Ще му предложа да играем един ейдж - единица, двойка, тройка - по негов избор, за да видя какво може
Какво бихте направили ако видите извънземно?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
и аз съм извънземноiliyan написа:Като видя извънземно ли?
Ще му предложа да играем един ейдж - единица, двойка, тройка - по негов избор, за да видя какво може![]()
![]()
![]()
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
ЩЕ ме вземе мен, оф корпс! Другото извънземно!
Ма вие не сте ли виждали още, верно ?!!? Хаха...който се интересува от подразделни на чехълчетата извънземни лишеи, на които дори чехълчетата мятат презрителни погледи, да звънне...Може да ме намерите в Студентски грАД....
Ъ...
Някой хвана ли се? Мухаха...пу, жалко..."Шегувах се, та вижте ми статуса баси!" - каза Винтерсорг и прикри с подметката си щръкналата изпод земята ламарина от току-що погребаната и замаскирана летяща чиния...

Ма вие не сте ли виждали още, верно ?!!? Хаха...който се интересува от подразделни на чехълчетата извънземни лишеи, на които дори чехълчетата мятат презрителни погледи, да звънне...Може да ме намерите в Студентски грАД....
Ъ...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
ОК, ама к'ва Тойота, к'ви пет лева?Berserker написа:и аз съм извънземноiliyan написа:Като видя извънземно ли?
Ще му предложа да играем един ейдж - единица, двойка, тройка - по негов избор, за да видя какво може![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, ама единицата беше отдавна, та не ми е базата данни... но за останалите си готов, само да намеря някоя Тойота да ми зареди акумулатора на летящата чиния....