М не,защо:( Един съученик също няма да идва на 1-та вечер,ама тои е малко странен по принцип,не е от индивидуалност;) Пък и това е само веднъж в живота.. сватба,раждане,завършване на више и др подобни неща може да ги повториш,ама завършването и Бала са мн скъп спомен според мен и не са за изпускане.Въпрос на разбиранияpost-mortem написа:Бъдете индивидуалисти и не ходете на бал
Къде ще празнувате, абитуриенти?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ra4e^f
- Форумно зомби
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ra4e^f е много права. И аз не искам да пропускам такова нещо. Друг е въпроса, че е тъп начина по който се прави при нас.ra4e^f написа:М не,защо:( Един съученик също няма да идва на 1-та вечер,ама тои е малко странен по принцип,не е от индивидуалност;) Пък и това е само веднъж в живота.. сватба,раждане,завършване на више и др подобни неща може да ги повториш,ама завършването и Бала са мн скъп спомен според мен и не са за изпускане.Въпрос на разбиранияpost-mortem написа:Бъдете индивидуалисти и не ходете на бал
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Morning Star
- От дъжд на вятър
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
и при нас има едно момиче от випуска, което няма да ходи...целият и клас я кара, даже й е предложил да й купят там рокля, обвки и т.н., но тя не желае да идва
много кофти ми стана като разбрах...всички ще се веселим само тя ще си стои вкъщи...даже разбрахме, че е нещо като "традиция" и брат й пак е учил в нашата гимназия и не си е ходил на бала 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Morning Star
- От дъжд на вятър
Нямам представаTrisha написа:А какво съвпадение и ние сме в МарвелMorning Star написа:Слънчев Бряг, хотел Марвел...Искрено се надявам да се напия като животно и вечерта да мине неусетно!Втората вечер, когато ще сме без учителите, ще е по-интересно
, вие в кои дни сте?
За харченето пари е вярно..Ама то в живота има два момента,когато човек може да се отпусне малко повече-бал и сватба..А и в двете не е важно колко ще се охрачиш а смисъла.За мен балът си е доста тъжно събитие.Обичам си класа и ще ми липсва.А това е последната ни седмица(включвам изпращане,бална вечер и три дни по морето) заедно,като клас и то нон стоп забавление.Отпразнуваме 12 години на учене,край на една огромна част от живота ни и мисля че си заслужава да стане както трябва...
Кофти е за тези,които не идва,или поне за тези,които искат но нямат възможност.Не разбирам обаче хора,които си боикотират бала...Все има някой,с който са били близки през годините..Знам ли...
Още веднъж-издивейте максимално-ще ви остане хипер як спомен за цял живот
Кофти е за тези,които не идва,или поне за тези,които искат но нямат възможност.Не разбирам обаче хора,които си боикотират бала...Все има някой,с който са били близки през годините..Знам ли...
Още веднъж-издивейте максимално-ще ви остане хипер як спомен за цял живот
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е да, от една страна си права...само, че погледнато то друг аспект...аз лично уж си харесвах класа...в последната една година хич нещо не може да се разбере, вероятно защото сме 23 момичета и само 5 момчета, от които едното не идва и е на самостоятелна форма на обучение...от випуска ми има хора, които тази година видях за първи път и си мислех, че са от 11 клас..
отделен въпрос е, че към тях като се прибавят и тези, които не познавам има няма става половината випуск (наистина никъде не се казва, че трябва да познаваш всички от випуска, но поне повечето)
и аз накрая на бала пак ще си се веселя с хората, с които излизам през останалото време...и се плоучава като поредното петъчно излизане, само дето сме костюмирани и прочие и на др сутрин сме в даскалото, ама не за да учим, а за да си направим псоледното весело там...
бал е да...и за мен значи много, но при подобни обстоятелства... 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аз също съм се чудила хора от випуска ми от къде са се взели..Има и някои с които не съм близка в класа.И да-балът спокойно може да мине за поредната вечер просто с рокли и костюми.Но за мен ще си остане отпразнуване на един страхотен период от живота ми и то точно с хората,които са участвали най-пълноценно в него...И определено нямам търпение

and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
и аз имам рокля...дори ще мога да си я нося после със сигурност!! Ще я скъсам от носене...През ден съм канена на различни балове... в българия и чужбина
ето на какъв разговор станах свидетел в тоалетните:
А: Какво стана? Взе ли си оная рокля?
Б: Коя?
А: Оная...за 7 000лв...
Б: Неее...
Не ми хареса.Твърде...обикновена ми се стори...

ето на какъв разговор станах свидетел в тоалетните:
А: Какво стана? Взе ли си оная рокля?
Б: Коя?
А: Оная...за 7 000лв...
Б: Неее...
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Хахахаха...яко...абе на такива разговори само да се смееш и толкова...Ми не й е харесала..Все пак и тези за 7000 сигурно имат косури...
Аз мойта незнам колко ще я нося после,но си я харесвам и парите са й добри,така че какво значение има..Както каза баба-няма да я нося с етикета я...Това че някой превръщат бала в деня на показността си е тяхна работа...Който може да го прави
Аз мойта незнам колко ще я нося после,но си я харесвам и парите са й добри,така че какво значение има..Както каза баба-няма да я нося с етикета я...Това че някой превръщат бала в деня на показността си е тяхна работа...Който може да го прави
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка: