми хареса това, че не се вълнувам от задници и секси бельо.
Както и да е. Като се замисля си има и добри страни мажоретството. Писането ми в тази тема е било лишено от лоши чувства, независимо дали ми вярвате или не.